Blisk božanske intervencije 13. aprila

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2012/04/divine-intervention-flash-april-13th.html)

V petek, 13. aprila, je bil iz Izvora poslan nov blisk energije neposredno na površje planeta Zemlje. Namen tega energijskega žarka je bil sprostiti staro energijo in zagotoviti premik v smeri dokončanja procesa planetarne osvoboditve. Odtis kvantne pene1 gluonskih2 delcev-valov je postal bolj harmoničen. Preprosto rečeno, proti planetu Zemlja bo teklo več svetlobe.

Morda je pomembno, da se je planet Mars v petek začel pomikati direktno. Mars se je pomikal retrogradno od 23. januarja, kar je povzročilo številne zamude, nepotrpežljivost in navidezno pomanjkanje akcije. Kmalu boste videli veliko akcije!

16. aprila bo v znamenje Ovna vstopil tudi planet Merkur. To pomeni tudi več ukrepanja in več dobrih novic.

Sheliakova časovnca, ki je najnatančnejša od vseh novitetnih funkcij časovnega vala do ničelne točke, doseže svoj vrhunec 17. aprila, nato pa enakomerno pada do 21. decembra. Do popolne osvoboditve planeta lahko pričakujemo vse več "jezika razreševanja".

 

Objavil Cobra ob 05:40 


Opombi prevajalke:

1 Kvantna pena ali kvantna fluktuacija – (imenovana tudi kot pena prostor-časa) je koncept v kvantni mehaniki, ki ga je leta 1955 razvil John Wheeler. Pena naj bi bila predstavljena kot osnova tkanine vesolja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_foam.

2 Gluon - osnovni delec, kvant, ki posreduje močno jedrsko silo. Gluoni povezujejo kvarke v nukleone, kot sta proton ali nevtron, ter druge hadrone. Gluoni so električno nenabiti in imajo spin enak 1. Njihova masa je najverjetneje enaka nič. Atomsko jedro je stabilno zaradi gluonskih interakcij. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gluon in https://en.wikipedia.org/wiki/Gluon.

Komentarji