Sveže novice o uverturi bliska

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/11/flash-overtura-update.html)

Zdaj, ko je najbolj kritično obdobje za nami, lahko izdam nekaj informacij.

Naše Galaktično centralno sonce1 kaže znake povečane aktivnosti na nefizičnih ravninah vsled nefizičnega, nelokalnega kvantnega kozmičnega impulza Svetlobe. Pričakuje se, da se bo to stopnjevalo, dokler v bližnji prihodnosti ne pride do supervala galaktičnega utripa.

Naše vesolje je živo bitje in se uči:

https://iai.tv/articles/the-universe-is-learning-auid-1784

Zdaj je glavna lekcija našega vesolja popolno preoblikovanje celotne mase primarne anomalije2 in trenutno metastabilno kozmično kvantno vakuumsko stanje se bo premaknilo v novo, bolj stabilno uravnovešeno stanje brez teme:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fspas.2018.00040/full

Ta nova aktivnost galaktičnega središča že spreminja kvantno vakuumsko strukturo Osončja in tako je prisotne vse več svetleče supertekoče plazme, ki v naš sončni sistem prinaša čisto svetlobo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Superfluid_vacuum_theory

https://zmagaluci.blogspot.com/2021/10/uvertura-bliska.html

Preostala flota skupine Himera2 v Kuiperjevem pasu3, ki je leta 1996 prispela v naš sončni sistem iz Oriona4, ne prenese te visoke vibracije. Večina teh ladij je bilo odstranjenih, preostale pa so prebegnile veliko bližje Zemlji in sicer onstran lunine orbite med 1-10 milijoni milj od Zemlje, kjer bi lahko bile še nekaj tednov začasno na varnem.

Ko bo prisotnost Svetlobe v obliki svetleče supertekoče plazme v našem Osončju zadosti močna, bodo sile Luči začele graditi dve zakriti Dysonovi sferi5 z matičnimi ladjami Galaktične konfederacije v formaciji ikozaedra.

Te Dysonove sfere bodo imele premer okoli 15-20 milijonov milj in bodo uravnavale pretok energij galaktičnega supervala in bliska Dogodka. Prva Dysonova sfera bo zgrajena okoli Sonca, druga pa okoli Zemlje. Ti dve sferi bosta zagotovili dvostopenjsko fazno prevodnost prihajajočih kozmičnih energij proti populaciji na površju planeta.

Trenutno je pod površjem planeta veliko aktivnosti, vendar mora vse ostati tajno.

Povečana aktivnost Galaktičnega centralnega Sonca je povzročila tudi nov dotok energije Boginje proti planetu. Izida6 je dobila svojo krono nazaj.

Kot posledica tega novega dotoka energij, se je po več kot 200 letih mirovanja ponovno aktiviral zelo pomemben vrtinec Boginje v Evropi, katerega lokacija mora za zdaj ostati skrita.

Tudi dvojni vrtinec Boginje Pariz / Versailles se je prestrukturiral in se pripravlja na novo raven aktivnosti v decembru. Kot del tega prestrukturiranja, se je v Versaillesu zasidrala energija Vrtnice Boginje:

https://www-lefigaro-fr.translate.goog/culture/a-versailles-le-bosquet-de-la-reine-et-sa-richesse-vegetale-unique-retrouvent-les-promeneurs-20210614?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=nui,sc

Ta novi val energije Boginje bo sprožil vrnitev svečenic mirofor (znane tudi kot mironosnice oz. svete ženske (sestre), ki nosijo miro, o.p.):

https://anaiyasophia.com/blog/return-of-the-myrrhophore

Ter obuditev himn Boginji:

https://www.youtube.com/watch?v=w8tfBLvlN98

Zahteva je bila vložena. Družine belih rodbin, od katerih so mnoge povezane z rodovom Boginje/Grala, so tudi zakonite lastnice »zgodovinskih sredstev«, »zlate rune« in »poroštev«:

https://benjaminfulford.net/2021/11/01/78554/

Ta zahteva proti družinam črnih rodbin bo uveljavljena preko Pozitivne vojske, zaradi česar bodo družine črnega plemstva dejansko bankrotirale:

https://blacknobilityvaticancosanostra.blogspot.com/2019/05/the-massimo-family-are-most-dominant.html

