Preboj kompresije

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08.html)

 

Kaj je Cobra?

COBRA je tajno ime za compression breakthrough (preboj kompresije, o.p.). Površje planeta Zemlje je stisnjeno v sendvič. Sile Luči Galaktične konfederacije se spuščajo z neba proti površju planeta, sile Luči iz Odporniškega gibanja pa iz podzemlja napredujejo proti površju planeta.

Površje je tako izpostavljeno pritisku Svetlobe in temne sile kriminalne kabale1 se nimajo kam skriti. Ne morejo pobegniti skozi črvine, zvezdna vrata ali teleportacijske komore v vesolje. Ne morejo uporabiti vesoljskih vozil nobenega uradnega ali tajnega vesoljskega programa. Ne morejo kopati lukenj in bunkerjev globoko pod zemljo ter se tam skriti. Ne morejo se več skriti niti na nižji astralni ravni.

Nenehni proces stiskanja pomeni, da bo Svetloba razkrila vse, kar je skrito, tako na kolektivni kot tudi na individualni ravni. Ko se bosta Svetloba od zgoraj in Svetloba od spodaj srečali na površju planeta, bo to trenutek preboja kompresije. Ta pojav se imenuje Dogodek. Dogodek med drugim vključuje množične aretacije kriminalne kabale. Gre za večdimenzionalni sprožilni dogodek, ki začne proces vstopa v dolgo pričakovano Zlato dobo. Z odstranitvijo teme bo človeštvo lahko soustvarjalo svojo lastno prihodnost.

 

Kdo je Cobra?

Cobra je tajno ime za avtorja tega bloga. Cobrina identiteta mora iz različnih razlogov za sedaj ostati skrita. Oseba Cobra ni povezana z vojsko ali Drake-om, čeprav dojema Drake-a kot najbolj zanesljivega glasnika Načrta. Oseba Cobra je ali pa ni del Odporniškega gibanja.

Pomembno je sporočilo in ne glasnik. Človeški um običajno povezuje dano sporočilo z zaznanimi značilnostmi glasnika, kar zamegljuje njegovo objektivnost.

Skupaj z objavami Odporniškega gibanja in nekaterih drugih naprednih virov, bo oseba Cobra na tem blogu občasno objavila določene prispevke Benjamina, Davida, Draka ali drugih verodostojnih glasnikov. Vsi smo skupaj v tem boju za zmago Luči!

 

Objavil Cobra ob 13:06 

 

Opomba prevajalke:

1 Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji