Poročilo o napredku

Ponedeljek, 14. 09. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/09/progress-report.html)

Naše meditacije so uspele nekoliko stabilizirati pozitivno pot do Dogodka. Nekaj dni pred meditacijo ob natančnem heliocentričnem kvadratu Eride1 in Plutona, ki je potekala 31. avgusta, so se na Tajvanu pojavile oblačne ladje in redek pojav večkratnih mavric:


Osončje onkraj Lunine orbite že vstopa v dobo Vodnarja, saj se od tam odstranjujejo zadnji ostanki primarne anomalije2. Sončni sistem zdaj doživlja obsežen dotok angelskih svetlobnih energij in ljudje, ki so občutljivi na energije, se lahko povežejo z njimi.

Čiščenje drakonske flote poteka v skladu z načrtom, sile Luči pa so sporočile, da je verjetnost drakonske vesoljske invazije zdaj manjša od 1%, verjetnost lažne iluminatske vesoljske invazije je 7%, verjetnost vojne med ZDA in Kitajsko je 9%, medtem ko verjetnost ameriške državljanske vojne ostaja na 35%.

Tehnologija Mjolnir3, ki jo uporabljajo sile Luči, je pravzaprav tehnologija kvantnih topov, ki skozi kvantno peno4 oddaja močno skalarno polje in prisili vse valovne oblike snovi iz stanja kvantne superpozicije5 v fizično manifestacijo. To prisili vse drakonske ladje, da se pojavijo v fizični ravni, nato pa jih Galaktična konfederacija takoj zajame, drakonsko osebje pa se obravnava v sortirnici na Ganimedu6:

Matične ladje s tehnologijo Mjolnir so postavljene v velikanskem dodekaedru tik za Lunino orbito in oddajajo proti Zemlji močno mjolnirjevo energijsko polje.

Ko so sile Luči odstranjevale drakonsko floto, so rešile številne talce, med njimi tudi duše dvojčice7 mnogih ključnih poveljnikov Galaktične konfederacije. Drakonci so tem poveljnikom grozili, da bodo njihove duše dvojčice mučili, če poveljniki ne bodo sodelovali z Drakonci in sabotirali mnogih načrtov sil Luči. Tako so Drakonci lahko ustvarili veliko zamud in zastojev, zato pandemije koronavirusa januarja in februarja ni bilo mogoče ustaviti.

Ti talci duš dvojčkov/ic so bili rešeni, kompromitirani poveljniki pa so bili odpeljani na matične ladje Konfederacije izven našega Osončja, kjer bodo prejeli zdravljenje, nato pa bodo čim bolj popravili škodo, ki so jo ustvarili.

Ti kompromitirani poveljniki so bili v zadnjih letih odgovorni tudi za širjenje večine ponarejenih informacij po številnih kanalih delavcev Luči. To je eden glavnih razlogov, zakaj večina kanaliziranih virov ni zanesljivih. Drugi razlog je, da imajo ti delavci Luči sistem prepričanj, da vedo vse in zdi se, da govorijo avtoritativno, v resnici pa večinoma ničesar ne vedo. Tretji, že večkrat omenjeni razlog, je infiltracija temnih sil v skupnosti delavcev Luči.

Zdaj, ko je ta velika sabotaža bila izpostavljena, lahko sile Luči napredujejo veliko učinkoviteje z veliko manj zamud. Ko bodo odstranili drakonsko floto, bodo začeli sistematično odstranjevati iluminatski odcepljeni kompleks (IBC – ang. Illuminati breakaway complex, o.p.):

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/01/operacija-mjolnir.html

Velika večina članov kriminalne kabale8 v IBC-u in tudi na površju planeta so naturalizirani Drakonci, kar pomeni, da so pred mnogimi tisočletji prišli iz drakonskega zvezdnega sistema in se nato na Zemlji se podvrgli ciklom inkarnacije tako, da so se inkarnirali v človeška fizična telesa, hkrati pa ohranjali drakonska energijska telesa.

Zdaj neuspešno želijo ustvariti svojo različico Ponastavitve in potisniti ta planet v tehnološko distopijo:

https://www.natureofhealing.org/luciferase-id2020-system/

https://benjaminfulford.net/2020/09/14/worldwide-5g-genocide-starting-in-october/

Prav tako želijo neuspešno ustvariti novo, mutirano verzijo koronavirusa:

http://tapnewswire.com/2020/09/covid-is-indeed-bollocks-but-gates-bio-terrorism-has-not-done-its-worst-yet/

Saj je končno na voljo solidni znanstveni dokaz, da je bil covid-19 ustvarjen v laboratoriju:

https://www.zerohedge.com/medical/rogue-chinese-virologist-joins-twitter-publishes-evidence-covid-19-created-lab

Energijo prihajajoče konjunkcije Saturna in Hariklo9, ki bo nastopila 21. 09. 2020, uporabljajo za ustvarjanje čim več zaprtih območij po svetu z umetnim dvigovanjem primerov okužb s koronavirusom z zlorabo PCR10 testiranja na prisotnost koronavirusa:

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/10/covid-diagnostic-test-worst-test-ever-devised/

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

S situacijo zaprtih območij so začeli preizkušati, kako bi se ljudje odzvali na kampe FEMA11 v Ohiu in Quebecu:

https://theohiostar.com/2020/09/04/ohio-fema-camps-still-more-questions-than-answers/

https://summit.news/2020/09/09/quebec-city-says-it-will-isolate-uncooperative-citizens-in-secret-corona-facility/

Razumljivo je, da ljudje proti temu protestirajo:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=154099

In tudi proti splošnemu zapiranju območij, kot je bil npr. ta ogromni protest v Berlinu:

https://healthimpactnews.com/2020/robert-f-kennedy-jr-speaks-to-hundreds-of-thousands-at-berlin-rally-in-germany-for-freedom-and-peace/

https://www.instagram.com/p/CEkEzIZHaTx/

Ta protest je bil velika zmaga v okultni vojni proti temnim silam, saj je začel zdraviti tako imenovano prusko negativno časovnica.