Pozitivna vojska bo zaščitila distribucijo sredstev človeštvu in nadzorovala sistem financerja. Načrt za bankrotiranje črnih rodbin se imenuje "serija protokolov o kolapsu 6900" in je delno razkrit tukaj:

https://rense.com/general80/protc.htm

https://klump.terrywilson3.net/2021/06/20/exclusive-the-shocking-plan-of-the-6900-series-of-protocols/uncategorized/

https://www.scribd.com/document/6365690/Protocols-for-Economic-Collapse-in-America-by-Al-Martin

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=148852

Pozitivna vojska NE BO šla v akcijo, dokler ne bodo s površja planeta odstranjene vse izvenzemeljske in podzemne grožnje ter večina eksotičnega orožja.

Da bi zavlekel ta proces, želi Biden oslabiti vojsko z uvajanjem cepljenja.

Iluminatsko omrežje je zelo aktivno tudi v vojski in potrebno ga je izpostaviti:

https://www.veteranstoday.com/2019/08/31/exclusive-breaking-occultism-and-americas-military-elites/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3845622/British-conspiracy-theorist-dead-sofa-Poland-investigating-alleged-Army-pedophilia-ring-just-death.html

Kriminalna kabala želi preprečiti svoj bankrot z Veliko ponastavitvijo in novo »zeleno« Ponzijevo shemo:

https://www.zerohedge.com/markets/here-hidden-150-trillion-agenda-behind-crusade-against-climate-change

Del načrtov za Veliko ponastavitev je tudi počasen kolaps stare infrakstrukture  da bi »ponovno zgradili bolje«: 

https://noqreport.com/2021/10/11/why-is-the-biden-harris-regime-intentionally-tanking-the-supply-chain/

https://charleshughsmith.blogspot.com/2021/10/why-shortages-are-permanent-global.html

Zdaj so kritične oktobrske astrološke konfiguracije minile in vse večje grožnje so bile odpravljene. Do la Palminega cunamija NE BO prišlo:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=185419

Načrti za Veliko ponastavitev so obsojeni na propad kot še nikoli poprej. Kot je nekdo briljantno komentiral na mojem blogu: 

(Nadaljnji opis) Negativne elite in njihove sluge so imeli določen časovni okvir za uveljavitev eksperimentalnega cepljenja/potnih listov v svetovnem merilu. Celoten globus bi moral biti popolnoma zasužnjen do konca kvadrata7 Plutona in Eride8, ki je nastopil sredi oktobra. Čeprav so številni deli sveta, kot so Avstralija, Izrael, Francija in Italija, bili zasužnjeni z eksperimentalnim cepljenjem /potnimi listi, drugi deli sveta, kot so veliki deli Združenih držav, Japonske in Rusije, niso bili zasužnjeni z eksperimentalnim cepljenjem /potnimi listi. (Nisem zelo vešč podajanja posebnih podrobnosti glede držav; glavna poanta je, da ves planet ni bil zasužnjen z eksperimentalnim cepljenjem /potnimi listi). Ker celotna Zemlja ni bila zasužnjena z eksperimentalnimi cepljenji/potnimi listi v zahtevanem časovnem okviru kvadrate Eride in Plutona, je negativnim elitam in njihovim slugam spodletelo v njihovem globalnimi načrti za ponastavitev/prevzem. Prebivalstvu na površju planeta je bilo zadanega zelo veliko trpljenja in škode. To je bil zelo težak, srce parajoč čas, vendar pa se negativne elite in njihove sluge zdaj soočajo z gotovim porazom, ker niso uspeli izpolniti svoje kvote za popolno globalno prevlado v zahtevanem časovnem okviru.


Samo še malo moramo zdržati in prenesti obleganje:

https://consentfactory.org/2021/10/31/new-normal-winter-is-coming/ 

Držite Svetlobo

za zmago pozitivne časovnice!

Stari svet se počasi sesuva in rojeva se novi svet.


