Pojasnilo Benjamina Fulforda v zvezi z rokom 31. 03. 2012

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2012/04/benjamin-fulfords-explanation-about.html)

 

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2012/04/re-cut-off-dates.html 

ODGOVOR: Skrajni roki

Pozdravljen Ben,

ali ni bil prejšnji mesec skrajni rok za ukrepanje?

Lep pozdrav,

c.


Skrajni rok je določila gnostična frakcija iluminatov, povezana z društvom Beli zmaj. Tik pred iztekom roka so zvezne države poslale nekoga na Japonsko s ponudbo 10 bilijonov1 dolarjev, vendar se je izkazalo, da je bila ponudba 590 bilijonov dolarjev za nas in 10 bilijonov dolarjev za preostali svet, pri čemer bi še vedno vodili oni. Še vedno se spopadata dve frakciji in vse bolj verjetno je, da se bodo stvari kmalu začele odvijati tudi fizično. Vsem nam zmanjkuje potrpljenja. Azijske skupine se zavedajo, da je čas na njihovi strani in da morajo počakati, da se stvari na Zahodu sesujejo. Ljudje na Zahodu morajo sami odstraniti kriminalno kabalo2, sicer se bodo soočili z vse večjim neredom in kaosom.

 

P.S. od Cobre:

V Načrtu ni prostora za nikakršna pogajanja s kriminalno kabalo. Čim prej in čim bolj mirno ter miroljubno mora biti odstranjena iz družbe.

 

Objavil Cobra ob 03:23 


 -----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opombi prevajalke:

1 avtor navaja angleški izraz trillion, kar pri nas označujemo kot bilijon.

2 Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji