Apokatastaza

Sobota, 16. 04. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/04/apokatastasis.html)

Vse več znakov je, da se približujemo koncu kozmičnega cikla.

Trenutni sončni cikel 25 je veliko močnejši od pričakovanega:

https://www.dx-world.net/solar-cycle-25-update/

https://spaceweatherarchive.com/2022/04/06/solar-cycle-update-the-gap-is-growing/

Pravi razlog za močnejšo sončno aktivnost je sinhronizacija Sonca s povečano aktivnostjo galaktičnega središča na kvantnem nivoju.

V pripravah na galaktični utrip se je okoli heliopavze tega sončnega sistema zbrala ogromna kozmična flota pozitivnih civilizacij iz lokalne jate galaksij. To je eno največjih flotnih srečanj v zgodovini celotnega vesolja. Ob nastopu galaktičnega utripa bodo te ladje uskladile in usmerjale pretok energij.

En majhen del te flote je že v Sončnem sistemu in oblega zadnje ostanke flote skupine Himera1. Drug majhen del te flote gradi Dysonove sfere2 okoli Sonca in Zemlje in oba projekta dobro napredujeta. Takoj, ko bo flota skupine Himera popolnoma poražena, bo več kozmične flote vstopilo v Osončje in nadaljevalo svojo pot v sublunarni prostor z namenom dokončne osvoboditve tega planeta.

Blizu površja planeta Zemlje je še vedno precej kvantne in subkvantne primarne anomalije3. Sile Luči so začele previdno odstranjevati fizični vidik anomalije in tudi začele s končnim odstranjevanjem bomb s toplet delci4. Bombe s toplet delci deaktivirajo tako, da očistijo kvantno anomalijo, saj so s tem, ko kvantne anomalije ni prisotne, sile Luči sposobne ustaviti verižno reakcijo, ki spremeni navadno kvark materijo v degenerirano snov zgornjega kvarka5:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/the-toplet-bombs.html

Kvantna anomalija se zdaj še vedno kaže kot prostor-čas, ki je seseden v črne luknje na fizičnih, eteričnih, astralnih in mentalnih ravneh znotraj vsadkov, vezanih na bombe s toplet delci, pri čemer se sesedeni prostor-čas razteza od vsadkov preko Setovih6 tunelov v okoliški prostor. Nizko koncentracijo Setovih tunelov je še vedno mogoče najti na fizični, eterični, astralni in mentalni ravni po celotnem Osončju, pri čemer se njihova koncentracija povečuje v sublunarnem prostoru, zelo velika pa je na površju tega planeta.

Vsadki se še vedno vrtijo v elektromagnetnem polju in ustvarjajo akumulacijski vrtinec, ki privlači mikro črne luknje v človeško energijsko polje (avro). Eterične mikro črne luknje ustvarjajo območja sesutega energijskega polja znotraj eteričnega telesa, ki se v fizičnem telesu manifestirajo kot rak. Astralne mikro črne luknje ustvarjajo območja sesutega energijskega polja v astralnem telesu, kar se kaže kot pomanjkanje sočutja. Mentalne mikro črne luknje ustvarjajo območja sesutega energijskega polja v mentalnem telesu, kar se kaže kot neumnost v določenem specifičnem delu mentalnega telesa.

Sesuti prostor-čas je bil ustvarjen skupaj s prvobitnimi črnimi luknjami v inflacijski fazi kmalu po nastanku vesolja na začetku tega kozmičnega cikla:

https://academic.oup.com/ptps/article/doi/10.1143/PTPS.136.338/1820044

To je bila prva mutacija primarne anomalije, ki se je zgodila delček sekunde po tem, kar fiziki imenujejo Veliki pok, pred približno 13,7 milijarde let.

Druga mutacija primarne anomalije se je zgodila pred približno 7 milijoni let, ko so čuteča bitja začela interaktirati s primarno anomalijo tako, da so si vstavljala vsadke. Interakcija med zavestjo in sesutim prostor-časom znotraj vsadkov je ustvarila zlo.

Tretja in zadnja mutacija primarne anomalije se je zgodila leta 1996, ko je velik del potlačene kvantne anomalije eksplodiral iz črnih lukenj, kar so sprožila eksotična orožja skupine Himera in velik del do tedaj ne-manifestirane subkvantne anomalije se je začel manifestirati v kvantni peni7.

Večina tega je že odstranjena in približujemo se trenutku apokatastaze:

https://en.wikipedia.org/wiki/Apocatastasis

Apokatastaza je trenutek, ko bodo vse kvantne in subkvantne anomalije odstranjene in vsa zlobna zavest bodisi preoblikovana v Svetlobo, bodisi izničena v Centralnem Soncu.

Fiziki opisujejo to kvantno tranzicijo kot razpad lažnega vakuuma:

https://www.space.com/universe-end-false-vacuum-decay

Odkrili so, da je to vesolje v natanko pravih pogojih, da se kaj takšnega zgodi: 

Novi, stabilni kvantni vakuum, bo povezal celotno vesolje v eno super prepleteno tahionsko8 polje, ki bo končno omogočilo neovirano evolucijo tega vesolja v Svetlobo:

https://www.sciencenews.org/blog/context/new-einstein-equation-wormholes-quantum-gravity

1. Upa se, da bo celotno brezmejno vesolje obdano, erodirano, zlito, preplavljeno in združeno v eno z zelo močnimi, zelo zelo velikimi tahioni.

2. Upa se, da bo vsak planet v vesolju obdan, erodiran, zlit, preplavljen in združen v eno z zelo močnimi, zelo zelo velikimi tahioni.

En pomemben korak v tem procesu bo odprtje ogromnega energetskega portala na površju tega planeta proti koncu aprila/v začetku maja leta 2023. To bo zagotovo najmočnejši energetski dogodek v zadnjih nekaj desetletjih. O tem trenutno ni mogoče reči ničesar več. Končno se približujemo času, ko bodo povzdignjena9 bitja lahko bolj svobodno podajala informacije. Do sedaj je bilo prisotne toliko teme in anomalije, da bi se večina človeštva na površju planeta preprosto zrušila pod težo dejstev, medtem ko bi Odpor prehitro ukrepal, s čimer bi ogrozil celotno operacijo osvobajanja. Delne informacije so bile razlog za veliko neizpolnjenih upov in veliko razočaranja, ki so pri določenih ljudeh sprožili pavlovski10 odziv na temo »korenčka in palice11«. Takoj, ko bo na površju planeta odstranjene dovolj anomalije in prisotne dovolj Svetlobe, se bo sprostilo veliko informacij in marsikomu bo vse veliko bolj jasno.

Naša aktivacija Božanske intervencije decembra 2021 je sprožila tektonske spremembe v procesu osvobajanja planeta, kot je bilo krasno razloženo v tem komentarju, pred časom objavljenem na mojem blogu:


Kot nam je Cobra povedal po uspešni meditaciji za Božansko intervencijo, se je vojna (čiščenje, odstranitev) na nefizičnih ravneh na površju planeta zaostrila. Končno se je dotaknila površja planeta vsaj na nefizičnih ravninah in bo vodila do popolne osvoboditve planeta tudi na fizični ravni. To, kar se je v zadnjih tednih dogajalo na površju planeta, bo verjetno do neke mere posledica (mehanizem teme za izvajanje pritiska) zaradi te situacije na nefizičnih ravneh. To prisili temo, da brezglavo hiti, zaradi česar so stvari bolj razkrite. Naši prijatelji tam zgoraj nam pomagajo, posredujejo na nefizični ravni. To pomeni, da božanska intervencija, ki smo jo zahtevali, poteka kolikor hitro je trenutno mogoče. Nekaj ​​časa moramo prenašati vse, kar se dogaja na površju (potreben čas), medtem ko se božanska intervencija dotakne tudi fizičnega površja planeta. Stvari ne gredo tako, kot smo si zamislili, to je res, a na koncu bomo dobili, kar smo želeli. Hvala za vsako odstranjeno entiteto, za vsak odstranjen del tehnologije koprene12, za vsak delček odstranjene primarne in subkvantne anomalije.


Temne sile se še kako zavedajo našega uspeha in nekaj mesecev nazaj so umetno umaknile 32.749 podpisov iz naše peticije:

Sploh še nismo dosegli vrhunca norosti, ko je peticija že ogrožena – število podpisov je padlo na 83.846 z 166.595.

