Pred zoro


Ponedeljek, 25. 11. 2019

Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/11/before-dawn.html

Čeprav z našo aktivacijo Srebrnega Sprožila nismo dosegli kritičnega števila sodelujočih, so sile Luči v zadnjih nekaj tednih dosegle velike zmage in najbolj negativni scenariji za planet Zemljo so bili izbrisani, zavarovana pa je bila pozitivna časovnica.

Mnogo virov pričakuje neke vrste zaključnega scenarija, ki bi se zgodil leta 2020, za katerega nisem dobil dovoljenja, da bi ga komentiral.  

Temne sile premišljujejo o več scenarijih, od lažne invazije nezemljanov (projekt Modri žarek), do globalnega finančnega sesutja, do globalne vojne z depopulacijo, ki bi izvirala iz ameriške državljanske vojne, ter mnogih drugih. Različne frakcije temnih sil se le s težavo dogovarjajo, katero smer ubrati. Ni potrebno posebej poudariti, da ti scenariji NE BODO uspešni.  

Da bi utrdili svojo moč, Jezuiti hočejo državljansko vojno v ZDA in želijo čim bolj polarizirati populacijo, zato so dovolili, da so izvolili Donalda Trumpa.



Na eni strani promovirajo ekstremno levico z njihovo absurdno ''woke'' ideologijo:



Po drugi strani, pa promovirajo Trumpa kot rešitelja alternativne populacije desnice. Jezuiti so zlahka prepričali Rothschilde, da promovirajo sovraštvo do Trumpa preko rotschildsko nadzorovanih javnih medijev. Nato so Jezuiti še lažje prepričali večino alternativne populacije, da Trump že mora biti dober fant, če ga mediji tako zelo sovražijo.  

Trump ima globoke vezi s svojimi nadzorniki iz črnih Rodbin in Zionistov:


Informacije na zgornji povezavi so eksplozivne in so bile že večkrat umaknjene z interneta, zato bi bilo najbolje, da se naredi čim več kopij, jih varno shrani in objavi na spletu na zrcalnih straneh.  

Čeprav Trump včasih prisluhne pozitivni vojski, v večini primerov samo sledi svojim čustvenim impulzom ali direktivam svojih nadzornikov ter je tako odlično orodje za kriminalno kabalo1:  





Hrkati so se Jezuiti množično infiltrirali v Brazilijo, Argentino in še posebno na Kitajsko. Njihov načrt je nadzorovati svet preko prihodnje globalne kitajske dominacije:   


Kitajci hočejo dominirati tudi sublunarnemu prostoru:


Katerikoli narod, ki bo zdaj želel dominirati čemurkoli nad nižjo Zemeljsko Orbito, bo prestregla flota Galaktične Konfederacije.

Medtem si Putin prizadeva odstraniti Reptile iz njihovih še obstoječih žepov na Bližnjem Vzhodu:



Le malo se zaveda, da še vedno obstaja več kot milijon Reptilov, večinoma v podsaharski Afriki in brazilskih džunglah.

Na globalni ravni so biočipe prvič na skrivaj vstavili v cepiva kmalu po drugi svetovni vojni, toda sedaj jih odkrito promovirajo:


Uradna Facebook skupina Cobra (Cobra Etheric Liberation) je bila infiltrirana do točke, ko mora biti popolnoma razpuščena in odstranjena z interneta. Zato javno naprošam administratorje, da čimprej ročno odstranijo vse člane iz skupine, izbrišejo vse skupinske dokumente in nato odstranijo skupino iz Facebooka.  

Na pozitivni strani se korak za korakom pomikamo proti Razkritju:



In prvi posredni dokazi, da so nekatere slabe fante zares odstranili:



Naslednjih nekaj mesecev bo resnično intenzivnih, s seboj bodo prinesli mnoge spremembe in da se pripravite, vam tu posredujem nekaj orodij, ki bodo naredili vaše življenje lažje in bolj uravnovešeno.  
 
Ne morete nadzorovati, kako ljudje sprejmejo vašo energijo. Karkoli naredite ali rečete, se filtrira skozi leče česarkoli so podvrženi v tistem trenutku, kar se ne zadeva vas. Samo še naprej delajte svojo stvar s čim več integritete in ljubezni, kot je to le možno.

Najprej način odstranjevanja vseh vaših preteklih pogodb s temnimi silami:


Zbirka mnogih koristnih tehnik za zaščito, zdravljenje, manifestacijo in osebno osvoboditev:


Zelo močno orodje za odstranjevanje vaših vsadkov (za navodila, kliknite ''see more'' pod videom):




Morate vaditi: ''Jaz sem Bog - jaz nisem bog''

Glavni ključ za proces manifestacije je razkrit tukaj:


V zgornjem tekstu boste našli tudi navodila kaj narediti s srebrnim(i) kovancem(ci), ki ste jih kupili tekom aktivacije Srebrnega Sprožila.

Nekaj napotkov o tem, kako biti bolj prijazni do okolja (opozorilo: ni to, kar pričakujete):



In za zaključek, vizija o Dogodku:


ter o Povzdignjenju2:




Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 14:58 


Opombi prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji