Sveže novice o situaciji

Ponedeljek, 17. 06. 2024

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/06/situation-update.html)

Sile Luči so v zadnjih stadijih odstranjevanja temnega Atlantidskega omrežja. To omrežje je bilo sestavljeno iz treh koncentričnih obročev: zunanji obroč iz baz v Kuiperjevem pasu1, srednji iz baz v asteroidnem pasu in notranji kot omrežje podvodnih baz po vsem planetu.

Po 26.000 letih obstoja bo to temno omrežje končno poraženo. Zunanji obroč je izginil, srednji obroč je izginil, iz notranjega obroča pa ostaja le še glavna trdnjava. Po tem bodo Izvor in sile Luči pričele z zelo tveganim, kompleksnim in zahtevnim procesom ločevanja populacije na površju planeta od Prežalca:

https://maplurker.blogspot.com/2023/12/the-goddess-vs-lurker.html

Ko se je notranji obroč temnega atlantidskega omrežja pred nekaj tedni sesul, so Aldebaranci takoj ustvarili svojo pozitivno omrežje podvodnih baz in tudi nekaj postojank na površju planeta popolnoma v skladu z njihovim načrtom podpore Dogodka, ki je bil oblikovan leta 2023:

https://zmagaluci.blogspot.com/2023/12/sveze-novice-o-situaciji-z-dogodkom.html

https://www.fox10phoenix.com/news/harvard-aliens-study-crytoterrestrial-hypothesis.amp

Plejadska flota se je vrnila v to Osončje in bo sodelovala v operacijah Dogodka na različne načine, o katerih še ni mogoče razpravljati.

Aldebaranci, Plejadčani in Odporniško Gibanje so oblikovali močno zavezništvo, ki bo delovalo kot ekipa v operacijah Dogodka

Zvezdni narodi so v fazi pogajanj

Po mnogih mesecih so Plejadčani ponovno stopili v stik z rusko vojsko, da bi končali vojno v Ukrajini.
Zaradi tega je Putin ponudil mir:

https://korybko.substack.com/p/russia-is-open-to-compromise-but

https://www.zerohedge.com/geopolitical/putin-names-two-conditions-ending-war-very-minute

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/putin-the-west-is-pushing-world-to-the-point-of-no-return-lays-out-terms-for-ukraine-peace

Čeprav je bila njegova ponudba zavrnjena, se je začel pomemben energetski proces, skozi katerega se lahko manifestira mir, ko bo dovolj ljudi videlo onkraj laži in manipulacij vojaškega industrijskega kompleksa:

https://www.counterpunch.org/2024/06/04/the-military-industrial-complex-is-killing-us-all/ 

In uvidelo skrivne načrte kriminalne kabale2:

https://mtmalinen.substack.com/p/the-apocalypse-scenario-part-ii

https://mtmalinen.substack.com/p/the-apocalypse-scenario-part-iii

Ljudje bodo tudi začeli razumeti, da Putin NE želi svetovne vojne, niti ne želi uporabljati jedrskega orožja:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/putin-calls-bullst-plans-attack-nato-says-hes-not-brandishing-nuclear-arms

Samo za osvežitev vašega spomina glede Putina:

https://stateofthenation2012.com/?p=8159

In prav tako za osvežitev spomina glede Bitcoina:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/cryptocurrency/imf-digital-currency-to-replace-the-dollar/

Aldebaranci so sporočili, da bodo stopili v stik s kitajsko pozitivno vojsko, če ali ko bodo izpolnjeni določeni pogoji. Načrti v zvezi s tem so se že začeli. 

Različne frakcije svetovnega omrežja Agarte so prav tako pričele operacije, da bi se pripravile na stik s površjem planeta. Začele so aktivirati posebne energetske portale na določenih vstopnih točkah v omrežje Agarte. Meditacija s smaragdom vam lahko pomaga pri povezovanju z Agarto:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2024/06/meditacija-s-smaragdom-za-povezovanje-z.html

V javnih medijih se je začelo mehko razkritje o Dysonovih sferah:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13427889/scientists-locate-stars-alien-power-plants-dyson-sphere.html

Znanstveniki pričenjajo dobivati dokaze o združitvi manjših vesolj v to vesolje:

https://www.livescience.com/space/cosmology/our-universe-is-merging-with-baby-universes-causing-it-to-expand-new-theoretical-study-suggests

In dokaze o tahionih3:

https://www.livescience.com/physics-mathematics/dark-matter/the-universe-may-be-dominated-by-particles-that-break-causality-and-move-faster-than-light-new-paper-suggests

In najpomembneje, našli so prvi eksperimentalni dokaz o razgradnji lažnega vakuuma:

https://www.ncl.ac.uk/press/articles/latest/2024/01/falsevacuumdecay/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:27

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal


Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052




-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:

1 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunove tirnice (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

2 Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 Tahioni sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Izvor/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Izvorom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Izvora). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

Komentarji