Japonska vlada se uradno strinja z ustanovitvijo sklada v vrednosti 1000 bilijonov jenov, vendar jo skrbijo geopolitične posledice

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2012/04/japans-government-formally-agrees-to.html)


Napisal Benjamin Fulford, 03. 04. 2012

Tokratno glasilo je bilo objavljeno z enodnevno zamudo zaradi občutljivih pogajanj, v katerih so med drugim sodelovale japonska, kitajska, ruska in ameriška vlada. Pogajanja med pisanjem tega članka še vedno potekajo in o marsičem še ne moremo poročati. Vendar pa lahko potrdimo, da je japonska vlada načeloma pristala na ustanovitev sklada v višini 1000 bilijonov1 jenov (12 bilijonov dolarjev), ki bo namenjen odpravi revščine, ustavitvi uničevanja okolja in odgovornemu uvajanju prej prepovedane tehnologije. Težava je, kako rešiti velike geopolitične posledice, ki jih bo povzročil ta sklad.

Morda je s tem povezana tudi sprememba režima na Kitajskem, saj se Xi Xinping, ki naj bi bil po splošnem prepričanju naslednji kitajski predsednik, od 31. marca ni pojavil na uradni kitajski novičarski strani Xinhua, njegov nekdanji tekmec Li Keqiang pa je deležen obsežnega medijskega poročanja. To je le eden od številnih znakov obsežnih sprememb v upravljanju planeta.

V ZDA je Pentagon po navedbah virov CIE v Kaliforniji začel pozivati državljane, naj si pripravijo zaloge hrane za 72 ur zaradi morebitnih motenj, povezanih s skorajšnjo zamenjavo ameriškega dolarja z novim državnim dolarjem. Pričakuje se, da bo to potezo spremljala tudi obsežna čistilna akcija, katere cilj je izčistiti korupcijo iz Wall Streeta in Washingtona D.C., zato da bi ZDA ponovno dosegle svojo nekdanjo moralno in gospodarsko veličino.

Novi državni dolar bo imel na začetku veliko manjšo mednarodno kupno moč kot ameriški dolar, ki se uporablja zdaj. Američani bodo tako začeli kupovati izdelke, izdelane v ZDA, ameriški izvoz pa bo spet postal konkurenčen. Morda je zdaj pravi čas, da se odpravite v trgovino Wal-Mart in kupite kitajsko blago, preden bo nenadoma postalo dražje. Upoštevajte tudi nasvet Pentagona in si priskrbite zaloge hrane, ki vam bodo pomagale pri tranziciji.

Še en znak, da se bo zgodilo nekaj velikega je ta, da je evropski vir iz CIE zaprosil društvo Belih zmajev za imena in naslove članov sledečih organizacij: Odbor 300, skupina Bilderberg, Svet za zunanje odnose, Rimski klub, Trilateralna komisija in Evropska komisija. Ti podatki so bili posredovani. Mimogrede, tukaj je povezava do, kot kaže, verodostojnega seznama sedanjih članov Odbora 300:

http://www.pseudoreality.org/committeeof300.html

Sporočilo članom te skupine: "Prosimo, ostanite nam s poti. "

V vsakem primeru so najbolj konkretni in podrobni podatki, ki so na voljo temu piscu, prišli z Japonske, kjer vladni uradniki pravijo, da bo vzpostavitev sklada v višini 1000 bilijonov jenov zaradi tehničnih in administrativnih razlogov trajala nekaj tednov. Ti razlogi vključujejo vodenje plačnih list, pokojnin, davčnih prihodkov in druge administrativne zadeve. Vendar pa ni na voljo nobenih pomočnikov Kissingerju, Nakasoneju, Bushu, Rockefellerju, Rothschildu, Koizumiju iz starega svetovnega reda, zato je njihova odstranitev z oblasti na Japonskem zagotovljena.

Glavno vprašanje, ki ga je zdaj treba rešiti, je, kako vzpostaviti mehanizme za izplačilo 1000 bilijonov jenov državam sveta. Edino, kar je v zvezi s tem vprašanjem gotovo, je, da ne sme biti več tajnega, centraliziranega sistema v zasebnih rokah. Načeloma je dogovorjeno tudi, da bo japonska vlada upravljala s 500 bilijoni jenov, preostalih 500 bilijonov pa bo dobila nova mednarodna agencija za gospodarsko načrtovanje.

Ta agencija, ki se bo okvirno imenovala LIFE (Long Term Investments for Everyone oz. dolgoročne naložbe za vsakogar, o.p.), bo financirala gospodarsko prestrukturiranje Evrope in ZDA ter spodbujala obsežne razvojne projekte v drugih delih sveta. Vendar bo pred začetkom delovanja majhno načrtovalno osebje začelo postopek izbire mednarodnih talentov za vodenje agencije. Kdaj točno se bo to zgodilo, je odvisno od tekočih pogajanj, vendar upamo, da bodo prva uporabna denarna sredstva dostavljena že sredi tega meseca.

Države BRICS2 bodo ustanovile lasten, neodvisen sklad, kot je bilo napovedano na vrhu BRICSa prejšnji teden. Ta sklad bodo upravljale Kitajska, Rusija, Indija, Brazilija in Južna Afrika, uporabljal pa bo košarico valut, v kateri bosta prevladovala renminbi in rubelj. Ta skupina bo v skladu s svojo izjavo tesno sodelovala z državami G20:

http://mea.gov.in/mystart.php?id=190019162

Če se vrnemo h Kitajski, glede na to, kdo se pojavlja na spletnem portalu Xinhua, izgleda, da so premier Wen Jiabao, predsednik Hu Jintao in Le Keqiang v odspredju. Besedilo govora Le Keqianga

http://news.xinhuanet.com/english/china/2012-04/03/c_131504700_2.htm

na forumu v Boao razkriva, da je zmerni sredinec in tako verjetno kompromisni kandidat med vplivnimi frakcijami v ozadju. Iz različnih virov tudi vemo, da je šefa stranke Chongqing Bo Xilaia podpiral Henry Kissinger in kriminalna združba starega svetovnega reda, ki jo zastopa. Nedvomno so mu v zameno za sodelovanje obljubili mesto diktatorja Kitajske in sveta. Opomnik Kissingerju in odboru 300: svet ne želi diktatorja.

Ko se bo prah polegel, bo svet imel usklajeno kolektivno vodstvo.

 

Objavil Cobra ob 22:49 


-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

 

Opombi prevajalke:

1 Angleški izraz trillion po slovensko pomeni bilijon (avtor navaja angleški izraz trillion, kar pri nas označujemo kot bilijon).

2 BRICS – zveza  (aliansa) petih večjih vzhajajočih nacionalnih ekonomij, med katere spadajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika.

Komentarji