Operacija Mjolnir

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/01/operation-mjolnir.html)

Operacija Mjolnir1 je posebna operacija sil Luči za uveljavljanje Galaktičnega Kodeksa znotraj karantene Zemlja.

Mjolnir, imenovan tudi Thorovo2 kladivo (primerjava skandinavsko: Thor, rimljansko: Iuppiter, grško: Zeus, Egiščansko: Wsir, pozno atlantidsko: Astar), je posebna nerazkrita tehnologija Galaktične Konfederacije, ki bo zagotovila, da se bo ponovno spoštovalo Galaktični Kodeks v sektorju karantene Zemlja:


En vidik tehnologije Mjolnir je preprosto zaznavanje kakršnegakoli temnega bitja s pomočjo merjenja vsebnosti kvantne anomalije, ki jo to bitje oddaja z negativnimi mislimi, čustvi in dejanji. Drugi vidik tehnologije Mjolnir je tehnologija zadrževanja in procesiranja, ki lahko odstrani kakršnokoli temno bitje z njegovega področja in ga procesira po postopkih Galaktičnega Kodeksa. Ta procesiranje se ponavadi odvija na razvrščevalni postaji na Ganimedu3. 

Operacija Mjolnir je v polnem teku od novembra 2017.


V sublunarnem prostoru se sile Luči, ki pripadajo Galaktični Konfederaciji, z resnim pristopom približujejo vsem članom različnih temnih frakcij in jim ponujajo možnost, da sprejmejo Luč, sicer jih odpeljejo na prestrukturiranje v Galaktično Središče: 



Glavna frakcija, ki v zadnjem času povzroča probleme, je tako imenovan Iluminatski Odcepitveni Kompleks (IOK). IOK je negativna frakcija pod nadzorom skupine Himera4, ki se je med arhontsko invazijo 1996. leta odcepila od omrežja Iluminatov na površju planeta in odšla v podzemlje. Ustvarili so svojo lastno omrežje podzemnih mest, povezanih s hitrimi vlaki. Njihovo podzemno omrežje je neodvisno od ameriškega vojaškega podzemnega omrežja (ki so ga gradili od 1950-ih let dalje, Odpor pa ga je očistil po letu 2000), neodvisno od podzemnega omrežja skupine Himera (zgrajenega pred 26.000 leti, sedaj pa ga je Odpor skoraj popolnoma očistil) in neodvisen od agartskega podzemnega omrežja (ustvarjen pred 26.000 leti, v zadnjih nekaj desetletjih, ko se je temu omrežju pridružil Odpor, pa so ga tudi  razširili):   


Iluminatski Odcepitveni Kompleks se je pod površjem povezal z domorodnimi zemeljskimi Drakonci in Reptili ter tudi z Drakonci in Reptili, ki so vstopili v to Osončje v času zadnje arhontske invazije, med leti 1996 -1999. Leta 2014 je najvišje nivoje Iluminatskega Odcepitvenega Kompleksa prevzela skupina Himera. Iluminatski Odcepitveni Kompleks je leta 1996. leta naprej razvijal svoj lasten tajni vesoljski program, ki je sodeloval tako z Drakonsko floto kot tudi tako imenovano Temno floto. Sedaj je ta tajni vesoljski program z znatno floto zakritih ladij najmočnejša temna frakcija, ki je prisotna v sublunarnem prostoru in je tudi glavni fokus operacije Mjolnir.

Trenutno Iluminatski Odcepitveni Kompleks sestoji iz okoli 200.000 Iluminatov in Drakoncev, ki jih nadzoruje skupina Himera. IOK je odgovoren za večino izginulih otrok od leta 2015 naprej, ki so jih v njihovih podzemnih bazah uporabili kot sužnje:


Informacije o IOK do sedaj niso mogle biti razkrite, saj bi se odzvali in tem ujetnikom povzročili neizmerno trpljenje. En del operacije Mjolnir predstavlja osvobajanje velike večine teh ujetnikov s strani Odpora, kar poteka od začetka letošnjega januarja dalje, Plejadčani pa jih nato odpeljejo na zdravljenje in okrevanje na določen planet blizu zvezdne kopice Plejade5.  

Iluminatski Odcepitveni Kompleks je prav tako odgovoren za velik delež napadov na delavce in bojevnike Luči s skalarnimi in usmerjenimi orožji, še posebno v tem trenutnem valu napadov, ki se je začel novembra 2017.

Iluminatski Odcepitveni Kompleks je povezan tudi z okoli milijonom domorodnih Reptilov, ki žive na površju planeta, še posebno v Afriki in Latinski Ameriki, vendar so tudi na drugih kontinentih, koder so znani kot vampirji:  



Drugi tajni vesoljski programi so v nizki zemeljski orbiti usmerjeni bližje Zemlji in zaradi odstranjevanja teh programov je vidnih več posledic trenutne vojne v vesolju: 




Havajski izstrelek je bil orožje tajnega vesoljskega programa, ki je bil usmerjen proti Havajem, Galaktična Konfederacija pa ga je odstranila preden je vstopil v atmosfero.

Skrivnostni satelit Zuma (USA 280) je bil uspešno izstreljen v orbito in je del trenutne vojne v vesolju. Do nedavnega je bilo položaj tega satelita možno spremljati s pomočjo spodnje povezave:


Drugi satelit, NROL-47, je tudi del trenutne vesoljske vojne v nizki zemeljski orbiti:  


Ta satelit je ali pa ni razvila pozitivna frakcija znotraj ameriške obveščevalne službe NRO (National Reconnaissance Office, o.p.), ki jo nadzoruje skupina Himera:


NRO je ena izmed glavnih organizacij s primarnim namenom ohranjanja statusa karantene Zemlja in neprestano spremlja kakršnokoli vpletanje Galaktične Konfederacije v domeno zemeljske karantene.
Na našitku za NROL-47 piše Mali Nunquam Praevalebunt, kar v latinščini pomeni “zlo ne bo nikoli zmagalo” ali “temni ne bodo nikoli prevladali”. 


Slika našitka prikazuje Svetega Jurija med ubijanjem zmaja, ki je zahteval človeške žrtve: 


V modernem jeziku to pomeni zmago pozitivnih humanoidnih vrst nad plenilskimi drakonskimi vrstami v tej zadnji fazi Galaktičnih vojn.

To objavo bomo zaključili z videom operacije Mjolnir, ki bi morda lahko bil mnogim zanimiv:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 9:41


Opombe prevajalke:

1 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele… Več na: Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.
2 Thor – rdečelasi in bradati bog groma v nordijski mitologiji. Bil je sin Odina in Jord in je bil za razliko od svojega očeta, ki je bil bog plemičev, bolj bog navadnih ljudi. Običajno je upodobljen s svojim kladivom, Mjolnirjem. Slednji lahko ustvari tornade, nevihte, strele... Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.
3 Ganimed – največji Jupitrov naravni satelit (luna), odkrit 11. 01. 1610. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Ganimed_%28luna%29
4 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
5 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.





Komentarji