Glavni protest je potekal na trgu Velike Zvezde v Berlinu (Der Große Stern), v središču katerega je Stolp Zmage (Die Siegessäule):

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Victory_Column

Na vrhu stolpa se nahaja velik kip boginje Zmage, ki je središče berlinskega vrtinca Boginje. Ta vrtinec je bil med protestom ponovno aktiviran in je začel zdraviti prusko časovnico: 

Prusko časovnico so v začetku 19. stoletja inicializirali temni pruski okultisti, v okviru katere so si zamislili distopično brezdušno tehnološko civilizacijo, ki bi ji prevladovala Prusija. Ta časovnica je odgovorna za nacistični tajni vesoljski program, ki vključuje podzemno bazo Neu Berlin na Antarktiki (zdaj v rokah IBC-ja) in za nastanek Temne flote.

Jezuiti zdaj uporabljajo svojo lutko Georgea Sorosa:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/vatican-coup-george-soros-funds-jesuit-ngos-1-7-million/

Da bi v ZDA ustvarili barvno revolucijo:

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=3506

https://americanmind.org/essays/the-coming-coup/

https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/12/americas-color-revolution/

https://unlimitedhangout.com/2020/09/investigative-reports/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/

Po drugi strani, bi Trump lahko za nevtralizacijo tega uporabi uporniški akt:

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/roger-stone-trump-martial-law-2020-election-clintons-zuckerberg-b434072.html

https://www.naturalnews.com/2020-09-12-president-trump-put-down-election-day-rioting-insurrection.html

Pozitivna vojska morda bo ali pa ne bo uporabila uporniški akt za sprožitev opcije Delta kmalu po volitvah:

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/11/opcija-delta.html

Jezuiti želijo polarizirati populacijo na površju planeta da ali malikujejo ali pa sovražijo Trumpa: 

Energijo čustvenega vlaganja v Trumpa izrabljajo kot orodje za izpeljavo državljanske vojne v ZDA. Zato Sile Luči pozivajo vse, naj odstranijo bodisi pozitivne bodisi negativne čustvene navezave do Trumpa ter samo mirno in racionalno opazujejo situacijo ter poskušajo vanjo vliti čim več svetlobe.

In pošljejo nekaj ljubeče energije živalim:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

In se povežejo z lepoto:

https://oceanoflove.info/2018/09/06/beauty/

ali pa preberejo to knjigo:

https://oceanoflove.info/the-book/


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:35 

 


Opombe prevajalke:

1 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

4 kvantna pena ali kvantna fluktuacija – (imenovana tudi kot pena prostor-časa) je koncept v kvantni mehaniki, ki ga je leta 1955 razvil John Wheeler. Pena naj bi bila predstavljena kot osnova tkanine vesolja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_foam.

5 kvantna superpozicija – značilnost, ki se pojavlja v kvantni mehaniki. Kaže se v tem, da lahko delec zavzema vsa možna kvantna stanja istočasno in zaradi tega mora opis delca vsebovati vsa možna stanja z verjetnostmi, da je delec v tem stanju. Takšnega načina opisa se ne da realizirati v okviru klasične mehanike. Ta način opisa se včasih imenuje tudi načelo superpozicije, ki pa velja za vse vrste valovanja (sestavljanje valov). Običajno se govori o linearni kvantni superpoziciji. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvantna_superpozicija in https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_superposition.

6 Ganimed – največji Jupitrov naravni satelit (luna), odkrit 11. 01. 1610. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Ganimed_%28luna%29.

7 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.

8 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

9 Hariklo (10199 Chariklo) – največji potrjeni kentaver (manjši planet zunanjega Sončnega sistema), premer naj bi znašal 250 km. Okoli Sonca kroži med tirnicama Saturna in Urana. 26. 03. 2014 so astronomi oznanili obstoj dveh obročev (ljubkovalno poimenovanih Oiapoque in Chuí) in tako je to postal prvi manjši planet z obroči. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/10199_Chariklo.

10 Verižna reakcija s polimerazo (ang. Polymerase Chain Reaction, PCR) – metoda, ki omogoča kopiranje odsekov DNK s pomočjo encima DNK-polimeraze. Lahko rečemo, da s to metodo kloniramo DNK, ne da bi za to potrebovali žive celice, to pa pred odkritjem PCR praktično ni bilo mogoče. Metodo je leta 1983 razvil ameriški biokemik Kary Mullis, za kar je leta 1993 prejel Nobelovo nagrado za kemijo. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Veri%C5%BEna_reakcija_s_polimerazo in https://en.wikipedia.org/wiki/Polymerase_chain_reaction.

11 FEMA – Federal Emergency Management Agency (ameriška zvezna agencija za obvladovanje izrednih razmer).

Komentarji