ŠIRITE PO INTERNETU! MEDITACIJA ZA ČASOVNICO POVZDIGNJENJA / KONEC KORONAVIRUSA DNE 04./05. APRILA 2020


Torek, 03. 03. 2020

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo ter da trenutna časovnica ne gre v pravo smer. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno premaknemo časovni red dogodkov nazaj na našo optimalno časovnico planetarne osvoboditve, zato bomo izkoristili priložnost velike astrološke konfiguracije, konjunkcije Jupitra in Plutona, na dan 04./05. 04. 2020 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki bo utrdil optimalno časovnico Povzdignjenja1 za planet Zemljo.

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu.

Toda tokrat ne bodo dovolj samo ljudje, ki sledijo mojemu blogu. Potrebujemo bolj globalno sodelovanje, pridružiti se nam morajo vplivni ljudje.

Ta aktivacija je test za populacijo na površju planeta, v katerem bo vidno, ali bo zmožna manifestirati enotnost ali ne. Sile Luči bodo spremljale nivo sodelovanja, izsledke pa bodo uporabili za ene izmed odločilnih dejavnikov za načrte za Dogodek, ki se bodo odvili v bližnji prihodnosti.  

Obstaja veliko duhovnih voditeljev z velikimi občinstvi in iskreno upam, da želijo, da se koronavirus izniči ter da se planet premakne na najbolj pozitivno časovnico. Če se želijo pridružiti tej meditaciji, lahko pošljejo email cobraresistance@gmail.com.




Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej aktivaciji, dejansko pomaga privesti Dobo Vodnarja bližje:



Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za popolno odstranitev koronavirusa, za izničevanje vsega strahu, ki ga je ta epidemija ustvarila, za nevtralizacijo vseh načrtov, ki so jih temne sile imele s sprožitvijo te epidemije ter za prestavljanje planetarne evolucije na najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja, ki nas bo popeljala v Dobo Vodnarja.  

Število ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo, je za pospeševanje tega procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.


Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

To meditacijo bomo izvajali ob točnem trenutku konjunkcije Jupitra in Plutona dne 04./05. 04. 2020, ki bo prvi trenutek, ko bo zares močna energija Dobe Vodnarja dosegla površje planeta:  






Našo meditacijo bomo izvajali dne 04. 04. 2020 ob 22:45 uri po EDT času v New Yorku (05. 04. 2020 ob 04:45 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 21:45 uri po CDT času v Čikagu, 20:45 po MDT času v Denverju in 19:45 uri po PDT času v Los Angelesu. Evropa in Azija bosta ob trenutku aktivacije že v naslednjem dnevu, 05. 04. 2020 in meditacijo bomo izvajali ob 03:45 uri po BST času v Londonu, ob 04:45 uri po CEST času v Parizu, ob 04:45 uri po EET času v Kairu, ob 10:45 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 11.45 uri po JST času v Tokiu ter ob 12:45 uri po AEDT času v Sydneyu.

Čas izvajanje meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj:


Navodila: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za premaknitev planeta na najbolj optimalno časovnico ter kot orodja za popolno odstranitev koronavirusa.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca2. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce3 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vsa preostala žarišča koronavirusa na Zemlji, razkuži vsa okužena območja na planetu, zdravi vse paciente, izniči ves strah v zvezi s to epidemijo in ponovno vzpostavi stabilnost.

5. Predstavljajte si, kako se tok dogodkov na planetu Zemlji premakne na najpozitivnejšo možno časovnico in se oddaljuje od vseh možnih epidemij, vseh možnih vojn in vse globalne dominacije. Predstavljajte si, kako bela, roza, modra in zlata Svetloba zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. preprečijo širjenje virusa ter kako ga odstranijo s površja planeta.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut. 

Sveže novice o Meditaciji za Časovnico Povzdignjenja:


Objavil Cobra ob 15:32 


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

3 Galaktično Centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji