Ekvator Boginje

Torek, 24. 01. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/01/the-goddess-equator.html)

Medtem, ko se sile Luči trudijo prinesti čim več Svetlobe na površje planeta v okviru njihovega projekta Vrnitev Duha, je v teku ponovna aktivacija starega atlantidskega svetlobnega omrežja. Eden izmed zelo pomembnih vidikov tega procesa je ponovna aktivacija atlantidskih vrtincev Boginje, ki so povezani s starim atlantidskim ekvatorjem:

V času Atlantide so po ekvatorju bili zgrajeni močni templji, ki so imeli neposredno povezavo z matičnimi ladjami Galaktične konfederacije, ki so bile parkirane direktno nad njimi v geostacionarni orbiti. Ti templji so na površje planeta sidrali božansko energijo Boginje, medtem ko so polarni templji sidrali božansko energijo Boga. Templji boginje so v bližini vedno imeli sveto jezero, koder je bil zasidran vrtinec Boginje preko ženskega angelskega bitja pod vodstvom Ione. Lokacije teh atlantidskih templjev Boginje so sedaj v fazi ponovne aktivacije s strani sil Luči. Ena izmed primarnih lokacij ponovnega aktiviranja je Baalbek, kjer se je že od časov Atlantide nahajal tempelj Boginje s šolo misterijev:  

https://beforeatlantis.com/2021/08/14/new-evidence-of-prehistoric-civilizations-in-the-holy-land-and-surrounding-regions-of-the-levant/

Dolgo časa po povodnji, se je v to regijo vrnila Boginja Atargatida iz Sirija1 in ponovno aktivirala misterije Boginje:  

https://www.youtube.com/watch?v=211_KPz2lqc

Na območju je bilo zgrajenih veliko templjev s svetimi jezeri, posvečenih Atargatidi, s primarnimi templji v Hierapolisu (moderni Manbij v Siriji, sveto jezero je bilo spremenjeno v nogometno igrišče), Aškelonu, Qubbet el Bedawiju (sveto jezero je bilo uničeno in pozidano z urbanim naseljem) in Edessi (moderna Urfa, sveto jezero še vedno obstaja in vsebuje tunel, ki vodo globoko pod zemljo):

Poleg vrtincev povezanih z Atargatido, so sile Luči prav tako v fazi ponovne aktivacije vrtincev, ki so povezani s trojnimi Boginjami Al-Lat, Al-Uzza in Manat, ki izvirajo iz predislamske Arabije. Tudi ti vrtinci se nahajajo na starem atlantidskem ekvatorju:

https://dahenneman.com/2020/06/15/mythicalcreaturemonday-origins-of-witchcraft-al-uzza-al-lat-and-manat-triple-goddess-of-mecca-arabic/

http://www.jennybadgersultan.com/L/LAT-UZZA.HTM

https://aratta.wordpress.com/2015/05/31/destruction-of-1900-year-old-lion-of-al-lat-statue/

Vhodi v Agarto vzdolž starega atlantidskega ekvatorja so energetsko prav tako v fazi ponovnega aktiviranja, ko je npr. tale, blizu Efeza:  

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Sleepers

V fazi ponovne aktivacije je tudi triangel (trikotnik) evropskih vrtincev Boginje z dvojnimi vrtinci Benetk, Pariza in Budimpešte, ki se vsi nahajajo blizu atlantidskega ekvatorja. Vsi ti trije dvojni vrtinci imajo glavni vrtinec zasidran v mestu in sekundarni vrtinec približno 15-50 km stran od glavnega. Oba vrtinca sta med seboj povezana z energijskim tokom v obliki osmice oz. simbola za neskončnost.

Beneški vrtinec je zasidran na mostu Rialto v Benetkah:

Beneški vrtinec Boginje je med Renesanso porodil misterije Boginje preko pozitivnega reda Ordo Bucintoro:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html

V Benetkah sta bili nosilki misterijev Boginje Beli rodbini Loredan in Mocenigo. Obe družini imata v svojem grbu vrtnice. Družina Loredan je misterije Boginje izražala tudi preko akademije Accademia degli Incogniti (Akademija Neznanih, o.p.):

https://en.wikipedia.org/wiki/Accademia_degli_Incogniti

Sekundarni vrtinec Boginje je zasidran pri Villa Dei Vescovi (vili škofov, o.p.) na Euganejskih gričih. Ta vila je pravzaprav komora Povzdignjenja2:

https://fondoambiente.it/villa-dei-vescovi-eng/

Ta sekundarni vrtinec je prav tako povezan z Atargatido:

https://sworld.co.uk/2/507433/photoalbum/the-lake-of-lispida

V severni Italiji, nedaleč stran od atlantidskega ekvatorja, je veliko manjših vrtincev Boginje, kot sta vrtinca v Arezzu in Parmi, koder je bila Marie Louise (Maria Luigia) injicirana svečenica Boginje:

https://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Louise,_Duchess_of_Parma

https://www.maria-luigia.com/en/maria-luigia-line#maria 

Pariški vrtinec Boginje je zasidran v kripti cerkve Notre Dame. V Parizu je veliko drugih manjših sidrišč tega vrtinca, kot je npr. izvorni zodiak Dendera v Louvru:

https://victorianweb.org/science/denderazodiac.html

in njegov moderni ekvivalent v trgovini Louboutin:

https://www.louisbarthelemy.com/blogs/projects/christian-louboutin

Sekundarni pariški vrtinec je zasidran v templju ljubezni v Petit Trianonu v Versaillesu:

https://madamemelissande.com/marie-antoinette-and-the-temple-of-love/

Kip v sredini templja je bil prvotno kip Venere, kasneje pa so ga zamenjali s kipom Kupida. Majhno sveto jezero okoli templja sidra energije Atargatida. Družina Belega rodbin Bourbon je podpirala misterije Boginje v Parizu in Versaillesu preko dveh visokih svečenic, Madame de Pompadour in princese de Lamballe:

https://www.youtube.com/watch?v=xc084hJLcSY

Budimpeški vrtinec Boginje je zasidran v kroni sv. Štefana, ki se trenutno nahaja v madžarskem parlamentu. Sekundarni budimpeški vrtinec Boginje je zasidran v gradu Godollo, domu kraljice Sisi, ki je tudi bila visoka svečenica Boginje:

https://kiralyikastely.hu/queen-elizabeth-and-godollo.html

Sile Luči so sporočile, da je na površju tega planeta treba ponovno ustvariti templje Boginje po več kot 1500 letih zatiranja. Sestrstvo vrtnice je dobilo to sveto nalogo. Ustvariti je treba javne prostore, ki splošni populaciji na površju planeta prinašajo energijo Boginje. To je lahko vaš zasebni prostor, ki je odprt za širšo javnost vsaj nekaj ur na teden in lahko ljudem prinese energijo Boginje s pomočjo meditacij, plesa, branja in glasbe, kot je ta oda Izidi3:

https://www.youtube.com/watch?v=1R7w33bJb-E

en primer modernega templja Boginje je tukaj:

https://goddesstemple.co.uk/

Ti templji morajo nastati čimprej kot je le možno, da podprejo energetsko tranzicijo tega planeta.

Za povezovanje z energijo boginje lahko preberete tudi to knjigo:

https://elixirsdesagesse.com/boutique/e-book/ebook-le-retour-de-la-deesse/

https://elixirsdesagesse-com.translate.goog/boutique/e-book/ebook-le-retour-de-la-deesse/?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc 

Ali pa se spominjate Izide Astare in njenega dela za vrnitev Boginje:

https://sestrstvovrtnice.blogspot.com/2023/01/v-ljubec-spomin-izidi-astari.html

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 13:56 


Opombe prevajalke:

1 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

Komentarji