Kratke sveže novice o situaciji

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/03/short-situation-update_2.html)

Odstranjevanje podzemnega iluminatskega odcepitvenega kompleksa se odvija v polnem teku.
Sile Luči ne morejo nikomur sprostiti veliko informacij o operacijah na površju planeta, ne da bi tako sami ogrozili operacij. Sile Luči so opozorile, da bo v odsotnosti pomembnih informacij po internetu krožilo veliko banana informacij, zato priporočajo ogromno mero razsodnosti. Sile Luči prav tako ne spodbujajo špekuliranja o tem, kdaj se bo Dogodek zgodil.  

Edina stvar, za katero so me prosili naj jo delim, je sledeča: ''Mjolnir1 je tehnologija 5D Cliffordovega torusa2, ki se ga projicira v 4D in 3D. Osvoboditev planeta bo sledila po principu Zlatolaske3''. 



Če želite preštudirati površinsko topologijo Preboja Kompresije, bi vas morda zanimala sledeča knjige: 



V bližnji prihodnosti bom lahko objavil veliko informacij, ki niso neposredno povezane z operacijami na površju planeta. Sile Luči so me prosile, naj objavim informacije o misterijih Boginje in nekaj ''drugih'' informacij, ki so bile do sedaj strogo zaupne. Te informacije lahko mnogim članom na površju planeta, ki prebirajo ta blog, sprožijo močne reakcije.

Ostanite mirni.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 1:20  


Opombe prevajalke:

1 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa2, ki se ga projicira v 4D in 3D. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.
2 Cliffordov torus – posebna vrsta torusa v geometrijski topologiji, ki se nahaja v prostoru R4. Lahko ga obravnavamo kot torus, ki se nahaja v C2 ker je C2 topološko enak kot R4. Razen tega vsaka točka Cliffordovega torusa leži na stalni razdalji od izhodišča. Zaradi tega lahko smatramo, da leži znotraj 3 sfere. Cliffordov torus je znan tudi kot kvadratni torus, ker je izometričen s kvadratom, ki ima dolžino stranice enako 2π. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Cliffordov_torus in https://en.wikipedia.org/wiki/Clifford_torus.
3 princip Zlatolaske – princip je poimenovan po znani otroški pravljici ''Zlatolaska in trije medvedki'', v kateri majhna deklica po imenu Zlatolaska pokuša tri različne skledice kaše in odkrije, da ji je všeč kaša, ki ni ne prevroča, ne prehladna, vendar ravno pravšnje temperature. V kognitivni znanosti in razvojni psihologiji se učinek oz. princip zlatolaske nanaša na preferenco dojenčkov udeleževanja dogodkov, ki niso ne preveč preprosti ali preveč kompleksni glede na njihovo trenutno predstavo o svetu. V astrobiologiji se cona zlatolaske nanaša na cono okoli zvezde, ki je primerna za življenje (se pravi da planet, ki bi lahko podpiral življenje, ne kroži niti preblizu niti predaleč od zvezde). V medicini se ta princip lahko nanaša na zdravilo, ki ima antagonistične (ima inhibitorni učinek) in tudi agonistične (ima ekscitatorni učinek) lastnosti. V ekonomiki, ekonomija zlatolaske vzdržuje zmerno ekonomsko rast in nizko inflacijo, kar omogoča trgu prijazno monetarno politiko. V splošnem, princip Zlatolaske predstavlja popolno ravnotežje oz. harmonijo. 

Komentarji