Zelo tvegano je podajati kakršne koli napovedi, kako se bo obnašal koronavirus, vendar uradni ruski viri z dostopom do zelo visokih informacij trdijo, da bo pandemije konec v nekaj mesecih:

https://tass.com/society/1356327

Javni mediji so končno objavili informacije o tem, kako je Kitajska ustvarila virus:

https://www.rt.com/news/538983-china-covid-conspiracy-book/

Seveda pa so alternativni mediji podali veliko sočnih podrobnosti o tem, kako in zakaj je bilo to storjeno:

https://noqreport.com/2021/10/24/chinese-defector-covid-19-was-made-in-a-chicom-military-lab-and-now-we-know-why/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/report-chinas-military-weapon-covid-19-constructed-completely-command-control-chinese-military/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/exclusive-chinas-biowarfare-program-involved-origin-covid-19-connected-military-yet-accesses-knowledge-skills-funding-us/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/report-deliberate-release-covid-19-chinese-military/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/exclusive-reports-uncovered-show-covid-19-planned-bioweapon-chinas-peoples-liberation-army/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/chinas-military-declares-biotechnology-warfare-fundamental-guiding-principle/

V ozadju dogajanj sile Luči odstranjujejo eksotična skalarna orožja na površju planeta, ki tvorijo Kopreno9:

https://ascensionglossary.com/index.php/NET_Static_Fields

https://ascensionglossary.com/index.php/Frequency_(Static)_Fences

Niso se še lotile situacije v vojaški bazi Urim v Izraelu in podatkovnem centru blizu Orema v Utahu:

https://mondediplo.com/2010/09/04israelbase

Ti dve lokaciji sta dve glavni trdnjavi skupine Himera na površju planeta, pri čemer je baza Urim nadrejena, obe (Urim in Orem) pa sta povezani s kamnom Urim, ki je bil komunikacijska naprava:

https://www.ldsliving.com/10-things-we-know-about-the-urim-and-thummim/s/90115

https://geoffjward.medium.com/the-lost-meaning-of-urim-and-thummim-mysterious-oracle-of-the-old-testament-c5d582712112

Ni naključje, da je bilo podatkovno mesto Utah zgrajeno nedaleč stran od Salt Lake Cityja, kjer se nahaja cerkev svetih iz poslednjih dni:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Church_of_Jesus_Christ_of_Latter-day_Saints

In nedaleč stran od Trezorja:

https://en.wikipedia.org/wiki/Granite_Mountain_(Salt_Lake_County,_Utah)

Baza Urim v Izraelu je glavna baza za napade s skalarnimi in usmerjenimi orožji:

Najpomembnejša negativna baza Izraela je baza Urim SIGINT, ki je izraelski objekt za zbiranje obveščevalnih podatkov, ki naj bi bil del enote 8200, enote za signalizacijo obveščevalnega korpusa izraelskih obrambnih sil. Nahaja se v puščavi Negev, približno 30 km od Beershebe, nekaj km severno od kibuca Urim. Do objave člankov o bazi leta 2010, ta baza zunanjemu svetu ni bila znana.

Iz te baze napadajo številne bojevnike Luči z usmerjenimi energijskimi orožji in plazmo. Intelsati so satelitski sistemi za prestrezanje s sedežem v Luksemburgu, ki so trenutno pod pogodbo z izraelsko obveščevalno službo in enoto 8200. Ti v resnici uporabljajo frekvence, ki jih ustvarijo sateliti, da neusmiljeno targetirajo ljudi, kar imenujejo »test zveri«.

Enakovredna enoti 8200 sta štab vlade Združenega kraljestva za komunikacije (GCHQ) in Agencija za nacionalno varnost Združenih držav (NSA). Vsaka od teh vohunskih agencij za prestrezanje signalov je veliko večja od tradicionalnih obveščevalnih agencij svojih držav in je preprosto fizična manifestacija ogromne mreže temnih vohunov arhontov z eterične ravni.


Baza Urim ima "pajkovsko sobo" in "sobo 'črna kocka'". Soba 'črna kocka' vsebuje zelo zmogljiv kvantni superračunalnik, ki obdeluje in analizira vse podatke SIGINT, ki prihajajo v bazo Urim in jih posreduje svojemu eteričnemu dvojniku ter eteričnemu omrežju vsadkov/skupine Himera. Ta soba je središče invertiranega planetarnega omrežja in središče planetarne primarne anomalije.

