Okno priložnosti

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/window-of-opportunity-windowof.html)

Na planetu Zemlji se bo odprlo okno priložnosti za božansko intervencijo. Okno se bo odprlo na Dan osvoboditve sveta 05. 05. 2012, prelomnica tega okna bo na Sončev mrk 20. 05. 2012, zaprlo pa se bo s prehodom Venere 05. 06. 2012. Ko bo to okno odprto, bo Izvor pošiljal stalne bliske Svetlobe neposredno na Zemljo preko sistema neposredne dimenzionalne translacije linearnega fazorskega toka konverzije AN.

To časovno okno je najverjetnejši časovni okvir za Dogodek. Ne morem vam zagotoviti, da se bo Dogodek zgodil v tem časovnem okvirju, saj živimo v vesolju svobodne volje in vojna med Svetlobo in Temo na tem planetu še ni končana, vendar pa je to okno priložnosti prav to - velika priložnost, da naredimo ta preboj kot kolektiv.

Analiza kompleksnosti valov kaže, da je ta časovni okvir najbolj kompleksno obdobje v znani zgodovini, ki presega celo slavni 21. december 2012. To pomeni, da bo to najbolj nestanoviten in nepredvidljiv čas z največjim potencialom doslej. Vpleteni so vsi pomembni akterji in stave so visoke.

 

Objavil Cobra ob 02:21 

-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo novo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Komentarji