Dogodek

''Dogodek'' je trenutek ''Preboja Kompresije'' na Zemlji.

To je kozmični HORIZONT DOGODKOV, ki ga bodo ustvarili veliki sončni valovi, ki potujejo Zemljo iz Galaktičnega Centralnega Sonca1. Ko bodo dosegli Zemljo, bodo povzročili aktivacijo ''Preboja Kompresije'', trenutka, ko se bodo sile Luči iznad površja planeta in sile Luči izpod površja planeta srečale na sredini -  na površju planeta.

Datum tega Dogodka se ne da predvideti. Vpletenih je mnogo dejavnikov in skupin, med procesom mora veliko delov informacij ostati nerazkritih, da se ohrani varnost vpletenih ljudi. Vse kar lahko povemo je, da smo zelo blizu, zato se ustvarja splet informacij, da se bo populacija lahko pripravila na svetovno spremembo.To je konec dolge ere ujetništva:

Zemlja in njeni prebivalci so v ujetništvu in karanteni (črni luknji) 25000 let. Temna stran – ali kot jih mi kličemo, kriminalna kabala2, nas je kontrolirala in z nami manipulirala. Sedaj bomo izstopili iz črne luknje po 25000 letih zapora. Naš planet je zadnji v galaksiji, ki čaka na osvoboditev. Ta izhod imenujeno HORIZONT DOGODKOV ali DOGODEK. DOGODEK bo trenutek preboja za planet, ki bo tako fizičen kot nefizičen. 

Na nefizični ravni  se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. To bo poseben sij ali posebna vrsta svetlobe Sonca, ki bo prodrl skozi Zemljo in človeštvo ter dvignil frekvenco vseh živih bitij na planetu.Ta sij bo pomiril človeštvo v luči energije ljubezni, ki bo končala dualnost. To je veličastna energija, ki je na Zemlji še nismo videli ali čutili. Vsi na zemlji bodo začutili in vedeli, da se je nekaj zgodilo. Kdaj se bo to zgodilo je presenečenje, tudi za nas. To se ni zgodilo še nikoli poprej. Ta dogodek bo velik šok, ampak tudi pozitiven dogodek.

Na fizični ravni bo prišlo do:
 • Aretacij kriminalne kabale (ki so se že začele).
 • Ponastavitve finančnega sistema.
 • Razkritja – objav informacij o nezemljanih.
 • Začetka novega, pravičnega finančnega sistema s skladi blaginje za vse človeštvo.
 • NOVE vlade/političnega sistema, izobraževalnega sistema, zdravstvenega sistema, itd.
 • Počasnega in postopnega zbujanja človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. 
 • Vpeljava novih naprednih tehnologij.
 • Proste poti duhovne rasti in zdravljenja za vsakega človeka na planetu.
 • Obstaja še veliko več stvari, ki si jih lahko obetamo.
  ____________
Dogodek je trenutek preboja kompresije. Preboj kompresije se bo zgodil takrat, ko se bodo sile Luči iznad površja planeta in sile Luči izpod površja planeta srečale na sredini, na površju planeta. Upam, da se lahko vsi strinjamo, da obstajajo določene frakcije znotraj Osončja, ki podpirajo luč in podpirajo osvoboditev. Nekaj frakcij, ki podpirajo luč in osvoboditev planeta, obstaja pod površjem planeta.  One napredujejo proti površju planeta, ker je površje planeta glavno bojišče, glavni fokus vse te situacije, ki ni omejena samo na planet Zemljo. Trenutek tega preboja imenujemo Dogodek.  
Dogodek je pravzaprav veliko stvari hkrati: sile Luči bodo prevzele javna občila in v obtok sprostile informacije o vpletenosti izvenzemeljskih ras, o zločinih kriminalne kabale, o naprednih tehnologijah, torej POPOLNO razkritje. To je en del tega. 
Drugi del predstavljajo množične aretacije članov kriminalne kabale.  
Tretji del je finančna ponastavitev, ki jo Vzhodna Aliansa pripravlja že kar dolgo časa. 
In seveda se postopoma pomikamo k prvemu stiku, ki je dejansko uradni kontakt zemeljske civilizacije z drugimi pozitivnimi izvenzemeljskimi rasami, ki obstajajo po vsej galaksiji. In Dogodek je sprožilo, ki prične ta proces.  
To je kratek pregled Dogodka. In seveda imamo pulz Galaktičnega Centralnega Sonca. Galaktično Centralno Sonce je živeča entiteta, ki usklajuje čas pošiljanja energijskega pulza s stanjem naše globalne zavesti; nivojem naše globalne zavesti in nivojem prebujenosti.  In ko bomo imeli ta preboj kompresije, bo za človeštvo nivo prebujenosti dovolj visok, da prejme ta pulz povečane energije iz galaktičnega centra (vir).

Kaj lahko naredite “pred DOGODKOM”:

Kmalu bomo uživali nenasilno osvoboditev planeta skupaj s svetlo in čudovito prihodnostjo za VSE. Ker ne vemo točnega dneva, meseca ali leta dogodka (ki bo kmalu), bi bilo pametno slediti nekaj preprostim varnostnim ukrepom:


·         Od zdaj naprej imejte na zalogi hrane za dva tedna.
·         Prepričajte se, da imate vi in vaši najdražji zalogo zdravil, ki bi jih lahko potrebovali.
·         Nekje v hiši imejte skrito dodatno gotovino.
·         Napolnite rezervoar vašega prevoznega sredstva ko je napol prazen.
·         Obdržite stik s to spletno stranjo za najnovejše informacije.
·         Izobrazite sebe, prijatelje in člane družine.
·         Pridružite se eni izmed šestih področnih delovnih skupin – na tej spletni strani in pomagajte     pri osvoboditvi našega čudovitega planeta.
·         Pridružite se Tedenski Nedeljski Meditaciji.

     
Za več podrobnosti si oglejte naslednjo povezavo: www.2012Portal.blogspot.com 
Čas je, da se reče ne. Čas je, da se reče stop, dovolj je bilo.

Človeštvo bo vstopilo v zlato dobo, ekosistemi bodo ozdravljeni, vsakdo bo imel osnovne potrebe zagotovljene in svobodo potovanja ter resničnega ustvarjanja. To bo odprlo pot nadaljnjim korakom naše evolucije, ki so trenutno onkraj našega razumevanja. Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).


Komentarji