BOŽANSKI BLISK 4:4

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html)

Danes, 4. aprila 2012, ravno v trenutku, ko se je Merkur začel pomikati direktno, je božanski blisk izšel neposredno iz Izvora in se spustil v fizično materijo planeta Zemlje. S tem je bil ozdravljen pomemben del kvantne anomalije1, ki je ta planet držala v svojih krempljih že od zgodnjih časov Atlantide. Kvantno polje fluktuacij je zdaj manj kaotično in bolj harmonično.

Pred tem dogodkom so bile Calabi-Yauove mnogovrstnosti videti takole:

Sedaj pa izgledajo takole:

To odpira zanimive možnosti. Galaktična konfederacija ima prek enajstdimenzionalnih zvezdnih vrat Calabi-Yauovih mnogovrstnosti bolj neposreden dostop do fizične materije planeta Zemlje, zato se bo veliko pogosteje dogajalo, da "rakete ne bodo izstreljene" in da "orožje ne bo streljalo". Božja roka skrbi, da se bodo vse vojne kmalu končale in da bo človeštvo osvobojeno.

Prav tako se splošni način prevajanja zvezdnih vrat in dimenzijskih premikov spreminja iz pretvorbe Antarion v pretvorbo An. Antarionska pretvorba je opredeljena kot nelinearni fazni sistem za inverzijo/konverzijo dimenzijskega prevajanja, medtem ko je pretvorba An linearni fazni sistem za neposredno dimenzijsko prevajanje. Preprosto rečeno to pomeni, da bo naša povezava z Izvorom veliko lažja in da so nam vrata Povzdignjenja2 odprta kot še nikoli prej.

 

Objavil Cobra ob 12:35

-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombi prevajalke:

1 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji