Portal 2012

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/portal-2012-normal-0.html)

Naša realnost je na pragu sprememb in te spremembe bodo vplivale na vse. Planet Zemlja zdaj potuje skozi meddimenzionalna vrata, imenovana Portal 2012. Ta portal se je odprl ob aktivaciji 11-11-11 dne 11. novembra. 2011. Njegova prelomnica bo nastopila ob prehodu Venere dne 06. junija 2012, zaključila pa se bo ob koncu majevskega koledarja 21. decembra 2012.

Do zdaj je naš planet obstajal v dimenzionalnih parametrih dvojnosti, v realnosti ločenosti od Izvora, v energetski črni luknji. Ta energetska črna luknja je določala realnost za človeštvo v tekom trenutnega precesijskega1 cikla oz. zadnjih 26.000 let. Z odprtjem Portala 2012 bo naš planet končno zapustil črno luknjo in se pridružil razsvetljeni galaktični družbi.

Ko se je na 11. 11. 2011 odprl Portal 2012, smo dosegli notranjo mejo obzorja dogodkov planetarne črne luknje. To pomeni, da je prvi žarek prave Edine svetlobe dosegel prebujeni del človeške populacije. Mnogi so od tistega dne čutili povečano prisotnost Edine svetlobe. Skozi obzorje dogodkov bomo potovali skozi vso leto 2012. To pomeni, da bo vedno več prave svetlobe, dokler ne bomo 21. decembra 2012 dosegli zunanje meje obzorja dogodkov. Takrat bomo popolnoma izstopili iz črne luknje in Edina svetloba bo zelo jasno prisotna med človeštvom. Medtem, ko bo Portal 2012 odprt, bo potekala aktivacija planetarnega svetlobnega telesa. To pomeni aktivacijo planetarnega omrežja Svetlobe, ki bo raslo in se širilo skozi vso leto 2012, dokler ne bo do konca leta 2012 zajelo celotnega planeta.

V prvi polovici Portala 2012 do prehoda Venere, bomo doživeli povečano prisotnost energij Boginje, kar bo v planetarno situacijo vneslo več ravnovesja in harmonije. V začetku aprila 2012, točno ob koncu majevskega tikalskega koledarskega kroga, bo planet Venera izvedel navidezni prehod pred Plejadami2. To bo prvi stik kozmične Boginje z energijo osebne Boginje in kolektivna ženskost človeštva bo končno začela dosegati zvezde. Nato se bo 20. maja zgodil popoln obročasti sončev mrk pred Plejadami. To bo odprlo neposreden žarek svetlobe in ljubezni, ki bo izžareval iz Plejad in potoval neposredno skozi Sonce in Luno proti Zemlji. To bo najmočnejši žarek Božanske ljubezni, ki smo ga doživeli v naših življenjih! Nato bo Venera 6. junija prešla čez Sončev disk točno na položaju Rigela3, masivne zvezde v ozvezdju Oriona4. Ta tranzit bo zaznamoval začetek konca vladavine teme nad planetom Zemlja in bo zaključil osemletni cikel Boginje za vrnitev Božanske Ženskosti, ki se je začel s podobnim prehodom Venere leta 2004. Ta prehod Venere bo prelomnica Portala 2012.

V drugi polovici Portala 2012 bomo doživeli povečano prisotnost energij Boga. Zdaj, ko so energije Boginje pripravile pot, harmonizirale in omilile razmere, bo čas za neposredno delovanje. Celotno obdobje do konca leta 2012 bodo tako zaznamovale intenzivne spremembe na fizični ravni. Morda se bodo začeli dogajati številni tehnološki preboji, vključno s široko uporabo proste (brezplačne) energije. Ko se bo Portal 2012 zaprl, bo planetarno omrežje Svetlobe dokončano. To bo končno odprlo pot Prvemu stiku, ki se bo zgodil nekaj časa za tem. Prvi stik je uradni diplomatski stik med predstavniki zemeljskega človeštva in pozitivnimi izvenzemeljskimi civilizacijami. Plejadčani bodo kozmična rasa, ki bo prva stopila v stik z nami. Prvi stik bo najverjetneje potekal prek Združenih narodov in ga bodo v celoti v živo prenašali javni mediji.

Prvi stik bo začel proces sprejemanja našega planeta v Galaktično konfederacijo. Ko bo ta proces po nekaj letih dokončan, bomo končno živeli v Zlati dobi in naše sanje bodo realnost…

Objavil Cobra ob 08:04 

 

Opombe prevajalke:

1 Precesija – Platonsko leto. V ožjem smislu spreminjanje lege Zemljine vrtilne osi zaradi privlačnostnih sil Lune in Sonca (lunisolarna precesija), v manjši meri pa tudi planetov (planetarna precesija) na ekvatorsko odebelitev Zemlje. Vse te sile skušajo proti ekliptiki nagnjeno Zemljino os preusmeriti pravokotno na ekliptiko, zato po principu vrtavke Zemljina os niha; njena nagnjenost proti ekliptiki sicer ostaja nespremenjena, spreminja pa se v odnosu do Sonca. Os opiše plašč stožca z vrhom v središču Zemlje, zato se tudi nebesni tečaj giblje v smeri urinega kazalca po majhnem krogu okrog pravokotnice na ravnino ekliptike; za en obhod potrebuje 25 729 let, obdobje, ki ga označujemo kot platonsko leto. Povzeto iz leksikona o geografiji,  Kladnik D. 2008. Učila International).

2 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

Komentarji