Seksualna Energija

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/03/sexual-energy.html)

Seksualna energija je povezana z enim izmed najglobljih misterijev Boginje, misterij reintegracije ženskih in moških polarnosti v Povzdignjenje1. To je resnični pomen alkimijske formule “solve et coagula”.



Arhonti so manipulirali človeško seksualno energijo vse od poznega atlantidskega obdobja in skušali napraviti kolikor razdvojenosti so le lahko. To so dosegli z vsaditvijo različnih vsadkov ženskam in moškim, kar je povzročilo psihološki razdvoj med ženskimi in moškimi osebnostmi. Ta primarni odcep iz časov Atlantide je glavni razlog za napačno razumevanje razmerij med moškimi in ženskami. 

Ženskam so vsadili posebne vsadke, ki so ohranili neprekinjeno povezavo z njihovimi dušami dvojčicami2, toda vsadki so zadušili spolne odnose z vsemi ostalimi moškimi. To je ženske sprogramiralo v monogamijo, ko ženske projicirajo svojo dušo dvojčico na svojega trenutnega partnerja.

Moškim so vsadili posebne vsadke, ki so blokirali njihove povezave z njihovimi dušami dvojčicami, toda vsadki so dovolili spolne odnose z vsemi ostalimi ženskami. To je moške sprogramiralo v poligamijo, ko moški zanikajo obstoj njihove duše dvojčice in se ji izogibajo tako, da so z veliko ženskami. 

Ženskam in moškim so še dodatno vsadili vsadek, ki ločuje seksualno energijo od Srčne energije. Oboji so prejeli diametralno nasprotne vsadke, kar je zagotovilo maksimalen razdvoj in konflikt.

Ženskam so vsadili program, ki dovoljuje samo ljubezen brez spolnosti. Samo v posebnih okoliščinah, ko so izpolnjeni številni pogoji, se bo ženska počutila dovolj varno, da se njena seksualna energija zlije z njeno ljubeznijo. 

Moškim so vsadili program, ki dovoljuje samo spolnost brez ljubezni. Samo v posebnih okoliščinah, ko so izpolnjeni številni pogoji, se bo moški počutil dovolj varno, da se njegova energija ljubezni zlije z njegovim spolnim nagonom.   

Povrhu vsega so Arhonti pričeli nasilno dušiti žensko seksualno energijo na planetu s sistematskim programiranjem žensk na bazi travm preko brutalnih posilstev med kurgansko arhontsko invazijo pred več kot 5000 leti:



https://webruhan.files.wordpress.com/2014/08/eisler-the-chalice-and-the-blade.pdf


V časovnem obdobju med 3000 let p.n.št. in 300 let n.št. so se ženske še vedno lahko izražale kot seksualne zdravilke v templjih Boginje:  




Nato je hazarska invazija v 4. stol. n. št. brutalno zaključila to tradicijo in ženske seksualno še globlje zatrla. V srednjem veku je inkvizicija s sežiganjem žensk na grmadah stopila še korak dlje.    

To programiranje na bazi travm traja že zadnjih 5000 let in je v planetarni ženski psihi ustvarilo globoke brazgotine. Na žalost so to programiranje marca 2018 po vsem svetu še vedno izvajali isti storilci:



Arhonti tudi manipulirajo kriminalno kabalo3 in med člani kriminalne kabale silijo homoseksualno agendo, ker predobro vedo, da je pristna pozitivna spolna izkušnja med članom kriminalne kabale in žensko najmočnejša sila, ki lahko pravzaprav spremeni člana kriminalne kabale v nekoga, ki podpira Svetlobo. 

Mnogi člani kriminalne kabale imajo izkrivljen in popačen dostop do nekaterih, nižjih misterijev Boginje, ki so jih prejeli kot del njihovega okultnega urjenja. Mnogo članov kriminalne kabale je v antiki v preteklih inkarnacijah padlo starodavne šole misterijev, ko niso uspeli opraviti testov za dostop do višjih misterijev in so zatem ohranili, zlorabili in popačili nižje misterije, do katerih so že imeli dostop: 
 

Kriminalna kabala skuša preko Hollywooda in javnih medijev na splošno populacijo vsiliti svojo popačeno percepcijo nižjih misterijev.  

Vse to je populacijo na površju planeta pustilo v zelo krhkem stanju.

Mnogo moških, razočaranih nad situacijo, je začelo igrati Igro:



Resnično zdravljenje krhkega stanja človeške seksualnosti bo nastopilo samo s prihodom energije Boginje na površje planeta. 

Da se to zgodi, si moramo dovoliti občutiti in izraziti naša čustva:



Glavni ključ za planetarno zdravljenje je, da si ženske dovolijo občutiti in izraziti svojo seksualno energijo. Mnogokrat ni potrebe, da se jo izrazi s spolnim zlivanjem, izrazi se jo lahko preko čutnega dotika. Ali preko plesa:


Namen seksualne energije je zlivanje ženskih in moških polarnosti v Eno. To je ključ do nesmrtnosti in Povzdignjenja.

Spolno zlivanje kot del procesa Povzdignjenja je del višjih misterijev Boginje.
To je bilo perfektno opisano v Spiritusu Erosu, sveti doktrini pozitivne templjarske skupine po imenu Ordo Bucintoro:


Opis teksta Spiritusa Erosa v nemščini je na voljo na spodnji povezavi (če ne govorite nemško, lahko prevedete s pomočjo Google prevajalnika):




Mnogo skrivnosti spolnega zlivanja v Eno je zaklenjenih globoko v sistemu Kaula Tantra:


In na koncu bi vas morda zanimala ta knjiga:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:47


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.
3 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).


Komentarji