Intervju s Cobro in skupino Sestrstva Vrtnice ter kratke sveže novice o meditaciji [Posodobljeno 06. 04. 2020]


Energije za našo množično meditacijo se že nabirajo in lahko prisluhnete temu nocemu intervjuju s Cobro, ki pojasnjuje trenutno situacijo:


Ali pa si tukaj preberete prepis: 


Tu je prevod prepisa v slovenščini:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/intervju-v-zvezi-z-meditacijo-za.html



Plejadska flota je posredovala, da bodo v naslednjih nekaj dneh v okviru naše množične meditacije drastično povečali svojo prisotnost v nizki zemeljski orbiti, stratosferi in atmosferi blizu planetarnega površja planeta.

Če boste naslednjih nekaj dni gledali zahodno stran neba po sončnem zahodu, boste videli močno konjunkcijo Venere in Plejad1, ki točno poravnana približno en dan pred našo množično meditacijo:  




Plejadčani bodo uporabili to konjunkcijo kot zelo močan portal, ki bo dokončno zasidral prisotnost plejadske flote v notranjem Sončevem sistemu.  

Moji kredibilni viri so sporočili, da se ''trije dnevi teme'' definitivno NE bodo zgodili do Velike noči.

Status trenutnega globalnega interneta lahko preverite tukaj:


Na določenih področjih po planetu lahko pride do upočasnjenega internetne povezave zaradi intenzivne uporabe, zato je morda še vedno dobra ideja, da si navodila meditacije natisnete ali posnamete s telefonom:


Lahko si tudi izpišete točen čas meditacije v vašem časovnem pasu:


Na tisoče ljudi mi je poslalo elektronska sporočila, rekoč, da bi radi sodelovali v meditaciji. Ni potrebe, da mi ljudje pošljejo sporočilo za pridružitev k meditaciji, preprosto se ji lahko pridružijo ob njenem točnem začetku in vsa navodila so zbrana tukaj:


In vsi si lahko tu ogledajo promocijske videe in vodene meditacije v okoli 40-ih jezikih:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 3:41 



Opomba prevajalke:

1 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Komentarji