Glasba sfer


(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/07/music-of-spheres.html)

Odstranjevanje drakonske flote v sublunarnem prostoru napreduje dobro in po načrtu. Prisotnost Drakoncev onkraj Lunine orbite je bila popolnoma odstranjena in ves prostor onstran Lunine tirnice so razglasili za osvobojeno vesolje. Veliko angelskih bitij je sedaj vstopilo v Sončni sistem iz kozmičnega morja Ljubezni, ki sedaj zapolnjuje medzvezdni prostor po vsej galaksiji in ustvarja tako imenovano ''glasbo sfer'', ki se razteza od Kuiperjevega pasu1 pa vse do Lunine orbite:




Prav tako so bili tik znotraj Lunine tirnice odstranjeni tudi eterični pajki skupine Himera2, čeprav jih nekaj še vedno obstaja bližje Zemlji.

Drakonci so tekom galaktičnih vojn zadnjih nekaj milijonov let zbrali veliko eksotičnih tehnologij na planetih, ki so jih zavzeli in jih spremenili v superorožja:  


En vidik operacije Mjolnir3 je zavzetje, preučevanje in nato uničenje teh superorožij:


Izmed teh superorožji je posebna tehnologija inverzije skalarnega omrežja na drakonskih ladjah, ki zavira človeško energijo kundalini in invertira planetarno energijsko polje iz omrežja platonične svete geometrije:



v invertirano kvazi-trapezoidno negativno omrežje.

Sile Luči uporabljajo tehnologije ponovne inverzije s pomočjo vrtincev, s katerimi ponastavljajo planetarno omrežje nazaj v njegovo harmonično stanje. Pri tem so relativno uspešne, saj so na površju planeta daleč stran od človeških naselij že območja, kjer je omrežje že bilo uspešno ponastavljeno v njegovo naravno pozitivno stanje.

Če želite podpreti proces ponovne inverzije pozitivnega omrežja, ste vabljeni izvajati meditacijo Rože Življenja kolikor pogostokrat ste vodeni, od zdaj pa do konca leta 2020:


Čeprav plazemskih bomb s toplet delci4 ni več, je še vedno nekaj bomb s toplet delci v stanju kvantne superpozicije5 vezanih na človeške vsadke, ki služijo kot vozli kvantne superpozicije osnovnega omrežja omrežne inverzije, ki tvori hrbtenico matričnega konstrukta na površju planeta.

Te bombe s toplet delci ne predstavljajo velikega problema, saj jih je veliko lažje odstraniti kot plazemske bombe s toplet delci. Odstranili jih bodo skupaj z drakonsko floto.

Če želite pospešiti ta proces in ga olajšati, lahko izvajate vaje za triangulacijo vsadkov:


Mnogo Reptilov se je zbralo v svojih podzemnih bazah blizu planetarnega površja in Drakonci jih izkoriščajo kot ščit proti napredovanju konfederacijske flote proti površju planeta ter jih tudi izkoriščajo za nadaljnje vznemirjanje energijskega omrežja.  




Z bolj pozitivne strani so Plejadčani posredovali, da so končno razvili protokol za čustveno zdravljenje. Če želite prejeti plejadsko čustveno zdravljenje, morate trikrat ponoviti ''Ukaz 771'' in plejadske medicinske ladje vam bodo asistirale s svojimi zdravilnimi žarki. Pomaga, da se uležete in prepustite procesu zdravljenja 20-30 minut.

Plejadčani so prav tako posredovali, da pozitivna nanotehnologija zvezdnega prahu za odstranjevanje koronavirusa ni tako učinkovita kot so upali, ker imajo Drakonci močno nasprotno tehnologijo, ki v določeni meri blokira pozitivni zvezdni prah.

Ne glede na vse so Plejadčani februarja in marca v veliki meri uspeli zmanjšati smrtnost virusa, kmalu pa se bo doseglo globalno čredno imunost:  




Plejadčani so sporočili, da pričakujejo, da bo virus do konca leta izumrl sam od sebe, ker ne bo uspel najti novih gostiteljev, ki še niso razvili imunosti:


Za bolezen koronavirusa so našli veliko zdravil in nekatera izmed njih so zelo učinkovita:




Znanstveniki so končno začeli odkrivati toroidno obliko vesolja:


Končno so pričeli odkrivati prejšnje kozmične cikle:


In začenjajo razumeti 11-dimenzionalno strukturo človeških možganov kot odsev vesolja, kot je to opisano v modelih 11-dimenzijske teorije strun:


V javnih medijih se je pojavilo mehko razkritje življenja na Marsu:



Dirka za Razkritje je tekma, ki jo Kitajska želi zmagati:


Dokler ne pride do Razkritja, se lahko predamo dobri italijanski galaktični glasbi:


Ali pomagamo zasaditi nekaj dreves.




Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:38


Opombe prevajalke:

1 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

4 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

5 kvantna superpozicija – značilnost, ki se pojavlja v kvantni mehaniki. Kaže se v tem, da lahko delec zavzema vsa možna kvantna stanja istočasno in zaradi tega mora opis delca vsebovati vsa možna stanja z verjetnostmi, da je delec v tem stanju. Takšnega načina opisa se ne da realizirati v okviru klasične mehanike. Ta način opisa se včasih imenuje tudi načelo superpozicije, ki pa velja za vse vrste valovanja (sestavljanje valov). Običajno se govori o linearni kvantni superpoziciji. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvantna_superpozicija in https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_superposition.

Komentarji