Poročilo o Zmagi

Torek, 14. 04. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/04/victory-report.html)


Naša množična meditacija je bila ogromen, gromozanski uspeh. O meditaciji je bilo obveščenih okoli 8 milijonov ljudi, dejansko pa jih je sodelovalo preko 1,1 milijona.

Kolektivni prikaz enotnosti je bil neverjeten:



Jack Dorsey, soustanovitelj in izvršni direktor Twitterja, je namignil na našo meditacijo ravno v trenutku, ko se je ta začela:


Planetarno kvantno polje smo dobesedno nasičili z našim osredotočenim, poenotenim namenom in vplivali na geomagnetno polje:




Naša meditacija je dokazala, da če je prisotnega dovolj osredotočenega namera in če je vizija dovolj močna, da je prebujen del populacije na površju planeta sposoben enotno sodelovati. To pomeni, da je lahko, ko se Dogodek zgodi, veliko delavcev in bojevnikov Luči s površja planeta vključenih v določene operacije Sil Luči, ki so bile prej smatrane kot prepovedane. Sile Luči bodo dale neposredna navodila, ko bo za to napočil pravi čas.

Naša meditacija je uspela zajeziti širjenje virusa. Število novih okužb po vsem svetu je doseglo vrhunec tik pred meditacijo 4. aprila in od takrat naprej upada:


Prav tako smo uspeli dodatno stabilizirali pozitivno časovnico Povzdignjenja1, kar bo zaustavilo nadaljevanje načrta Novega Svetovnega Reda za množično depopulacijo:

Njihov načrt ima tri faze: a) sprostitev virusa, b) sesutje gospodarstva, c) depopulacija.

Tretja faza se ne bo nikoli zgodila, zato se nam ni treba spuščati v podrobnosti. Druga faza bo imela omejene učinke, zato bomo zdaj pogledali podrobnosti prve faze njihovega načrta.

Ta načrt so na sestanku na Manhattnu leta 2009 dokončno oblikovali Bill Gates, David Rockefeller, George Soros, Michael Bloomberg in ostali:


Dejanska stvaritev virusa je bilo mednarodno sodelovanje laboratorijev v ZDA, Kanadi in na Kitajskem, zadnje faze formiranja virusa pa so potekale v Wuhanu:





Povezava z Wuhanskim biološkim laboratorijem je nekaj, kar Kitajska želi prikriti:


In nekaj, kar Trumpova administracija želi preiskati:


Vložene so bile že nekatere tožbe:



Po navedbah virov so pri dejanskem ustvarjanju virusa sodelovale ekipe pod nadzorom Billa Gatesa. Frank Plummer, nekdanji direktor kanadskega biološkega laboratorija, ki je sodeloval pri ustvarjanju virusa, je bil sam neposredno vpleten v ustvarjanje virusa, bil žrtev nadzora MK-Ultra s strani kriminalne kabale2, razvijal virus proti svoji volji in preden bi lahko preveč spregovoril, ga je kriminalna kabala ubila:




Po navedbah virov je bil v nastanek virusa vpleten tudi Anthony Fauci:


Medtem, ko so Plejadčani uspeli zajeziti kitajski sev virusa, so agenti kriminalne kabale nanesli tri različne seve virusa v Južno Korejo, Iran in Italijo. Korejski in iranski sev so zajezili, italijanskega pa niso in ta sev je zdaj odgovoren za večino okužb po vsem svetu.

Zanimivo je, da se od približno 60-ih članov moje ekipe delavcev Luči v Wuhanu ni niti eden okužil. Dnevno so uporabljali protokol Ukaz RCV Zvezdni prah.

Kriminalna kabala je članicam EU naročila, naj ohranijo meje z Italijo odprte in izbruh se je zlahka razširil po Evropi, kasneje z neposrednimi leti iz Milana v New York, pa se je razširil tudi po ZDA. Kriminalna kabala je tudi zrežirala, da testi za koronavirus v ZDA niso bili na voljo dovolj dolgo, zato da se je okužba lahko razširila, nasprotovala pa je omejitvam potovanja:



To je Billu Gatesu, Anthonyju Fauciju, Tedrosu Adhanomu, Georgeu Sorosu, Jaredu Kushnerju, Jiangu Zeminu in drugim omogočilo nadaljevanje njihovega načrta za globalno precepljanje in vpeljavo 18-mesečnih karantene:





Bill Gates je idejni vodja v ozadju tega, ki poskuša mikročipirati prebivalstvo:



Bill Gates ima močno vezo z Jeffreyem Epsteinom:


Tedros Adhanom, vodja svetovne zdravstvene organizacije, ima prav tako sumljivo preteklost:



Vsi prej omenjeni ljudje imajo močne finančne interese za širjenje virusa in razvoj cepiva po tem:




In manipulirajo izsledke o virusu:



Njihovim načrtom se močno nasprotuje in Robertu Kennedyju mlajšemu, pripadniku Kennedyjeve linije Belih Rodbin, so posredno grozili z ubojem dveh njegovih sorodnikov, zato da bi ga ustavili pri njegovem boju proti cepivom:


Namesto tega je RFK Jr. udaril nazaj in izpostavil Gatesa:


Širi se tudi sledeča peticija, ki jo lahko podpišete, če ste tako vodeni:


In zdaj Bill Gates-ova frakcija kriminalne kabale že izgublja:


Saj se objavlja bolj zanesljive medicinske informacije in dokaze o koronavirusu:



Skupaj z bolj alternativnimi perspektivami glede virusa:



Izgleda, da smo veliko bližje čredni imunosti, kot smo sprva mislili in pandemija se lahko kmalu konča:


Švedska, ki ni uveljavila zaprtij, prestaja pandemijo dokaj dobro:


V zvezi s drugo fazo načrta kriminalne kabale (sesutje gospodarstva), se v javnih medijih že govori o odpisu dolgov:


Ter o množični distribuciji bogastva s strani Federalni rezerv:


Kar ne bi bilo pretežko doseči, če zanemarimo posledično hiperinflacijo, saj bi federalne rezerve zlahka natiskale denar:



Trenutna situacija s koronavirusom se čedalje bolj in bolj preobrača v globalno iniciacijo na naslednji nivo evolucije v procesu planetarnega Povzdignjenja:


Pri čemer so Plejadčani so čedalje bolj vpleteni.

Ta video plejadskih matičnih ladij je bil posnet 26. 03. 2020:


Video prikazuje majhno floto plejadskih matičnih ladij, vse izmed njih dolgih okoli 11,3 km, ki so prišle izza temne strani Lune in nato preletele krater v Nizki Lunarni Orbiti (LLO) okoli 30 km nad luninim površjem ter metale sence na lunarni teren.

Te matične ladje izgledajo takole:


Glavna plejadska flota je 4. aprila uspela izkoristiti portal konjunkcije Plejad3 in Venere. Zdaj so pozicionirani v notranjem Osončju, popolnoma pripravljeni in v pripravljenosti pomagati pri planetarni osvoboditvi:


Plejadčani razvijajo tudi naprednejšo različico tehnologije zvezdnega prahu, ki bo virus naredila manj smrtonosnega in nevarnega. Verodostojni medicinski viri že poročajo, da je virus mutiral v manj nevarni sev.


Ne morem sprostiti nobenih informacij o trenutnih operacijah planetarnega osvobajanja, edina stvari, ki jo lahko povem je, da ko se množične aretacije zares zgodijo, bodo novice o njih objavljene preko javnih medijev.

Vojne še ni konec, zato moramo še naprej ohranjati Svetlobo.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:09 


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Komentarji