Zmaga Luči

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2012/04/victory-of-light-normal-0.html)

Zmaga Luči se bo zgodila z matematično gotovostjo. V hiperdimenzionalni fiziki obstaja zakon, ki se imenuje sintropična neenačba. Ta enačba trdi, da se skupna entropija vesolja s časom zmanjšuje, ker vesolje ni zaprt sistem. Zmanjševanje entropije pravzaprav opredeljuje časovni vektor kot vedno usmerjen iz preteklosti v prihodnost. Vse to pomeni, da se v določenem trenutku celotna entropija vesolja zmanjša do točke, ki zagotavlja popolno zmago Luči nad vso temo.

To močno presega dualistični pogled na vesolje, ki smo ga navajeni tukaj na Zemlji. To pomeni, da tema ni potrebna za opredelitev Svetlobe in da se zavest ne razvija v interakciji s temo, temveč iz čiste radosti bivanja. To pomeni absolutno svetlobo brez sence in srečo brez trpljenja. To je prihodnost za vse nas.

Zdaj smo priča določenemu procesu, ki se imenuje fazni prehod1. Fazni prehod pomeni, da snov preide iz enega agregatnega stanja v drugo. Dober primer faznega prehoda je led, ki se s segrevanjem spremeni v tekočo vodo. To, kar se zdaj, leta 2012, dogaja na tem planetu, je fazni prehod na subkvantni ravni. To pomeni, da je kvantni odtis (kvantno nihanje) vse materije na tem planetu v tem letu v dramatičnem procesu spreminjanja.

Ta prehod se zgodi kot neposredna božanska intervencija iz Izvora skozi vse dimenzije 11-dimenzionalnih zvezdnih vrat Calabi-Yauovih mnogovrstnosti. To drastično vpliva na zavest vseh živih bitij na tem planetu in pomeni popolno družbeno spremembo iz družbe, ki temelji na dvojnosti (svetloba-tema), v družbo, ki temelji na enosti (absolutna Svetloba).

Ključna točka prehoda iz dvojnosti v enost je razkroj temne realnosti, kar se bo zgodilo ob Dogodku.

Da bi dosegli kritično maso kinetične energije, ki je potrebna za Dogodek (fazni prehod), uporabljamo določeno strategijo. Ta strategija za strmoglavljenje temne kriminalne kabale2 je nenehno nenasilno rezoniranje resnice na ravni kritične mase, ki se jo razkriva vpričo opozicije. Če nenehno in dosledno razkrivate resnico vpričo matrice misli, ustvarjene prek javnih medijev, bo to razkrojilo zadnjo bazo moči kriminalne kabale - programiran skupinski um človeštva. Če je resnica razkrita, se vse laži razblinijo. Resnica ustvarja mrežo svetlobe na mentalni ravni za božansko intervencijo, ki se nato manifestira na fizični ravni.

Kriminalna kabala se tega dobro zaveda in bíje svojo zadnjo vojno – informacijsko vojno. Dezinformacijski agenti na internetu objavljajo neumnosti, kot je "kloniranje Fulforda". To razprši vaš fokus in oslabi koherentnost uma. Da bi povečali koherenco, morate poslušati svoje notranje vodstvo (kombinacijo intuicije in racionalnega uma) glede verodostojnosti vseh informacij, ki jih najdete na spletu. Ko to stori dovolj ljudi, je dosežena kritična masa in nastane koherentna resonanca. Temu smo pravzaprav že zelo blizu in kmalu bo prišlo do uhajanja resnice v javne medije, nato pa tudi do dokončnega razkroja matrice programiranja misli.

V letu 2012 potujemo skozi večdimenzionalni portal. To pomeni, da živimo v dveh soobstoječih sistemih realnosti. Prvi je visoko vibracijska realnost, ki jo podpirajo resnicoljubne informacije iz nekaterih alternativnih medijev. Drugi je nizko vibracijska realnost, ki jo podpirajo laži in propaganda, predvsem iz javnih medijev in tudi alternativnih medijev, ki temeljijo na širjenju strahu. Od vas je odvisno, na kaj se boste osredotočili, saj vaš fokus soustvarja vaše doživljanje realnosti. Kljub temu bo nizko vibracijska realnost v letu 2012 hitro izgubila svojo moč.

Dobra novica je, da se Božanska intervencija že dogaja. Samo prejšnji teden se je zaradi interveniranja pozitivnih zemeljskih in izvenzemeljskih sil zgodilo naslednje: potres na Sumatri s preklicanim opozorilom pred cunamijem in nobenim poročanjem o škodi, neuspeh severnokorejske rakete, prekinitev ognja v Siriji in poziv Mednarodnega denarnega sklada k odpisu hipotekarnih dolgov.

Pri tej Božanski intervenciji lahko pomagate. Če ste obupani ali neučakani, če se vam zdi, da se nikoli nič ne spremeni, kaj lahko storite? Lahko delite verodostojne informacije (iz Cobrinega bloga ali drugih virov) na svojem blogu, spletni strani, Facebooku ali Youtubu. Z ljudmi, ki so za to odprti, lahko to delite iz srca do srca, vendar ne poskušajte tega vsiliti tistim, ki na kaj takšnega niso pripravljeni. Če ste novinar ali pa je novinar vaš dober prijatelj, lahko nekatere od teh informacij posredujete v medije. Če se boste temu posvetili, se bo zgodilo veliko neverjetnih sinhronosti in odprla se vam bodo številna vrata.

Zmaga Luči je blizu, vsi skupaj bomo zmagali!

 

Objavil Cobra ob 14:43 

-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombi prevajalke:

1 Fazni prehod ali fazna sprememba  (v tehniki tudi fázna preména ali fázna transformácija)  –sprememba, pri katerem termodinamski sistem preide iz ene faze v drugo. Značilna za fazni prehod je nezveznost ene ali več fizikalnih značilnosti, npr. specifične toplote, pri spreminjanju ene od termodinamskih spremenljivk, npr. temperature ali tlaka (najbolj splošno znan fazni prehod je sprememba agregatnega stanja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Fazni_prehod.

2 Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

 


Komentarji