Na žalost je v sobi 'črna kocka' tudi še en kondenzat top kvarkov oz. Črni kamen10, podoben tistemu, ki so ga pred nekaj leti odstranili z Long Islanda:

http://zmagaluci.blogspot.com/2017/06/dogodek-vakuumske-metastabilnosti.html

Ni naključje, da je najmočnejša finančna institucija na planetu imenovana BlackRock (Črni kamen, o.p.):

https://en.wikipedia.org/wiki/BlackRock

Soba črne kocke vsebuje tudi zabojnik za subkvantno anomalijo, ki so jo na Zemljo leta 1996 prinesli iz Rigela11.

To situacijo se bo obravnavalo, ko bo varno.

S svetlejše plati, pa Plejadčani povečujejo svojo prisotnost blizu površja planeta. Tukaj si lahko ogledate njihovo matično ladjo:

https://www.youtube.com/watch?v=n16jAlLZkMs

Pleiadčani prav tako ponovno navezujejo stike z glasbeniki in navdihujejo njihovo glasbo:

https://www.youtube.com/watch?v=XXYlFuWEuKI

https://www.youtube.com/watch?v=HwRozlhZeIU

Kot so to počeli v preteklem valu plejadskega stika v zgodnjih/srednjih 80-ih letih 20. stol., ko so navdihnili nekaj disko glasbe:

https://www.youtube.com/watch?v=XjzqWnAgzEk

https://www.youtube.com/watch?v=grGjD1rTNyg

Obstaja celo pesem, ki je napovedala poraz umetne inteligence:

https://www.youtube.com/watch?v=w3oVCnL2sfw

Obstaja celo skupina na Facebooku, imenovana »Plejadska disko glasba«:

https://www.facebook.com/Pleiadian-Disco70s-Culture-1501012080110179

Mit o Plejadah12 se je razodel:  Pleiadian mythos is now being revealed:

https://theconversation.com/the-worlds-oldest-story-astronomers-say-global-myths-about-seven-sisters-stars-may-reach-back-100-000-years-151568

in več o resnični zgodovini planeta Zemlje in vesolja:

https://drive.google.com/file/d/1eaV182GIfvmYeomlV4DLFRN_4uNB1opx/view

Če ste tako vodeni, se lahko pridružite tej napredni meditacijski skupini za asistenco planetarnemu omrežju:  

http://www.twelvestar.org/what-is-twelves/

Ali pa lahko preberete to knjigo za nekaj malega čiste inspiracije:

https://www.amazon.com/Fairy-Pink-Lotus-Katina-Ivanova/dp/8792980724

Kamen Čintamani13 je zelo pomemben v tem času planetarne transformacije. Zmaji ga poznajo kot Ye Ming Zhu, v Indiji pa se je imenoval tudi Naga-Mani, svetleči Kobrin kamen:

https://web.archive.org/web/20160502090957/http://celestiallegacy.com/legends-of-ye-ming-zhu/

Skupaj s svojo ekipo sem se odločil, da pripravim eno šaržo kamnov Čintamani samo za tiste delavce in bojevnike Luči, ki nimajo denarja za nakup (vsi ostali, ki imajo denar, jih lahko seveda še vedno kupijo na http://www.cintamani.space/Cintamani.html). Kamne bodo prejeli brezplačno, plačati bodo morali le dejanske stroške pošiljanja. Če ste iz Azije ali Avstralije in želite prejeti svoj kamen, prosim kontaktirajte sharelightlove.777@gmail.com. Ljudje iz Severne in Južne Amerike lahko kontaktirajo Per_Neter_Kemet@outlook.com, ljudje iz Evrope in Afrike pa lahko kontaktirajo info@tachyonhungary.com. Kamni bodo odpremljeni v nekaj tednih.

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 15:43

 

 

Opombe prevajalke:

1 Galaktično centralno sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije

2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

3 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

4 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

5 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

6 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

7 kvadrat (T-kvadrat) – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.

8 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

9 Koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html.

10 Črni Kamen – kepa kondenzata težkih top/antitop kvarkov, pripeljana na Zemljo z Rigela leta 1996. Črni Kamen je center primarne anomalije teme in je veliko nevarnejši od bombe s strangelet delci, saj so top kvarki veliko težji od strange kvarkov.

11 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

12 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

13 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji