Dogodek vakuumske metastabilnosti


(Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2017/06/vacuum-metastability-event.html)
Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Sile Luči so zaključile ''določene operacije'' in sedaj intenzivno razgrajujejo glavo entitete Yaldabaoth2.
Glava se nahaja znotraj naraščajočega vrtinca plazemske anomalije blizu površja planeta Zemlje; njen zunanji rob se nahaja okoli 3 polmere Zemlje od središča planeta, kot je to podrobneje opisano tukaj: 
Javna znanost je nekaj let nazaj ''odkrila'' ta zunanji rob:
Sedaj je NASA javno priznala, da ta zunanji rob tvorijo umetni nizkofrekvenčni radijski valovi, kar je učinkovito ustvarilo najzunajnejšo pregrado Koprene3:
Če v zgornjem članku spremenite ''VLF oddajniki za podmorniško komunikacijo'' v ''ELF oddajniki HARRP-a4 in podobnih programov'' boste dobili jasno sliko o tem, kako nastaja najzunajnejša pregrada Koprene. 
Nepravilni plazemski filamenti glave Yaldabaotha so skupaj z bombami s toplet5 delci povezani s črnim kamnom, kondezatom top6 kvarkov/antikvarkov. Črni kamen je velik hadron, narejen iz top/antitop kvarkov, ki jih je skupina Himera pred milijoni let ustvarila v ogromnih pospeševalnikih delcev (Dysonovi7 obroči), ki so bili zmožni proizvesti temperature nad kritično temperaturo 2 bilijonov8 Kelvina, ki so potrebne za nastanek črnega kamna.  
Črni kamen se je okoli 7 milijonov let nahajal na planetu, ki je krožil okoli zvezdnega sistema Rigel9 (ki je bil v tistem času središče kozmične anomalije), leta 1996 pa so ga z Rigela prinesli na Zemljo skozi Bikov oblak plazemskega filamenta:
Sedaj se nahaja v podzemni zgradbi skupine Himera blizu trkalnika RHIC10 na polotoku Long Island. 
Interakcije nepravilne plazme s črnim kamnom ustvarjajo ogromen negativen plazemski vrtinec z okoli 1609,34 km premera ter s središčem na Long Islandu: 
Ta vrtinec je očiščevalna postaja za preostalo primarno anomalijo11 na površju planeta. Najvišji člani kriminalne kabale12 in veliko članov skupine Himera izkoriščajo anomalijo tega vrtinca za ščit pred Svetlobo in to je razlog, zakaj ima vzhodna obala ZDA najvišjo koncentracijo članov kriminalne kabale na planetu. 
Nameščanje Čintamani13 kamnov znotraj tega vrtinca v vzorcu rože življenja bo energijam Sirija14 služilo kot vektorsko omrežje in pospešilo transmutacijo te anomalije. Zelo dobro je tudi oblivati ta vrtinec z Vijoličnim Plamenom: 
Zanimivo je dodati, da se nedaleč od Long Islanda nahajajo atlantidske podvodne piramide, ki so jih zgradili Plejadčani:
 
Te piramide služijo kot točka pozitivnega sidranja, ki izničuje negativne učinke plazemskega vrtinca Long Islanda. 
Sile Luči sedaj neposredno delajo na onesposabljanju črnega kamna ter odstranjevanju preostalih bomb s toplet delci in operacije potekajo po načrtu. 
Odstranitev črnega kamna bo prekucnila kozmično ravnovesje in trenutno metastabilno stanje lažnega vakuuma bo prenehalo obstajati:
Lažni vakuum, ki ga trenutno doživljamo, je metastabilen sektor vesolja, kjer interakcije Vira in primarne anomalije ustvarjajo pogoje, ki podpirajo entropijo ter anti-življenje in so glavni razlog, zakaj sta status karantene Zemlja in obstoj zla sploh mogoča.  
Odstranitev črnega kamna bo ustvarila dogodek vakuumske metastabilnosti, ki bo omogočil predor fronte mehurčkaste nukleacije po celotni meji Koprene proti površju planeta in bo učinkovito sprožil Dogodek. Dogodek je trenutek umestitve resničnih pogojev kvantnega vakuuma znotraj Koprene ter tako odstranitve dela primarne anomalije, ki je neposredno odgovorna za obstoj zla. Glavna sila, ki je omogočila obstoj kriminalne kabale in trpljenja, bo prenehala obstajati. 
Medtem se operacija Pobeg iz zapora nadaljuje z mehkim Razkritjem izvenzemeljskega življenja:
in z iniciativami javnih vesoljskih programov, ki bodo človeštvo popeljale onkraj Koprene:

Zmaga Luči!

Cobra 15:49

Opombe prevajalke:
1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
2 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.
3 Koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu.
4 HARRP – High-Frequency Active Aural Research Program ali visokofrekvenčni raziskovalni program polarnega sija. Haarp je (po uradnih virih) namenjen ionosferskim raziskavam. Haarp naj bi v ionosferi iskal potencial za zviševanje sposobnosti telekomunikacij ter njihovega nadzora. Deloval naj bi tudi kot raketni ščit. Porodile so se cele serije zarot, med njimi ena navaja, da lahko s projektom povzročajo potrese in "zažgejo nebo", tako da spremenijo zgornjo atmosfero v orjaško lečo. HAARP naj bi bil tudi odgovoren za precej nenavadne oblake, ki se pojavljajo na nebu v zadnjih letih. HAARP proizvaja visokofrekvenčne elektromagnetne valove, tako da se bombardirajo molekule v ionosferi, kjer se segrevajo. Elektromagnetni valovi se odbijejo nazaj in z ekstremno nizko frekvenco naj bi prodrli v vsa živa bitja ter vso materijo na Zemlji. Več na: http://www.moskisvet.com/clanek/zanimivo/haarp-orozje-za-novo-ureditev-sveta-na-truplih-revezev.html.
5 toplet delcei – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
6 Top kvark (kvark t, znan tudi kot vrh ali resnica) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t.
7 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.
8 bilijon – avtor navaja angleški izraz trillion, kar po slovensko pomeni bilijon.
9 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu.
10 Relativistični trkalnik težkih ionov  (ang. Relativistic Heavy Ion Collider - RHIC) – eden izmed samo dveh delujočih trkalnikov težkih ionov in edini vrtilno-polarizirani protonski trkalnik, ki je bil kdajkoli zgrajen. Nahaja se v nacionalnem laboratoriju Brookhaven (BNL) v Uptonu, New York. Uporablja ga mednarodna ekipa raziskovalcev in je edini delujoči trkalnik delcev v ZDA. Z uporabo RHIC-a za zaletavanje ionov, ki potujejo pri relativnih hitrostih, fiziki preučujejo praobliko materije, ki je obstajala v vesolju kmalu po Velikem poku. Z trkom vrtilno-polariziranih protonov se raziskuje vrtilno strukturo protona.   Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Relativistic_Heavy_Ion_Collider.
11 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
12 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
13 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
14 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Komentarji