Indija bo kmalu oznanila razkritje o NLP-jih

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_11.html)

 

Rajnish, Ekipa Aštar komande, 02. 04. 2012

http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/india-to-announce-ufo-disclosure-soon

Indija je v središču razprave o veliki interni skrivnosti. Po eni strani največja demokracija na svetu želi z navdušenjem pojasniti svojemu ljudstvu in svetu trenutne stike z NLP-ji in izvenzemeljskimi bitji, po drugi strani pa obstajajo nevidni in nešteti mednarodni protokoli, ki prepovedujejo vse, kar bi lahko povzročilo svetovni strah in paniko.

Strokovnjaki za NLP in izvenzemeljske pojave so prepričani, da je vseh pet jedrskih sil že dolgo v stiku z bitji z drugih zvezd. V Indiji je bilo pred kratkim veliko novic o povezavah NLP-jev in skrivnih bazah NLP-jev v Himalaji v bližini kitajskih baz. V Ladaku na primer domačini nedvomno opozarjajo na vsakodnevno pojavljanje velikih trikotnih vesoljskih plovil, ki prihajajo iz podzemlja, indijske varnostne sile pa jih odbijajo.

Vojaški uradniki in politiki so priznali, da je indija bila kontaktirana. Indiji so bila pojasnjena pravila vesolja.

Trenutno poteka razprava o tem, ali naj to ostane skrivnost, kot to počnejo druge države, ali pa naj se v družbi, ki je popolnoma transparentna, razkrije in pove resnico. Indija je tako svobodna in demokratična, da je zelo težko dolgo ohraniti skrivnost. Vlado trenutno najbolj skrbi to, da bo v nasprotju z drugimi državami zelo težko še dolgo ohraniti skrivnost. Če se informacije najprej razkrijejo po nepooblaščenih kanalih, nato pa so oblasti postavljene ob zid, da bi priznale, se lahko zgodita dve slabi stvari: prvič, to lahko dejansko povzroči paniko v državi in po svetu. Drugič, glede na to, kakšna je indijska politika, bo vladajoča stranka v kratkem času padla z oblasti.

Svetovni voditelji se trenutno zelo mudijo v Indijo, od ruskega predsednika Putina do najpomembnejših ameriških senatorjev, ki so obiskali ali se pripravljajo na obisk Indije. Evropska unija se z Indijo poglobljeno pogovarja o sodelovanju. Vse sankcije proti indijskim jedrskim programom in Indijski organizaciji za vesoljske raziskave so v postopku odprave. Indija sodeluje z Evropejci in Američani pri raziskovanju vesolja in tehnološkem raziskovalnem programu. Indija je tudi del Svetovne trgovinske organizacije.

Indija iz Amerike in Evrope dobiva velika naročila za zunanje izvajanje storitev na področju informatike in klicnih centrov. Indijske devizne rezerve so zaradi mednarodnih neposrednih naložb zahodnih držav, Japonske, Koreje in drugih na ravni, ki je doslej ni bilo mogoče predvideti. Fascinantno je, da je Kitajska, ki je po krivulji tekmica Indije, v zadnjih nekaj letih spremenila svojo držo, tako da je dala prednost prijateljstvu in trgovini z Indijo. Indija se počasi približuje točki, ko bo postala stalna članica Varnostnega sveta. Vseh pet članic Varnostnega sveta, Kitajska, Amerika, Rusija, Francija in Združeno kraljestvo, podpirajo pridružitev Indije.

Po navedbah virov blizu vlade, je za stike z NLP vedelo precej politikov iz opozicije in seveda tistih, ki so na oblasti.

Tudi vojska je upravičeno zaskrbljena, da se skrivnost ne bi razkrila.

Indijski minister za zunanje zadeve Natwar Singh je nedavno izjavil, da za Indijo ni nujno, da postane jedrska sila. Je močan privrženec Indire Gandhi, nekdanje indijske premierke, ki je sredi šestdesetih let sprožila jedrski program.

Indija je v začetku sedemdesetih let v Pokhranu prvič razstrelila jedrsko napravo. Vsa država, vključno z ljudmi iz njegove lastne stranke, je dvomila v Singha zaradi tako neodgovorne izjave. Toda po analizi njegovih izjav je jasno, da glede na to, kar zdaj ve, biti jedrska sila res ni pomembno, saj so tehnologije, ki jih obvladujejo izvenzemljani, tako napredne, da vse naše tehnologije res ne pomenijo ničesar. Toda pomembno je, da je morda razdražen zaradi te kontroverzne tajne razprave in da je v resnici mislil, da če Indija ne bi bila jedrska sila, v Indiji nikoli ne bi bilo razprave o NLP in zunajzemeljskih bitjih.

 

P.S. od Cobre:

Leta 2002 so mi Plejadčani povedali, da so zgradili podzemno NLP bazo v Himalaji, blizu indijsko-kitajske meje. Ta baza se nahaja blizu prelaza Kongka-La v vzhodnem Ladakhu. Več o tem je na voljo tukaj:  

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread293118/pg1 

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread719338/pg1

http://www.monstrous.com/Monstrous_Places/Is_Kongka_La_a_Underground_UFO_Base_.html

http://virtualglobetrotting.com/map/aksai-chin-terrain-scale-model/

 

Objavil Cobra ob 10:18 


-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Komentarji