Finančna Ponastavitev


Četrtek, 14. 11. 2019

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/11/financial-reset.html)

Naša aktivacija Srebrnega Sprožila je dosegla okoli 80% kritičnega števila sodelujočih. Čeprav nismo dosegli našega cilja, je bil naš dosežek pomemben, saj bo še vedno olajšal planetarno pot k finančni Ponastavitvi.  

Na deset tisoče delavcev Luči je kupilo srebro in to bo postalo seme za manifestacijo njihovega prihodnjega obilja, kot bom to podrobneje opisal v eni izmed prihajajočih objav.  

V zgodnjih evropskih jutranjih urah, malce po polnoči dne 11. 11. 2019, je določena ''družina'' kupila preko 100 ton srebra za takojšnjo dostavo na Sydneyski borzi. To je ceno srebra pognalo v višave, kot to lahko vidite na sledečem zaslonskem posnetku spletne strani Kitco, ene izmed glavnih referenčnih strani za cene srebra:


Cena srebra je v samo nekaj minutah poskočila za 40%, nato pa je bila cena približno eno uro kasneje umetno zadušena.

Čuden poskok krivulje, ki je predstavljala ceno srebra, je bil s spletne strani Kitco izbrisan okoli 12 ur kasneje, krivulja pa je bila izravnana.  


''Družina'' je posredovala, da bo ob času Finančne Ponastavitve in Dogodka enakomerno delila vso to srebro z vsemi, ki so sodelovali v Srebrnem Sprožilu. Te trditve ne morem ne potrditi, ne zanikati.  

Ker nismo dosegli kritičnega števila sodelujočih, sile Luči še vedno ne morejo direktno posredovati v finančni sistem na načine, na katere smo upali, toda en takojšen učinek naše aktivacije je obsežna sprostitev informacij o prihajajočem finančnem sesutju v javnih medijih dne 11. 11. 2019:


Družine Črnih Rodbin in Jezuiti spodbujajo širjenje mehurčka dolgov in previdno usmerjajo globalno ekonomijo proti sistemskemu sesutju. To delajo zato, da utrdijo svojo moč ter da vpeljejo globalni in centralizirani digitalni sistem, ki bo imel popoln nadzor nad financami ljudi:  


Morate razumeti, da politiko globalnega centralnega bančništva usmerja BIS1 in ne federalne rezerve (FED) in družina Črne Rodbine Torlonia nadzoruje BIS:  


Njihov načrt za nov, zelen finančni sistem, baziran na kriptovaluti, je dobro opisan tukaj:


Njihov način sesutja starega finančnega sistema je opisan tukaj:


JP Morgan in Deutsche Bank sta dva najverjetnejša sprožila, ki bi zaiskrila sesutje.

Pred nekaj dnevi je bil objavljen sledeči članek o Deutshe Bank:


Istega dne je bil članek objavljen tudi na Zerohedge, kar je Deutsche Bank pognalo v paniko do te mere, da so ga javno demantirali na Twitterju, nakar so ta tweet kasneje izbrisali:


Temne sile NISO izvorno načrtovale sesutja, one so le prilagodile svoje načrte, da bi ga prevzele:

''Ne, ne, ne smemo storiti tega, prijatelj moj.'' je dejal hudič. ''Počakati moramo, da najdejo papir z RESNICO in si ga pripeti k prsim.'' je samozavestno dejal. ''Tako bomo počakali… počakali bomo, da se organizirajo. Da, počakali bomo, da se organizirajo okoli RESNICE. Potem, ko bodo opravili vso trdo delo, moramo samo prevzeti to, kar so tako idealistično organizirali''.

Dejanski temeljni razlog za sistemsko sesutje je neenakost bogastva in eksplozija dolgov, kar je doseglo točko, ko družba postane nevzdržljiva. Z vidika fizike količina energije, ki jo temne sile potrebujejo za nadzor družbe, eksponentno narašča to točke, ko ne morejo več nadzorovati ničesar in njihov sistem se sesuje:


Ko se to zgodi, bodo temne sile skušale zrežirati sesutje in sile Luči (Odporniško Gibanje in Galaktična Konfederacija) bodo uporabile svoje napredne kvantne računalnike za vdor v globalni bančni računalnik, ki se nahaja v sedežu banke JP Morgan v New Yorku. 

Bodite pripravljeni! Poveljnik Aštar


Vpeljan bo nov finančni sistem:


To bo kvantni finančni sistem baziran na zlatu:




Ki bo temeljil na produktivnosti, kulturi in spretnostih:



Za kdaj se to pričakuje mi ni dovoljeno razkriti, toda v ozadju scen je v mnogih krogih govor o ''sesutju 2020'' najpomembnejša tema pogovorov:


Povzetek Načrta:


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:53 




Opomba prevajalke:

1 BIS (ang. Bank of International Settlements) – Mednarodna finančna institucija v lasti centralnih bank s sedežem v Baslu (Švica), ki "spodbuja mednarodno denarno in finančno sodelovanje in služi kot banka za centralne banke''. Njena naloga je olajšanje prostega toka kapitala. Več na https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_for_International_Settlements.

Komentarji