Svoboda vlada – množične aretacije kriminalne kabale

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/freedom-reigns-mass-arrests-for-cabal_9155.html)

Smo v času velikih sprememb. Ameriška valuta je bila zajeta leta 1913. Njena vlada je bila zajeta leta 1933. To pojasnjuje, zakaj peticije naši vladi niso prinesle nobenega smiselnega učinka. Te korporacije, ki se izdajajo za našo zakonito vlado, so skoraj uničile Ameriko. Tega se zavedajo vodilni ljudje v naši vladi - vključno z vojsko. Čakali so na pravi trenutekda bi *pomagali* vrniti Ameriko nazaj k naši zakoniti vladi

V bližnji prihodnosti lahko pričakujemo velike in konstruktivne spremembe v naših bančnih in valutnih sistemih. Pričakujemo lahko, da bodo na glavnih sedežih oblasti kontingenti zveznih šerifov, ki jih bo podpirala naša aktivna vojska. Ti vojaki niso del nikakršnega vojaškega udara, temveč bodo podpirali civilno ponovno vzpostavitev naše zakonite vlade.

Pričakujemo lahko prekinitve v našem običajnem vsakdanjikih. Ta prehod je bil zasnovan tako, da se motnje v življenjsko pomembnih storitvah in našem gospodarstvu čim bolj zmanjšajo - da se čim bolj zmanjšajo težavnosti. To bodo spremljale objave v javnih medijih. Ne želimo pa, da bi ljudje paničarili.

To je del svetovne operacije, v okviru katere neuvrščene države tiste, ki niso del skupine G20 ponovno vzpostavljajo trdne valute.

Pred nami je še več oznanitev, ki bodo sčasoma objavljene v javnih medijih. Objave teh so bile preračunane tako, da bodo počasi prebudile množice in zmanjšale paniko.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=P7xCtfQfQx4 


Objavil Cobra ob 02:34

 

Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji