Odgovori

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/09/answers.html)

Kot sem obljubil je tukaj 20 odgovorov na vaša vprašanja.

Kako se bo Prvi stik zgodil za ljudi, kot sem jaz, ki nimajo v lasti svojega zemljišča?

Prvi stik za ljudi, ki nimajo v lasti svojega zemljišča, se bo zgodil na zasebnih zemljiščih ljudi, ki so prostovoljno ponudili svoja zemljišča za množični Prvi stik.

Kaj lahko poleg meditacije posamezen človek prispeva, da se znebimo zatiralcev tega Planeta? Mislim, na bolj aktivnejši način.

Širite informacije, zakopajte kamne Čintamani1, bodite prijazni in ljubeči.

Zakaj je proces osvobajanja tako počasen? Zakaj sile Galaktične federacije fizično ne ukrepajo proti temnim silam? Sicer obstaja en odgovor in to naj bi bila pravica do človekove izbire... kdo od nas si ne želi svobode, blaginje in ljubezni, ko pa je intervencija sil Luči proti naši volji?

Proces osvoboditve je tako počasen, ker je treba razstaviti toliko plasti temne matrice. Volja delavcev Luči na površju je očitno naklonjena intervenciji in intervencija se bo zgodila takoj, ko bo le-ta dovolj varna.

Ali smem vprašati Cobro, ali bodo med Dogodkom razstavili usmerjeno energijsko orožje? 8 let sem bil tarča usmerjenih energijskih napadov.

Da.

Rečeno je bilo, da posvečanje pozornosti negativnim in čustveno vznemirljivim novicam, kot so nedavne tako imenovane "naravne nesreče" in druga ostudna dejanja kriminalne kabale, zmanjšanje frekvenco empatov. Kako lahko ohranimo svojo frekvenco, medtem ko se ozaveščamo o temi?

Bodite obveščeni, vendar ne porabljajte za to več kot 20 minut dnevno.

Ali lahko navedete približen odstotek napredka čiščenja (npr.: koliko anomalije2, reptilskih duš, himer3, arhontov, podzemnih baz/tunelov je bilo očiščenih)? V zadnjem času se stvari zdijo veliko lažje, temnih napadov je veliko manj. Hvala za vse vpoglede in informacije na tem blogu!

Anomalija je v procesu odstranjevanja, skoraj vsi Reptili so izginili z eterične in astralne ravni, skupina Himera je skoraj popolnoma poražena, Arhonti/črne rodbine še vedno ohranja večino svoje moči, vse globoke podzemne baze so očiščene, obstaja pa še nekaj plitvih podzemnih baz in tunelov.

Kakšni so občutki sil Luči (s svojimi različnimi rasami in organizacijami) in Odporniškega gibanja glede človeške populacije na površju planeta? Da pojasnim vprašanje: ali nas sovražijo ali nas imajo radi? So razočarani nad nami ali pomilujejo našo situacijo in jim je mar za nas? Ali so glede nas in našega položaja nevtralni ali zmedeni? Približno koliko jih skrbi za nas in koliko jih samo skrbi, da bi izničili temo? So navdušeni, da bi nas spoznali, ali zadržani? Ali so navdušeni, da bodo sprostili vse tiste tehnologije fizičnega in čustvenega zdravljenja, na katere komaj čakamo?

Njih skrbi za prebivalstvo na površju, vendar hudo trpijo, ker še ne morejo neposredno intervenirati. Bojijo se moči subkvantne anomalije. O populaciji na površju planeta ne razumejo veliko stvari. Veselijo se sprostitve zdravilnih tehnologij, veselijo se interakcije z ljudmi, a se hkrati tega tudi bojijo.

Po evakuaciji bo večina prebivalstva s površja Zemlje živela na plejadskem4 planetu. Bo tam že postavljena struktura, kot so hiše, izdelki, tehnologija, vlada... ali bomo morali vse začeti iz ničle sredi džungle?

Vsa infrastruktura je že tam, človeška bitja bodo tam prejela pomoč, tehnologijo, zdravljenje in vodstvo sil Luči.

Ali bodo ob evakuaciji naši hišni ljubljenčki šli z nami?

Da.

Kaj se bo zgodilo po Dogodku s številnimi umetnostnimi zapuščinami, ki jih je človeštvo ustvarilo, kot so literatura, poezija, glasba, umetnost? Veliko tega je bilo digitaliziranega in je na internetu. Nekaj tega je na površju Zemlje prisotnega samo v fizični obliki... Če pride do velikega cunamija in marsikaj na planetu odnese voda, kaj se bo ohranilo? Kaj se bo zgodilo z internetnimi viri, kot je na primer glasba na YouTubu in drugimi viri, ki vsebujejo zbrane kulturne dosežke človeštva?

Večino najboljših umetnin so že rešili s površja planeta in so shranjene na varnih lokacijah proč od površja, kjer bodo nedotaknjene preživele premik polov. Vsi spletni viri populacije s površja planeta so prav tako kopirani in shranjeni na varnih lokacijah.

Glede govoric o sočasni meditaciji po vsem svetu, ali je res, da je nevarno ali neučinkovito sodelovati, če niste strokovnjak za meditiranje?

Osebno se sicer počutim varnega in učinkovitega, ker postopek meditacije vključuje proces zaščitenja in bom zato še naprej sodeloval, vendar se zgornjo teorijo še vedno pogosto navaja.

Varno je sodelovati v množičnih meditacijah.

Ali bo kriminalna kabala to jesen/zimo vsilila novo pandemijo/zapiranje območij in jo zavlekla v naslednje leto (volitve)?

Mogoče bodo poskusili, a jim ne bo uspelo.

Ali je opcija Delta še vedno možnost, o kateri sile Luči pretehtavajo?

Možna je, a malo verjetna.

Pozdravljen Cobra, ali so bili vsi fizični pajki skupine Himera odstranjeni?

Da.

Ali je mogoče, da nekdo sreča svojo sorodno dušo5, a je ne prepozna?

Da in to se pogosto dogaja.

Ali priklic Belega ognja AN čisti subkvantno anomalijo?

Da, pomaga.

Nekaj časa nazaj sem prosil sile Luči, naj se na hitro prikažejo in minuto ali dve po tem, ko sem to prosil, sem videl dva zelo hitra bliska zlate svetlobe. Torej, ker so se pokazali zelo na kratko, ali to pomeni, da je nekoliko varneje za njih, da se zdaj na kratko prikažejo, čeprav sem razumel, da se še ne morejo popolnoma prikazati?

Točno tako.

Ali so bili požari na Havajih napad temnih sil?

Da.

Zakaj bodo med cunamijem potrebna mesta Svetlobe?

Za stabilizacijo energetskega omrežja za vodenje planeta skozi proces Povzdignjenja6.

Dragi Cobra, ali bodo ljudje takoj po Dogodku izvedeli iz svobodnih medijev o pomembnost poslanstva delavcev Luči?

Da.

 

Objavil Cobra ob 14:52


-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opombe prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

2 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

3 Skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

4 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

5 Sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Izvora. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico. Plamen dvojček/ica (angl. twin flame) oz. duša dvojčica (angl. twin soul) je oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Izvora in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico.

6 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji