Razprševanje strahov

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_22.html)


Premik polov leta 2012: to se ne bo zgodilo. Res je, da je bilo v zemljini geološki preteklosti že veliko premikov osi, vendar ni nobenih znanstvenih ali duhovnih dokazov, da se bo premik osi zgodil letos. Edina stvar, ki drži, je, da se magnetna (ne fizikalna!) os planeta premika precej hitro, približno 40 km na leto. To pomeni le, da igla na kompasu vsako leto kaže na nekoliko drugačen položaj.

Apokalipsa leta 2012: letos ne bo drastičnih kataklizem. To je bilo zagotovljeno z neutrudnim delom delavcev Luči in veliko božanskega interveniranja. Apokalipsa je namreč grška beseda za razodetje in ne za kataklizmo. Da, razodetje se bo zgodilo, ko se bodo dvignile tančice in bomo ponovno povezani z Izvorom.

Invazija nezemljanov: to se ne bo zgodilo iz preprostega razloga, ker se je to že zdavnaj zgodilo in zdi se, da tega nihče ni opazil. Člani kriminalne kabale1 so duše, ki so pred davnimi časi vdrle na planet Zemljo iz drugih zvezdnih sistemov in se tu vseskozi reinkarnirale vse do danes.

V vesolju, tej galaksiji ali našem Sončnem sistemu ni več slabih nezemljanov, pred leti sta jih namreč očistila Galaktična konfederacija iz naše galaksije in Odporniško gibanje iz našega Sončnega sistema. Prav tako jih ni več v podzemnih vojaških bazah globoko pod Zemljo. Tudi te so bile pred leti očiščene. Če torej berete poročila o bojih med reptili in dobronamernimi izvenzemljani, ta niso resnična.

Ostali so le najplitvejši deli nekaterih podzemnih vojaških baz. Tam ni reptilov ali drugih negativnih skupin, tam lahko najdete le računalnike, opremo in nekaj orožja, vključno s tistim, kar je ostalo od eksotičnega orožja. Nekatera izmed teh oporišč so bila namenjena tudi kot varno zatočišče za člane kriminalne kabale v nujnih primerih. Pozitivna vojska bo poskrbela za vse, kar bo ob času Dogodka ostalo od teh baz. Podpiral jo bo Odpor, ki bo neposredno interveniral pri čiščenju podzemnih oporišč le, če bo Pozitivna vojska potrebovala pomoč.

Nibiru: Nibiru ne obstaja. Ta ideja izhaja iz slabo prevedenih sumerskih klinopisnih tablic, ki jih je prevedel Zecharia Sitchin. Ni planeta, ki bi trčil v Zemljo ali se ji celo približal, da bi zmotil njeno orbito.

Res je, da obstaja planet X, ki še ni bil "uradno" odkrit in ga pogosto zamenjujejo z Nibirom, ampak v resnici se planet X po svoji tirnici nikoli ne približa Plutonu, zato za Zemljo ne predstavlja nikakršne nevarnosti.

Prav tako ni nobenega kometa ali asteroida, ki bi v bližnji prihodnosti lahko padel na Zemljo. Bodite brez skrbi, da Galaktična konfederacija nenehno spremlja vsa telesa v Sončnem sistemu in da jim ne bo dovoljeno, da bi trčili na Zemljo.

Negativne časovnice: časovnice so le možni prihodnji izidi situacije na planetu Zemlja. To so možne prihodnosti določenega dogodka, večina pa se jih z bližanjem dogodku razblini in ko se ta določen dogodek zgodi, ostane le ena časovnica. Do 11. novembra 2011 so se vse negativne časovnice za planet Zemljo že zrušile in pozitivna prihodnost planeta je zagotovljena.

Alternativnih Zemelj ne bo, svetla prihodnost planeta bo torej zagotovo nastopila. To velja tudi za večino prebivalcev tega planeta, razen za majhno skupino kriminalne kabale, ki noče sodelovati s silami evolucije.

Kloniranje: vse laboratorije za kloniranje v lasti kriminalne kabale je Odpor zaprl že pred leti. Razumeti morate, da obstajata dve vrsti klonov: robotski kloni in kloni z utelešeno dušo. V podzemnih vojaških bazah globoko pod zemljo so izdelovali klone z dušami, ki so jih gojili v laboratorijih, duše pa so v telo klona z močnimi elektromagnetnimi polji potiskali z eterične ravni. Vse to je zdaj izginilo.

Torej ni klonov Busha ali Rockefellerja. Prav tako ni nobenih klonov Fulforda, Wilcocka ali Drakea. To so resnični ljudje, ki sodelujejo v zadnjem poglavju kozmične drame dualnosti.

Kemične sledi/kondenzacijske sledi: večina tistega, kar dandanes štejemo za kemične sledi, je pravzaprav le kondenzacijske sledi. Kondenzacijske sledi so vodni izpuhi iz letal, ki se kondenzirajo v oblak v stratosferi, kjer letijo letala. Niso videti lepo, vendar niso nevarni.

Da, majhen odstotek teh je kemičnih sledi, kar pomeni, da so v izpušne pline dodane kemikalije. V veliki večini primerov piloti, ki upravljajo ta letala, nimajo pojma, da so vpleteni v razprševanje kemičnih sledi.

Kemične sledi niso tako nevarne, kot morda mislite. Prostornina ozračja je ogromna in strupene kemikalije se precej hitro razkropijo pod koncentracijo, ki je še škodljiva za ljudi. Bolj bodite pozorni na vodo, ki jo pijete iz pipe in hrano, ki jo jeste iz supermarketov.

Iluminatska simbolika: pravzaprav je to simbolika starodavnih šol misterijev. Simboli so odsevi arhetipov božanske resnice. Interpretiramo jih lahko pozitivno ali negativno. Iluminati so uporabljali te simbole, ker so iluminatske skupine izhajale iz šol misterijev, katerih nauki so skozi tisočletja degradirali in prvotni pomen simbolov se je izgubil.

Ko boste naslednjič videli simbol sonca, ne razmišljajte o njem kot o iluminatskem simbolu, temveč kot o simbolu večnega življenja. Ko boste naslednjič videli simbol kobre, ne razmišljajte o njej kot o simbolu reptilske rase, temveč kot o simbolu kundalinija, skrivnostne sile razsvetljenja.

Zdaj, ko smo razpršili nekatere strahove, se lahko osredotočimo na pomembnejše stvari. Podrobnosti bodo na tej spletni strani objavljene v nekaj dneh.

 

Objavil Cobra ob 11:31 

-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo novo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opomba prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji