Kratke sveže novice o situaciji in konferenca Povzdignjenja v Phoenixu

Petek, 29. 12. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/12/short-situation-update-and-ascension.html)

Sile Luči in Izvor s polno paro odstranjujejo primarno anomalijo1 in primarnega Prežalca.

Pri čiščenju površja so sile Luči naletele na dva starodavna iluminatska omrežja, ki ju nadzorujejo črne rodbine in sta sestavljena predvsem iz drakonskih in reptilskih entitet v človeških telesih. Ti dve omrežji sta sidrišči za velik del primarne anomalije, ki se še vedno razteza po celotnem Osončju vse do heliopavze:

https://www.sciencealert.com/distant-objects-show-solar-system-extends-further-than-we-knew

Prvo izmed teh omrežij se nahaja v Indiji in je trdno vzpostavilo nadzor nad indijsko podcelino, potem ko so Drakonci pred približno 5000 leti v jedrski vojni na območju današnjega Radžastana premagali Aldebarance. Od takrat indijsko iluminatsko omrežje nadzoruje Indijo preko temne duhovniške mreže in je še vedno globoka sila nadzora nad indijsko politiko, ki izhaja iz nekaterih indijskih črnskih plemiških družin.
To omrežje se že očiščuje, saj iz Patale prihajajo na plan Odporniško gibanje, Agartske in druge posebne enote:

https://en.wikipedia.org/wiki/Patala

Drugo omrežje obstaja v podsaharski Afriki in je še starejše, saj izvira iz Atlantide. Glavno sidrišče tega omrežja je v bližini jezera Kivu. Čiščenje tega omrežja se bo začelo, ko bo indijsko omrežje skoraj popolnoma poraženo.

Vse to se bo dogajalo v ozadju in do vstopa Plutona v Vodnarja dne 21. januarja ne bo vidnejšega napredka. Potem bodo stvari spet postale bolj zanimive.
Pojavljajo se znaki, da je finančni sistem vse bolj bliža sesutju:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/control-system-collapsing-great-taking-looms-globalisms-last-gasp

https://dougcasey.substack.com/p/intentional-destruction

In kriminalna kabala2 pripravlja svoja mesta, kamor se bo skrila:  

https://www.zerohedge.com/markets/mark-zuckerberg-building-top-secret-hawaii-doomsday-bunker-blast-resistant-door

Še vedno poskušajo okrepiti karanteno:

https://www.space.com/space-force-deep-space-radar-capability-emerging-threats

Toda istočasno omrežja predorov po vsem svetu postajajo splošno znana:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/watch-gazas-terror-tunnels-big-enough-drive-truck-through

20. 12. 2023 smo imeli kratko delavnico v Delhiju, Indiji. Zapiske z delavnice si lahko ogledate tukaj:

http://regret2revamp.com/2023/12/27/ascension-protocols-workshop-by-cobra/

Namen te delavnice je bil okrepiti omrežje Svetlobe v Indiji.

Sile Luči prosijo delavce Luči v Indiji, naj začnejo ustvarjati mreže iz kamnov Čintamani3 v vzorcu Rož življenja okoli večjih mest v Indiji, da bi v ta mesta privedli Svetlobo, izboljšali kakovost življenja njihovih prebivalcev in pomagali očistiti zrak, ki je na nekaterih mestih tako onesnažen, da je nevaren za zdravje. Ljudje, ki so aktivirali mrežo iz kamnov Čintamani v vzorcu Rož življenja v mestih na Kitajskem, so opazili znatno izboljšanje kakovosti življenja in zraka v teh mestih.

Delavci Luči v Indiji lahko prav tako raziščejo in ozdravijo časovnico družine Baroda, ki je ključna za ozdravitev razmer v Indiji:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gaekwad_dynasty

https://historyofvadodara.in/gaekwads/

https://www.financialexpress.com/lifestyle/meet-maharaja-samarjitsinh-gaekwad-former-cricketer-who-owns-worlds-largest-private-residence-know-about-his-royal-routes-life-expensive-things/3162075/

Mrežo iz kamnov čintamani je treba postaviti tudi v starodavnih templjih, v katerih se je izvajala tradicija devadasi, v templjih Durga in na lokacijah mogulskih palač. Vsi ti kraji bodo nato ponovno vključeni v planetarno omrežje Svetlobe.

Po vstopu Plutona v Vodnarja bo prišlo do intenzivnega napredka, zato oznanjamo konferenco o Povzdignjenju4 v Phoenixu v Arizoni:

https://2012portal.events/events/ascension-conference-phoenix-arizona-usa-2024/

Phoenix je zelo močan dvojni vrtinec Povzdignjenja / Boginje in na tem mestu se je zgodilo veliko zanimivih stvari:

https://www.planeandpilotmag.com/news/pilot-talk/the-phoenix-lights/

Več kot dobrodošli ste se nam pridružiti 03. in 04. 02. 2024.

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 15:08 

 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

4 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji