Sveže novice o situaciji z Dogodkom

Nedelja, 03. 12. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/12/event-situation-update.html)

Izvor je končno začel z neposrednim odstranjevanjem primarnega Prežalca, ki je bil ustvarjen na začetku časa, ko je Izvor projiciral iskro samega sebe v primarno anomalijo1. Izvor zdaj kvantno razvozlava vesolje od Prežalca. Ko bo odstranjena kritična masa Prežalca, ga bo Izvor začel razvozlavati neposredno od človeštva na površju planeta in ko bo razvozlavanje doseglo določeno kritično maso, se Dogodek lahko zgodi.

Po Dogodku bo Izvor razvozlal vse ostanke Prežalca od človeštva, ta proces pa se bo končal ob Sončevem blisku in posledičnem cunamiju, ki se bo najverjetneje zgodil ob naslednjem Sončevem maksimumu okoli leta 2037 ali okoli leta 2049. Po ugibanjih naj bi se Dogodek zgodil leta 2025, čeprav nihče ne ve, kdaj se bo zares zgodil. Obdobje med Dogodkom in Sončevim bliskom bo za človeštvo čas velikega zdravljenja:

Trenutek Dogodka je trenutek kritičnega termalnega toka, matrična družba se sesuje, pride do Prvega Stika, entropični elementi stare družbe se hitro odstranijo in tako vstopimo v četrto fazo.

Četrta faza se imenuje 'Faza nestabilnega vretja filma'. Mehurčki Nebes se na površju planeta povežejo v stabilno omrežje (film), ki tvori hrbtenico nove družbe, družba kot sama pa je nestabilna, toda procesira, integrira novosti in je v procesu stabilizacije. V celoti nastajajo Otoki Luči, koder se aktivno odvijajo Prvi stiki.  

Peta faza se imenuje 'Faza stabilnega vretja filma'. Otoki Luči na površju planeta postanejo aktivne cone konverzije/inverzije, preko katerih se odvija proces individualnega in skupinskega Povzdignjenja2. Odvije se prvi val Povzdignjenja, ko se povzdigne na tisoče ljudi. Nekateri izmed njih se vrnejo na površje kot Povzdignjena bitja in pripravijo drugi val Povzdignjenja, ko se povzdigne na sto tisoče ljudi. Nekateri izmed njih se vrnejo na površje in pripravijo populacijo na površju planeta na tretji val. 

Med peto fazo populacija na površju planeta popolnoma integrira nove napredne tehnologije in zadosti ozdravi, da v celoti sprejme Svetlobo.

Šesta faza se imenuje 'Faza končnega bliska''. Fazni prehod se zaključi. Galaktično Centralno Sonce sproži sončni dogodek in premik planetarnih polov. Na milijone ljudi se povzdigne v tretjem valu Povzdignjenja, preostanek človeštva pa bo s površja planeta evakuirala Galaktična flota, ki jih bo prepeljala na primeren planet v zvezni kopici Plejade3, ki bo postal nov dom človeštva.   

https://zmagaluci.blogspot.com/2019/02/sveze-novice-o-mehurckih-nebes.html

Do takrat lahko človeštvo na površju planeta pospeši odstranitev Prežalca tako, da ozdravi svoje travme v odnosih in spolnosti, ker so to najgloblja področja, kamor se Prežalec ponavadi skrije.

Dobra novica je, da so bili vsi Prežalci, ki so bili ustvarjeni v sledečih kozmičnih ciklih po prvem ciklu, že odstranjeni, ostal je le še primarni.

Astrološki resonančni vzorci za površje planeta so od zdaj naprej precej pozitivni, kar pomeni, da je pozitivna časovnica zdaj stabilna in bo ostala stabilna, kar je podrobno obrazloženo tukaj:

https://libraspacegirl.blogspot.com/2023/10/about-stabilzed-positive-timeline.html

Aštar komanda je vstopila v ta sončni sistem v času sekstila4 Neptuna in Plutona dne 18. julija 1952:

Aštarjevo galaktično poveljstvo

Aštarjeva galaktična komanda je prvič vstopila v Sončni sistem Zemlje 18. 07. 1952

18. julij 1952.
"Pozdravljeni. Jaz sem Portla, 712. projekcija, 16. val, kraljestva Schare. Približevanje vašemu sončnemu sistemu je ventla z našim vodjo na krovu, komandantom postaje Schare, zadolženim za prve štiri sektorje. Njegovo vozilo bo kmalu nad vašim centrom. Medtem smo vam posredovali snov za boljši sprejem. Čakamo na višini 72. 000 milj nad vami, da bi pozdravili našega poveljnika, ki bo prvič vstopil v ta sončni sistem. O namenu vaše organizacije vas bo obvestil po neposrednem navdihu Schonlinga, Saochane, sveta Dvanajstih lordov in sveta Sedmih luči. Konec."

* * *

Pozdravljeni bitja iz Šana. Pozdravljam vas v ljubezni in miru. Moja identiteta je Aštar, poveljnik sektorja quadra, patruljne postaje Schare, vse projekcij, vseh valov. Pozdravljeni. Svet Sedmih luči vas je pripeljal sem, da bi z notranjo svetlobo pomagali sočloveku. Vi ste smrtniki in drugi smrtniki lahko razumejo le tisto, kar lahko razumejo njihovi bližnji. Namen te organizacije je na nek način rešiti človeka pred njim samim. Pred nekaj leti, v vašem času,…

Vstop in premikanje matičnih ladij Aštar komande v Kuiperjevem pasu5 je bil zabeležen na observatoriju Mount Palomar 19. julija 1952:

https://www.sciencealert.com/three-stars-vanished-from-the-sky-in-1952-we-still-cant-find-them

Sekstil Neptuna in Plutona se bo ponovil leta 2025.

Neptun-Plutonova resonanca že napeljuje k razkritju:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12796167/CIA-secret-office-UFO-retrieval-missions-whistleblowers.html

Nekateri pričakujejo popolno Razkritje v letu 2027, kar je še dokaj znotraj sekstila Neptuna in Plutona, vendar se bo najverjetneje zgodilo že veliko prej:

https://www.the-express.com/news/us-news/108317/aliens-reveal-themselves-ex-CIA-agent

Aldebaranci so začeli izvajati zelo pomemben načrt, ki naj bi bil končan leta 2024. Na dnu oceanov in na oddaljenih območjih na površju planeta bodo postavili veliko število vojaških baz. Te vojaške baze bodo zakrite in jih vojaška tehnologija prebivalstva na površju planeta ne bo mogla zaznati.

Te vojaške baze bodo izhodišče, od koder se bodo ob pravem času začele operacije Dogodka. Na površju planeta bo v okviru operacij Dogodka delovalo osebje Aldebarana in Odporniškega gibanja. Odpor že izvaja nekaj pripravljalnih operacij na površju planeta, predvsem onesposablja temne operativce Pogube33 (ang. Doom33, o.p.) in preizkuša učinkovitost tehnologije Zvezdni prah, ki je zdaj približno 90-odstotno učinkovita.

Aldebaranci že gradijo vojaško bazo v kraterju Tsiolkovskiy na temni strani Lune, od koder se bodo kmalu začele nadaljnje operacije proti površju planeta Zemlje:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsiolkovskiy_(crater)

Aldebaranci pri tej obsežni operaciji sodelujejo predvsem z Andromedčani, pa tudi s Sirijčani, Plejadčani in Arkturčani. Pri tem pomagajo tudi številni člani nekdanjih tajnih vesoljskih programov, ki so sprejeli Svetlobo in zdaj sodelujejo z Galaktično konfederacijo. Med njimi velja omeniti Marijo Orsić z njenimi dekleti iz družbe Vril. Drug zanimiv primer so nekateri nemški generali, ki so bili del nacističnega vojnega stroja v Nemčiji, nato so bili premeščeni v Neuschwabenland, nato v Temno floto, nazadnje pa so jih ujeli Aldebaranci. Ko so spoznali, da so zmanipulirani v nacistično ideologijo, so popolnoma sprejeli Svetlobo in zdaj delajo za Galaktično konfederacijo.

Ko bo to omrežje aldebaranskih vojaških baz v celoti operativno, se bodo začeli razkrivati tako, da bodo stopili v stik z nekaterimi ključnimi svetovnimi politiki in takrat se bo začela prava zabava z daljnosežnimi geopolitičnimi in eksopolitičnimi posledicami.

Ta stik bo sprva tajen, vojaške baze pa bodo služile kot odvračilni dejavnik proti kriminalni kabali6, ki poskuša zanetiti svetovno vojno, aldebaranske podvodne zvezdne ladje pa bodo vidne balističnim raketnim podmornicam:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile_submarine

To aldebaransko vojaško omrežje bo tudi hrbtenica novega kvantnega finančnega sistema, tako kot trenutno ameriške vojaške baze po vsem svetu podpirajo petrodolar.

Urad za globalne zadeve (ang. OGA, Office of Global Affairs) in ameriški Urad zračnih sil za posebne preiskave (ang. AFOSI, Air Force Office of Special Investigations) sta dobila neizpodbitne dokaze, da je načrt Aldebarancev pravi in da se bo uresničil. Nekateri člani kriminalne kabale so zdaj zelo prestrašeni.
Plejadčani se bodo od zdaj naprej osredotočili na stike in delo s tistimi delavci Luči, ki se naravno nagibajo k Plejadčanom in bodo z njimi postopoma gradili resnično zaupanje, da bo, ko bo prišlo do pravega fizičnega stika, le-ta potekal gladko. Vsem ljudem, ki so povezani s Plejadčani in še vedno želijo sodelovati v projektu Plejadskih satelitskih krožnikov Prvega stika ter želijo imeti Plejadčane v svojih skupinah za pomoč v okviru protokola 12:21, bo ta prošnja izpolnjena. Plejadčani bodo še naprej s polno predanostjo delali s tahionskimi7 komorami in planetarnim eteričnim omrežjem Svetlobe ter zdravili planetarne energetske silnice in meridiane.

Določena količina anomalije je bila zdaj odstranjena s površja planeta in končno se lahko začne aktivacija božanskih moških energij. Pri tem bodo v veliko pomoč prihajajoče aldebaranske vesoljske ekipe.

Eden od poudarkov te aktivacije božanske moškosti je aktivacija Zmajevih črt8. Te zmajeve črte večinoma sledijo glavnim gorskim verigam na planetu, tam pa naj bi se aktiviralo omrežje tahionskih komor, omrežje kamnov Čintamani9 in omrežje galaktičnih kamnov Čintamani. Za tiste, ki iščete smernice za zakopavanje kamnov, so le-te na voljo tukaj:

https://cosmic-seedsofhope.com/cintamani-grid-guidelines

Galaktični kamni Čintamani se bodo aktivirali tudi vzdolž starega atlantidskega ekvatorja. Namen teh galaktičnih Čintamani kamnov bo zdravljenje subkvantne anomalije in prinašanje energije boginje Ione.

Vse to je del projekta Nove Atlantide, ki ga je pred leti zagnal Sveti Germain.

Tehnologija Mjolnir10 je trenutno na približno 7 % zmogljivosti, njena intenzivnost pa se bo v prihodnjih mesecih močno povečala. Eden od vidikov tega povečanja zmogljivosti Mjolnirja bo aktivacija različnih tektitov11, med njimi običajnih Čintamani kamnov, galaktičnih Čintamani kamnov, moldavitov12 in tibetanskih tektitov.

V znanstvenih krogih kroži veliko napačnih informacij o izvoru tektitov, saj se domneva, da so zemeljskega izvora, nekatere izmed teh čudovitih kozmičnih kamnov pa so še nadalje degradirali v psevdotektite.

Tektiti dejansko prihajajo iz medzvezdnega prostora:

http://earthsci.org/space/space/tektites/tektites.html

Nastali so v različnih zvezdnih sistemih, kjer so angelska bitja poskušala manifestirati planet z eterične ravni na fizično raven, med procesom manifestacije pa je planet naletel na kvantno anomalijo in eksplodiral. Delci te eksplozije so se razpršili v vse smeri in nekateri so prišli na Zemljo kot tektiti

Ti tektiti vsebujejo visoke vibracijske kode zvezdnih ras iz zvezdnih sistemov, od koder izvirajo: Čintamani kamni iz Sirija13, Moldaviti iz Plejad, galaktični Čintamani kamni iz sončnega sistema blizu galaktičnega središča,...

Kot je bilo že omenjeno, obstajajo tudi zelo redki tibetanski tektiti iz Aldebarana14 in nekoliko pogostejši tibetanski tektiti iz Andromede15, najdeni v regiji Ali (Ngari) v Tibetu, ki so večinoma motni in imajo včasih vijoličast odtenek. Na tibetanski strani himalajskega gorovja najdemo tudi zelo redke tibetanske tektite, ki bodo imeli v prihodnjih letih zelo posebno funkcijo, ki mora ostati tajna. Velika večina tektitov, ki se v javnosti prodajajo kot "tibetanski tektiti", v resnici prihaja iz Vietnama. Prave tibetanske tektite je zelo težko najti.

Sedaj, ko se leto 2023 bliža koncu, se v starem finančnem sistemu zopet pojavljajo razpoke:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/reports-ubs-group-failed-to-deliver-bonds-due-nov-22-dtcc-deleted-those-bond-cusip-numbers-sec-concealing-failure-to-deliver-data-since-september 

Te razpoke se bodo, ko bo gospodarstvo, ki bazira na zadolževanju, preseglo točko brez povratka, le še bolj večale in širile:

https://www.zerohedge.com/markets/endgame-interest-us-debt-skyrockets-above-1-trillion-first-time-ever

Zlom bo spektakularen:

https://www.theburningplatform.com/2023/11/22/the-crash-will-be-spectacular/

Nato pa se bo rodil nov svet.

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 15:38 

-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

4 sekstil – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki sta med seboj oddaljeni 60° ali 1/6 kroga. Izhaja iz števila 6. Predstavlja ekvilibrium, ritmično pulziranje življenja. Zaradi sorodnosti s trigonom se pri sekstilu principi planetov izrazijo podobno kot pri trigonu, vendar vsebujejo večjo mero praktičnosti. Principi planetov v sekstilu delujejo torej tvorno, učinkovito, harmonično, produktivno. Negativni izraz sekstila je stalno ponavljanje, pomanjkanje inspiracije, opravljanje že opravljenega. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

5 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

6 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

7 tahioni sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Izvor/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Izvorom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Izvora). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

8 Zmajeve črte ali energetske linije, silnice (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

9 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

10 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

11 tektiti zelo lep temno svetleč meteorit različnih oblik in velikosti. Okoli sebe oddaja zelo močno oranžno auro in čeprav je na zunaj črn, seveda zaradi zelo zgoščene svetlobe, ki je v njem, pa je v resnici njegova notranjost oranžna, na tankih mestih prehaja v rumeno, celo v zelo nežno zeleno. Tektit deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Povzeto iz: http://www.moldavit.si/tektit.html

12 moldaviti ali tudi Vltavin (po reki Voltavi) – vrsta tektita. Je zelene barve, nastal pa je pred 15 milijoni let pri padcu velikega meteorita na območje današnje Bavarske (krater Nördlinger Ries). Večina izvrženih delcev je padla na območje današnje Češke, kjer se imenuje vltavin ali vltavit. Posamezni primerki se imenujejo tudi po vaseh, v bližini katerih so rudniki (npr. Besednice, Slavce). Vltavit se nahaja v večjih količinah v usedlinah iz terciarja in zgodnjega pleistocena. Vzorci iz Češke so predvsem steklastozeleni in prozorni. Vzorci iz Moravske pa so temnejši, njihova barva je olivnozelena do rjave. Ima zelo visoko vsebnostjo slilicija (podobno kot naši možgani). Moldavit je zgoščena čista Ljubezen in s svojo zeleno auro zelo močno deluje na srčno čakro (jedro vseh ostalih šestih človeških energetskih centrov), ter tako dušo osvobaja in prinaša v življenje Mir in Duševno kakor tudi telesno zdravje.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Moldavit, https://en.wikipedia.org/wiki/Moldavite in http://www.zvezdnikamni.com/moldavit.

13 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

14 Aldebaran – (α Bika (α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.

15 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. V temni in jasni noči je vidna s prostim očesom. Z maso približno 1,5 naše Galaksije je največja galaksija v Krajevni skupini, ki jo sestavljata dva ducata majhnih galaksij skupaj s tremi velikimi: Andromedino, našo Galaksijo (Mlečna Cesta) in M33. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.

Komentarji