Sveže novice o situaciji in tajska konferenca Povzdignjenja

Petek, 15. 09. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/09/situation-update-and-thailand-ascension.html)

Sile Luči so pred kratkim dosegle veliko zmago. Zadnja jama pod DARPO1 je bila očiščena in vsi posamezniki skupine Himera2 so bili odstranjeni iz te jame in s površja planeta. Tako je bila skupina Himera popolnoma poražena in je ni več.

Z odstranitvijo skupine Himera, kozmična evolucija v Svetlobo ni več v nevarnosti, pozitivna časovnica pa se je popolnoma stabilizirala. To pomeni, da je končna zmaga Luči in osvoboditev tega planeta absolutno zagotovljena, saj ni ostalo več nobenih časovnic z negativnim izidom.

Z odstranitvijo zadnje jame in njenega glavnega računalnika biočipi ne morejo nikamor več pošiljati avdio in video signalov, glavno nadzorno omrežje pa je razpadlo. Biočipi so zdaj le še temni elektromagnetni portali, katerih moč hitro pojema in bodo zelo kmalu odstranjeni.

Glavno nadzorno omrežje na površju planeta je zdaj skalarno nadzorno omrežje, ki deluje preko omrežij mobilnih telefonov 4G in 5G ter preko omrežij wifi. Ta omrežja so veliko manj zanesljiva, saj lahko skenirajo človeško dejavnost z ločljivostjo le med 6 in 15 cm (2 do 6 palcev), odvisno od uporabljenega omrežja. To je glavni nadzor in orodje spremljanja, ki ga kriminalna kabala3 še vedno ima v rokah.

Glavni dejavnik, ki zdaj zavira planetarno osvoboditev, je Prežalec s svojo subkvantno anomalijo4. Prežalec neposredno vpliva na človeško podzavest tako, da manifestira subkvantno anomalijo v kvantna nihanja znotraj najšibkejših točk človeškega energetskega sistema. Te točke so biočipi na fizični ravni in ostanki anomalije, ki so nastale z vstavljanjem vsadkov, na eterični, astralni in mentalni ravni. Ta kvantna nihanja nato olajšujejo pojav Murphyjevega zakona na fizični ravni, depresijo na astralni ravni in zmedo na mentalni ravni:

https://en.wikipedia.org/wiki/Murphy%27s_law

Na vrhu prehranjevalne verige na tem planetu so zdaj Črne rodbine. Skupina Himera jih je pred 26.000 leti pooblastila, da vodijo upravljanje in nadzor populacije na površju planeta. Ker skupine Himera zdaj ni več, se v svojih ritualih črne magije povezujejo s Prežalcem in od dobivajo njegovo vodstvo. Glavne družine črnih rodbin, kot so Orsini, Colonna, Torlonia, Theodoli in Massimo, trdijo, da izvirajo iz rimskega imperija. To je njihov vodja:

https://www.instagram.com/p/CQxalAuh73W/

https://ivebo.co.uk/post/9568

https://www.geni.com/people/Domenico-Napoleone-Orsini-22th-Duke-of-Gravina/6000000071720485412

https://www-pointdevue-fr.translate.goog/lifestyle/visites-privees/chez-le-prince-et-la-princesse-orsini-a-rome?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

https://web.archive.org/web/20180417124924/https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/02/04/orsini-and-rosenberg-alchemical-mafia/

Članov Črnih rodbin, skupaj z njihovimi jezuitskimi agenti, je okoli 2000.

Pod njimi je okoli 50.000 Drakoncev v kloniranih humanoidnih telesih, ki so se od leta 1996 dalje infiltrirali sistem družbe na površju planeta kot politiki, poslovneži, odvetniki, zdravniki:  

https://www.zerohedge.com/political/blackrock-recruiter-claims-senators-can-be-bought-10k-war-good-business-okeefe

Nato je okoli 400.000 članov iluminatskega omrežja, ki so tam pod svojo svobodno voljo in okoli 2 milijona članov, ki so bili vanj prisiljeni. To omrežje se imenuje tudi omrežje smrti, ker mora nekdo ubiti človeško bitje, da se vanj včlani.  

Nato imamo okoli 100 milijonov psihopatov, ki so lahko pod določenimi pogoji precej nevarni, kot so npr. ti kovidni zdravniki in medicinske sestre:

https://www.americanthinker.com/articles/2023/09/the_death_of_informed_consent.html

Nato je okoli 400 milijonov sociopatov, ki nimajo empatije.

Nato je okoli 4 milijarde ovčic, ki niso sposobne kritičnega razmišljanja in samo sledijo trendom družbe.

Da, vsi se motite

In na koncu imamo okoli 4 milijarde ljudi, ki so sposobni jasnega razmišljanja, vsaj do določene mere in oni so upanje za človeštvo.

Glavni dejavnik, ki zdaj zavira planetarno osvoboditev, je Prežalec s svojo subkvantno anomalijo. Sile Luči zdaj odstranjujejo čim več te anomalije, da bi nato varno sprožile Dogodek. Prav tako informacije sproščajo postopoma, saj če se jih naenkrat sprosti preveč, se sproži premočan proces čiščenja anomalije. To je glavni razlog, zakaj se informacije objavljajo postopoma.

Subkvantno anomalijo lahko najbolj učinkovito pomagate odpravljati z vijoličnim plamenom:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/09/meditacija-z-vijolicnim-plamenom.html

Pomaga lahko tudi Beli ogenj AN:

https://starlight432.blogspot.com/2023/09/enjoy-clearing.html

Omrežje tahionskih5 komor je eno glavnih omrežij, ki pomaga silam Luči pri sidranju Svetlobe na ta planet, zmanjšanju anomalije in pospeševanju procesa:

https://www.youtube.com/watch?v=f7ml6nd6U70

https://www.youtube.com/watch?v=vG47O9IruQ0

Sile teme so na ta planet prispele pred 900.000 leti in skoraj povzročile izumrtje človeštva:

https://www.ancient-origins.net/news-evolution-human-origins/human-ancestors-near-extinction-0019202 

Zdaj se bliža njihov končni poraz.

Prihaja veliko prebujanje in znanstveniki končno iščejo znake življenja v središču galaksije:

https://www.space.com/signals-from-milky-way-center-breakthrough-listen-aliens-search

Planet X je na robu odkritja:

https://iopscience.iop.org/article/10.3847/1538-3881/aceaf0

rojevajo se nove ideje o tem, kako kolonizirati Osončje:

https://www.universetoday.com/162697/a-new-paper-shows-how-to-change-an-asteroid-into-a-space-habitat-in-just-12-years/

Toda vse to se bo kmalu spremenilo:

https://archive.org/details/ChanThomasTheAdamAndEveStoryTheHistoryOfCataclysms1993FullUNCENSORED

Sledeči del zgoraj navedene knjige je najbolj zanimiv:

Vse, kar se je zgodilo, se bo razveljavilo.

https://oceanoflove.info/2020/02/07/blue/

Da se pripravite na zaključne faze, ste se novembra toplo vabljeni pridružiti naši konferenci Povzdignjenja6 na Tajskem:

https://ascension-thailand.com/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 16:27 


-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opombe prevajalke:

1 Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. Defense Advanced Research Projects Agency - DARPA) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA

2 Skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

3 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

4 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

5 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

6 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji