Kratko sporočilo populaciji na površju planeta [posodobljeno 21. 09. 2020]

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/09/a-short-message-to-surface-poulation.html)


Okultisti temnih sil bodo uporabili prihajajočo konjunkcijo Saturna in Hariklo1 na dan 21. 09. 2020 za uveljavljanje drugega vala zapiranja območij zaradi covida in vpeljavo drakonskih nadzornih ukrepov proti populaciji na površju planeta. Njihov načrt je pricurljal na plano že v avgustu.

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=nl&u=https://commonsensetv.nl/tweede-lockdown-in-europa-vanaf-18-september-volgens-spaanse-krant/&prev=search&pto=aue

Ta načrt zelo resno vpeljujejo, kot je to razvidno tukaj:

https://www.zerohedge.com/political/australia-push-new-measure-detain-conspiracy-theorists

Pričakujete lahko, da se bo v naslednjem tednu ali več poskusilo vpeljati veliko novih ukrepov proti covidu, ki bodo omejevala vašo osebno svobodo.


Da bi vse to nevtralizirali, je nastala množična meditacija in če ste tako vodeni, se jih lahko pridružite:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-proti-zreziranemu-drugemu.html

Točen čas meditacije v različnih časovnih pasovih si lahko ogledate tukaj:


Videi v skoraj 30-ih jezikih pa so na voljo tukaj:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFLBLlYHr4d61cwZ7gKfe4s


Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 00:23


Opomba prevajalke:

1 Hariklo (10199 Chariklo) – največji potrjeni kentaver (manjši planet zunanjega Sončnega sistema), premer naj bi znašal 250 km. Okoli Sonca kroži med tirnicama Saturna in Urana. 26. 03. 2014 so astronomi oznanili obstoj dveh obročev (ljubkovalno poimenovanih Oiapoque in Chuí) in tako je to postal prvi manjši planet z obroči. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/10199_Chariklo.

Komentarji