Stik

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/03/contact.html)

Galaktične sile Luči so odredile, da se ta planet po določilih galaktičnega kodeksa, podčlen IV/2, premesti v domeno Konfederacije.

Zaradi očitnih razlogov se populaciji na površju planeta ne more podati veliko informacij o operacijah na površju planeta. Edina stvar, ki jo lahko povem je, da obstaja kar precejšnje število drakonskih in reptilskih hibridov, ki jih nadzoruje skupina Himera1, ki so jih v podzemnih bazah tekom zadnje arhontske invazije med leti 1996 in 1999 inkarnirali v človeška klonirana telesa. Po dogodku lažne zastave2 dne 11. 09. 2001 so ti hibridi začeli prihajati na površje in se infiltrirati na višje pozicije moči znotraj človeške družbe. Sile Luči se sedaj v okviru operacije Mjolnir3 soočajo s to situacijo. 

Naj samo povem, da je situacija s talci na površju planeta zelo težavna in da lahko osvoboditev traja malce dlje od pričakovanega.

To je razlog, zakaj sile Luči v izogib razočaranju odsvetujejo vsakršno špekuliranje glede nastopa Dogodka in predlagajo, da se raje začnete osredotočati na svojo misijo in živite polno življenje v Sedanjem trenutku:  



Vsak dan zaradi lakote in podhranjenosti umre na deset tisoče ljudi:


To nakazuje moč in nadzor, ki jo Temne sile še vedno imajo nad površjem planeta. Če bi se Dogodek sprožil pred odstranitvijo bomb s toplet4 delci, bi bilo število žrtev toliko višje. 
Da bi pripravili planet na Preboj Kompresije5 so me sile Luči prosile, naj populaciji na površju planeta podam navodila za spremembo površja planeta v Satelitske Krožnike Prvega Stika. 

Navodila:

Če imate v lasti zemljišče z manjšo ravno površino, ki bi bila dovolj velika za pristanek manjšega plejadskega letečega krožnika, lahko potiho izrečete naslednji odlok:

“V imenu svoje prisotnosti Jaz Sem odrejam in poveljujem pristanek plejadske ladje na svojem zemljišču ter moj prvi fizični stik s plejadčani iz te ladje, kolikor hitro je to mogoče na najboljši možni način.“

Zelo pomembno je, da NIKOLI ne izrečete tega odloka na glas in da o tem ne spregovorite z nikomer, sicer ne boste mogli postati del projekta Satelitskih Krožnikov Prvega Stika. S tem, ko nikomur ne poveste ali ste odlok izrekli ali ne, ščitite svojo lastno sekvenco prvega stika s Plejadčani pred fizičnimi in ne-fizičnimi vmešavanji kriminalne kabale6, ki bi to lahko preprečila. Toda vsekakor lahko s prebujenim delom človeške populacije delite navodila za Satelitske Krožnike Prvega Stika. 

7x7 metrov je absoluten minimum za pristanek manjše Plejadske ladje, optimalna pristajalna površina je 30x30.

Ni potrebno posebej povedati, da so Plejadčani pozitivna bitja Luči. Če o tem niste prepričani, potem protokol Satelitskih Krožnikov Prvega Stika ni za vas.

Združena svobodna volja na tisoče ljudi, ki bodo po vsem svetu izrekli ta odlok, bo v energetsko omrežje planeta in Plejadčanom poslala usklajen kontaktni signal utripajoče Svetlobe. To bo celoten planet učinkovito spremenilo v Satelitski Krožnik Prvega Stika. Kritično število sodelujočih za uresničitev tega cilja je okoli 12.000 ljudi. To bo Plejadčanom in Galaktični Centralni Rasi pokazatelj, da je prebujen del človeštva dosegel duhovno zrelost, ki je enakovredna 0.75 stopnji po Kardaševi lestvici:


To bo pokazatelj, da se lahko sekvenca prvega stika prične. 


Človeštvo je pripravljeno na prvi stik:



Sekvenca prvega stika je pravilno opisana na zadnjih straneh sledeče knjige:


Naj se sekvenca prvega stika začne. Spremenimo ta planet v Satelitski Krožnih Stika!


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:54 


Opombe prevajalke:
1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
2 lažna zastava (ang. “false flag event”) – dogodek, ki je ustvarjen pod pretvezo ali ukrepom, pogosto dobrobiti, z namenom doseganja pravega cilja. Je del heglove dialektike, ustvariš problem in ponudiš rešitev. (povzeto s spletne strani: http://www.ubuntuparty.si/?p=925).
3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa2, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.
4 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
5 Preboj Kompresije – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav.
6 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).






Komentarji