Pospešitev dogodkov

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_14.html)

 

Petek, 13. aprila, je bil dan poln akcije. Odporniško gibanje je končno odstranilo glavno oviro (z njihovega vidika), ki je preprečevala sprožitev Dogodka. Določeni ključni pripadniki Odporniškega gibanja so bili postavljeni na položaje. Treba je opraviti še nekaj manjših priprav, vendar bo potem, kar zadeva Odpora, vse pripravljeno.

Ti pomembni petkovi dogodki so sprožili tudi proces odprave karantene na planetu Zemlja in priprave na Prvi stik.

Na površju planeta je tudi nekaj napredovalih situacij, ki jih je treba dokončati, preden se Dogodek lahko odvije. Prvič, na bančni sektor kriminalne kabale1 se izvaja velik pritisk in v bistvu so stisnjeni v kot. Drugič, vzpostavlja se pravni postopek, ki bo zagotovil oblikovanje nove civilne oblasti, ki bo končno pooblastila vojsko, da podpre Dogodek. Veliko se dogaja, a javni mediji o tem ne poročajo. Pritisk na javne medije se krepi in pričakujete lahko, da bo v javnih medij kmalu prišlo nekaj informacij na plan.

V naslednjih nekaj tednih se bo dogajanje pospešilo.

 

Objavil Cobra ob 05:13 


Opomba prevajalke:

1 Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji