Kratko obvestilo populaciji na površju planeta

V zvezi z našo peticijo in aktivacijo je bilo preprosto preveč vmešavanja, tako s strani temnih sil kot tudi s strani ogroženih posameznikov, zato je bilo treba zaradi te nove situacije nadgraditi navodila za našo aktivacijo dne 21. decembra.

Po navodilih sil Luči smo izvedli energetsko ponastavitev celotnega procesa aktivacije Božanske intervencije, izbrisali vse članke, čim bolj očistili temne motnje in sedaj zaganjamo nov cikel manifestacije.

Članki, objavljeni na tem blogu o naši aktivaciji Božanske intervencije, bodo ponovno objavljeni s posodobljenimi navodili. Negativnih komentarjev, ki nasprotujejo misiji osvoboditve planeta, se ne bo več toleriralo. Dvakrat premislite, preden objavite komentar in uporabite zdravo pamet. Če ste v zadnjih nekaj izbrisanih člankih objavili pomenljiv komentar, ga lahko znova objavite.

Vseh do zdaj zbranih 83.000 podpisov za peticijo ostaja veljavnih.

Vse videe, ki so na kakršenkoli način povezani s to aktivacijo, je treba v celoti izbrisati z interneta in jih preoblikovati tako, da odražajo nova navodila in jih objaviti z novo URL povezavo. Na tem blogu bodo objavljene samo povezave do videoposnetkov, ki izpolnjujejo te kriterije.

Vsa elektronska sporočila, ki so mi bila do te točke poslana o tej aktivaciji, bodo izbrisana  brez prebiranja. Svoja elektronska sporočila morate posodobiti, da odražajo to novo situacijo in jih znova poslati.

Hvala za razumevanje.

Zmaga luči!  

Objavil Cobra ob 10:29

Komentarji