Vrnitev Duha

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/01/the-return-of-spirit.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Sile Luči uporabljajo tehnologijo Mjolnir2 za odstranjevanje črnih lukenj iz vsadkov in iz invertiranega omrežja na površju planeta.  

Pozitivna duhovna energija bo, ko se bo dovolj okrepila, sprožila Novo Renesanso, pravo duhovno prebuditev Dobe Vodnarja in bo temelj za aktivacijo operacije Dreamland (Sanjske dežele, o.p.):

http://2012portal.blogspot.com/2012/08/operationdreamland-operationdreamland.html

Ta pozitivna duhovna energija bo končno raztopila črno luknjo kvantne anomalije okoli Zemlje in ponovno aktivirala proces Povzdignjenja3 za ta planet. Površje tega planeta bo povezala s tuneli Luči, ki so ravno nasprotni od Setovih4 tunelov. Tuneli Luči povezujejo celotno vesolje v Eno in bodo na koncu povzdignili celotno vesolje v en ogromen mavričen klopčič Enosti ob koncu naslednjega kozmičnega cikla.

Pred milijoni let je skupina Himera v zvezdnem sistemu Rigel5 ozvezdja Orion6 zgradila ogromne pospeševalnike delcev v obliki Dysonovih7 obročev, ki so bili na milijarde kilometrov v premeru.

Te Dysonove obroče so uporabili za tvorjenje zadostne količine kondenzata iz zgornjih8 in čudnih9 kvarkov, da bi ustvarili zadostno količino bomb s toplet10 in strangelet11 delci, s katerimi so nadzorovali Rigelsko in naše Osončje:

https://topletbombs.blogspot.com/2022/10/toplet-bomb-map.html?m=1

Te pospeševalnike delcev so uporabljali tudi za tvorjenje drugih oblik degenerirane materije:

https://en.wikipedia.org/wiki/Degenerate_matter

Degenerirana materija nastane pod izredno visokim pritiskom in/ali temperaturo in je tako gosta in stisnjena, da kvantni učinek precej vpliva na njene lastnosti.

Poleg materiala za bombe s toplet in strangelet delci, so ti pospeševalniki večinoma proizvajali velike količine kvark-gluonske12 plazme:

https://en.wikipedia.org/wiki/Quark%E2%80%93gluon_plasma

in tudi nekaj nevtronske degenerirane materije:

http://astro.vaporia.com/start/neutronmatter.html

Velik delež te kvarkovske gluonske plazme in nevtronske degenerirane materije je bil na Zemljo pripeljan med Veliko invazijo leta 1996 in nekaj izmed preostalih kontejnerjev teh dveh tipov degenerirane materije ščitijo zadnjo jamo pred končnim napadom sil Luči:

https://finalwipeout.blogspot.com/2023/01/darpa-location-truth-in-plain-sight.html

Tu je zanimivo vedeti, da znanstveniki iz sfere javne znanosti skušajo odkriti tehnološke prepoznavne lastnosti nezemeljskih civilizacij, vključno z Dysonovimi sferami:

https://www.universetoday.com/159218/gravitational-wave-observatories-could-search-for-warp-drive-signatures/

Vedoč, da je poraz blizu, Himera skuša okrepiti karanteno z izstrelitvijo absurdnega števila satelitov v nizkozemeljsko orbito:

https://principia-scientific.com/ecocide-from-space/

Sile Luči sedaj skušajo manifestirati časovnico, v kateri se doseže mirovni sporazum med Rusijo in Ukrajino:

https://www.commondreams.org/opinion/why-is-us-funding-ukraine-war

Rusija in Ukrajina sta vpleteni v vojno, v kateri nobeni strani ne kaže zmage in mnogo ljudi počasi postaja sitih te vojne. Torej mirovni sporazum končno postaja možen, kot Vestfalski mir:

https://en.wikipedia.org/wiki/Peace_of_Westphalia

https://sl.wikipedia.org/wiki/Vestfalski_mir

ali pa premirje 11. novembra 1918, ki je končalo prvo svetovno vojno:

https://en.wikipedia.org/wiki/Armistice_of_11_November_1918

https://sl.wikipedia.org/wiki/Premirje_11._novembra_1918

https://codatocoda.bandcamp.com/album/iwm-ww1-armistice-interpretation-sound-installation

Te sveže novice o situaciji bomo zaključili s pesmijo:

https://www.bitchute.com/video/I59EsnZ1Cppj/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 12:19

 

Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

3 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

4 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok izpuščen Hor starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcalil združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

5 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

6 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

7 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

8 zgornji kvark (kvark top oz. kvark vrh ali resnica – kvark t) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t in https://en.wikipedia.org/wiki/Top_quark.

9 čudni kvark (ang. strange quark oz. kvark s) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (drugi generaciji). Ima električni naboj enak -1/3 in maso okoli 101 MeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark s (ima naboj +1/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_s in https://en.wikipedia.org/wiki/Strange_quark.

10 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

11 strangelet – uradno teoretični delec, ki vsebuje pribl. enako število gor kvarkov (u), dol kvarkov (d) in čudnih kvarkov (s).

12 kvark-gluonska plazma – stanje ekstremno goste snovi, ki je sestavljena iz prostih kvarkov in gluonov. Le nekaj mikrosekund po velikem poku je bilo vesolje sestavljeno iz te plazme. S širjenjem in hlajenjem vesolja so iz kvark-gluonske plazme nastali hadroni, predvsem protoni in nevtroni, ki so kasneje tvorili atomsko jedro. Več na: https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=154059&lang=slv.

 

 





Komentarji