Poročilo o aktivaciji dobe Vodnarja


Torek, 07. 07. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/07/age-of-aquarius-activation-report.html)

Naša meditacija Dobe Vodnarja je bila velik uspeh, saj smo več kot presegli kritično število sodelujočih, sodelovalo je okoli 250.000 ljudi.



To je še nadalje stabiliziralo pozitivno časovnico Dobe Vodnarja z zelo ugodnimi dolgotrajnimi posledicami.

Kot rezultat naše aktivacije Dobe Vodnarja je bila odstranjena vsa znatnejša plazemska anomalija1 ter vse plazemske bombe s toplet2 delci. Čeprav to ni sprožilo Dogodka kot sem pričakoval, je to velik korak naprej. Vse preostale ovire do Dogodka so veliko manjše in se jih bo odstranjevalo precej manj časa, zato smo na časovnici, ki se vse hitreje in hitreje približuje Preboju Kompresije.   

Kar preostaja so ladje drakonske flote, ki so skrite v kvantnem superpozicijskem3 stanju v sublunarnem prostoru. Te vesoljske ladje se odstranjuje z naprednimi kvantnimi topovskimi orožji Galaktične konfederacije, katerih tajno ime je Mjolnir (Torovo kladivo)4:



Prvi poskus odstranjevanja drakonske flote se je zgodil proti koncu leta 2017 in v začetku leta 2018, vendar so ga morali prekiniti zaradi sesutja alfa časovnice. Zdaj se je zaradi uspešne aktivacije Dobe Vodnarja operacija Mjolnir ponovno aktivirala ter trenutno poteka nemoteno po načrtu in tako drakonsko floto odstranjujejo s polno paro.

Sile Luči so sporočile, da v zadnji fazi odstranjevanja drakonske flote obstaja približno 10% verjetnosti, da bo kriminalna kabala5 poskusila izvesti lažno invazijo izvenzemljanov s plovilom TR-3B in približno 5% verjetnosti, da bodo Drakonci poskusili speljati resnično invazijo s preostalimi drakonskimi ladjami, ki bi izšle iz stanja kvantne superpozicije v fizično stanje in napadle populacijo na površju planeta:


V obeh scenarijih bi Galaktična konfederacija zelo hitro porazila temne sile, toda z majhno a nezanemarljivo kolateralno škodo med populacijo na površju planeta. Tako svetle kot temne sile se skušajo izogniti tema dvema scenarijema; sile Luči zato, ker bi to populaciji na površju planeta prineslo nepotrebno trpljenje, temne sile pa zato, ker bi odprt boj z floto Konfederacije prinesel hiter in absolutni poraz vseh temnih frakcij.  

Sile Luči poleg drakonske flote odstranjujejo tudi vse tehnologije inverzije, ki jih posedujejo temne sile. Te tehnologije krivijo energijsko omrežje okoli planeta, ki so osnova konstrukta Matrice.

Sile Luči tudi odstranjujejo podzemne Reptile s pomočjo zvočnega orožja.

Sile Luči prav tako odstranjujejo usmerjena energijska orožja in elektromagnetno-pulzirajoča orožja z vojaških satelitov v nizki zemeljski orbiti.

Sile Luči poleg tega odstranjujejo tudi kvantno primarno anomalijo, ki preprečuje fizično materializacijo Povzdignjenih6 bitij na površju planeta. Čiščenje kvantne primarne anomalije se zgodi z induciranim razkrojem lažnega vakuuma:




Zmajevi viri so sporočili, da se je v naši aktivaciji Dobe Vodnarja zgodil pozitiven premik časovnice, zato prosijo vse, da se "osredotočijo samo na pisanje svojega najljubšega izbranega življenjskega scenarija. Bolj podrobnejša bo vizualizacija želenega optimalnega življenjskega scenarija, ki bi si ga želeli, bolj potrjena bo nova časovnica."

Takoj po naši aktivaciji so se na nebu okoli sveta pojavili znaki:



Z aretacijo Ghislaine Maxwell se pozitivna časovnica že manifestira na fizični ravni:


Zaradi tega se je v javne medije sploh prvič prebil koncept množičnih aretacij:  


Kar bi lahko tudi vodilo v aretacije Billa Gatesa:


Prince Andrew je že nemiren:


Toda najprej mora Ghislaine Maxwell ostati živa dovolj dolgo, da bi lahko pričala, zato sile Luči pozivajo vse, ki so tako vodeni, da sodelujejo v sledeči meditaciji:


V naslednjih nekaj mesecih do novembra / decembra bo prišlo do vrhunca vojne časovnic med novo pozitivno časovnico Dobe Vodnarja in staro negativno časovnico, ki ji vlada kriminalna kabala. Brez naše množične meditacije bi bila negativna časovnica veliko bolj izrazita, vendar smo veliko negativnih scenarijev uspeli preprečiti.

Bilo bo veliko poskusov delitve prebivalstva na površju planeta in spodbujanja nasilja:


Eden izmed jezuitskih načrtov je ustvariti razpad ZDA (podobno kot se je zgodilo z ZSSR in Jugoslavijo) s stopnjevanjem polarizacije levih in desnih v času novembrskih volitev.

Zato načrtujejo vpeljavo Hillary Clinton kot predsedniške kandidatke za zagotavljanje čim večje polarizacije:


Drugi glavni jezuitski načrt je sprožiti kitajski napad na ZDA z elektromagnetnim pulzom, kar bi vodilo v novo svetovno vojno:





En vidik tega načrta je, da bi Kitajska uporabila svoja napredna letala, ki so podobna TR-3B in uprizorila lažno invazijo izvenzemljanov iz njihove glavne vojaške baze tajnega vesoljskega programa pri mestu Dingxin:


Plovila podobna TR-3B bi prav tako izšla iz kitajskega podzemnega Velikega zidu:  




In njegovega iranskega ekvivalenta:


Sile Luči ocenjujejo verjetnost lažne invazije izvenzemljanov v 10%, vojne med Kitajsko in ZDA v 12%, razpada ZDA v 25% in ameriške državljanske vojne v 35%.

Če bo to potrebno, bodo v naslednjih mesecih morda sprožene množične meditacije za omilitev kateregakoli izmed teh scenarijev.

Kot rezultat naše aktivacije Dobe Vodnarja se je delno aktiviral dvojni pariški / versajski vrtinec Boginje:


Zdaj je potrebna skupina Sestrstva Vrtnica v Parizu z rednimi tedenskimi fizičnimi srečanji.

Potrebne so tudi tahionske7 komore v Benetkah in Rimu v Italiji. Imamo sponzorja, ki je pripravljen financirati gradnjo komor, potrebujemo samo osebo v Rimu in Benetkah, ki je pripravljena biti skrbnica komore in jo gostiti na svoji lokaciji v kateremkoli izmed teh dveh italijanskih mest. Te osebe (ki se nahajajo SAMO v Rimu in Benetkah) se lahko za nadaljnja navodila obrnejo na project501@tutanota.com.

Sile Luči so sporočile, da je v tem ključnem času človeške zgodovine največji namen, da se omrežje tahionskih komor razširi na območja okoli planeta, ki trenutno še niso pokriti:


Sile Luči so prav tako predlagale uporabo razvitih naprednih laserskih tehnologij Zmajev, ki lahko delavcem in bojevnikom Luči pomagajo v teh težkih časih:


Čeprav bo naslednjih nekaj mesecev zelo nestabilnih, se moramo še naprej osredotočati na manifestacijo Dobe Vodnarja. 


Zmaga Luči!

Objavil Cobra ob 16:09 




Opombe prevajalke:

1 plazemska anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

3 kvantna superpozicija – značilnost, ki se pojavlja v kvantni mehaniki. Kaže se v tem, da lahko delec zavzema vsa možna kvantna stanja istočasno in zaradi tega mora opis delca vsebovati vsa možna stanja z verjetnostmi, da je delec v tem stanju. Takšnega načina opisa se ne da realizirati v okviru klasične mehanike. Ta način opisa se včasih imenuje tudi načelo superpozicije, ki pa velja za vse vrste valovanja (sestavljanje valov). Običajno se govori o linearni kvantni superpoziciji. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvantna_superpozicija in https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_superposition.

4 Mjolnir (Torovo kladivo) – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

6 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

7 tahioni– sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

Komentarji