Po vsem svetu se ponovno pojavljajo oblačne ladje in ta se je prikazala na južnem Tajvanu 25. 03. 2022: 

Zdaj je pravi čas, da se ponovno začnete povezovati s silami Luči. Ukaz 12-21 lahko uporabite za povezovanje s svojo ekipo Luči in tukaj je nekaj koristnih povratnih informacij iz komentarjev bralcev tega bloga:

Prositi za pomoč vašo osebno ekipo sil Luči preko protokola 'Ukaz 12-21'' lahko pomaga v mnogih primerih, vendar to ni popolno. Ena od večjih pomanjkljivosti, ki sem jih spoznal, je, da ukaz 12-21 deluje samo v ZDAJŠNJEM trenutku – nesmiselno in izguba časa je prositi vašo ekipo sil Luči, da trajno sidra energije in vibracije za nudenje zaščite tudi samo za nekaj ur – ukaz 12-21 deluje samo reaktivno. Torej, če ste tarča, morate večkrat na dan priklicati ukaz 12-21, dokler napadajoče entitete ne obupajo. To je lahko zelo naporno tako energijsko, kot tudi fizično. Protokol ''Ukaz 12-21'' bi res lahko nadgradili za razrešitev tega problema. Vseeno ne škodi poskusiti.


Jaz sem eden izmed ljudi, ki se je dolgo časa pritoževal in ni imel nobenega uspeha z ''Ukazom 12 21''. Toda v zadnjem času imam precej spodobne stopnje uspeha s svojo ekipo sil Luči, potem ko sem bil bolj potrpežljiv in sem začel preizkušati različne metode za komunikacijo z njimi. Najpomembnejša stvar, ki sem jo spoznal, je, da se zdi, da ne morem telepatsko komunicirati s svojo ekipo sil Luči, niti oni z mano – ne morejo zaznati mojih občutkov ali slišati mojih misli, tudi če jih namerno usmerim k njim. Uporabiti moram svoj glas in govoriti z njimi na glas. Če naredim to, mi DEJANSKO prisluhnejo in razumejo ter se pogosto trudijo po svojih najboljših močeh. Zato bi vsem, ki imajo malo ali nič rezultatov, predlagal, da poskušate z njimi komunicirati verbalno in dejansko govorite z njimi, kot da bi bili pred vami dejanske 3D osebe, namesto da bi uporabljali svoje misli/telepatijo, če tega še niste storili. Še nekaj nasvetov na podlagi mojih izkušenj: - bolj podrobne in specifične so vaše prošnje vaši ekipi sil Luči, tem bolje; na primer, če gre za fizično zdravstveno težavo, jim vse opišite, kot da bi govorili z medicinsko sestro/zdravnikom. – Ko začnete komunicirati s svojo ekipo sil Luči, ne pričakujte, da se bodo stvari, za katere prosite, spremenile čez noč; na začetku lahko to traja od nekaj dni do več kot teden dni. Z njimi morate zgraditi odnos in komunicirati vsak dan, tudi če nimate kaj zahtevati, pokličite jih že samo, da se zahvalite za delo, ki so ga opravljali za vas in prosite, da še naprej delajo to, kar so počeli za vas in naj vam nudijo zaščito; vprašajte jih, kako so (tudi če ne slišite ali ne čutite nobenega odziva), povejte jim, kako je bil vaš dan. Ne pozabite vedno izraziti hvaležnosti. Ko boste stkali vez z njimi, se bodo stvari začele premikati veliko hitreje, do točke, ko uporabite ''Ukaz 12 21'' v nujnih primerih in se lahko težava včasih odpravi še preden jim poveste, kaj sploh je (ker izgleda, da z njimi ne morem komunicirati telepatsko, predvidevam, da preprosto spremljajo, kaj se dogaja v mojem 3D okolju in sami spoznajo, kaj je narobe in delujejo proaktivno). – Prošnja za telesno in duševno zdravljenje pogosto deluje zelo dobro; - Prošnja, da se nekoga ali nekaj, kar vas nadleguje in moti vaš mir, ustavi ali odpravi, pogosto deluje zelo dobro; - Prošnja za denar/izboljšanje vašega finančnega položaja zame ZAENKRAT še ni delovalo.

Plejadčani so dosegli dogovor o sodelovanju po Dogodku z eno izmed držav BRICS13. Zdaj izgleda, da bo transformacija po Dogodku postopna, ker imajo ljudje s površja planeta veliko za absorbirati in preoblikovanje družbe po Dogodku lahko traja do nekaj let, če galaktični utrip ne bo nenadoma pospešil stvari.

Države BRICS so zdaj v zgodnjih fazah postavljanja novega finančnega sistema:

https://thecradle.co/Article/interviews/9135

Pripravljajo se za tole:

https://zmagaluci.blogspot.com/p/novi-financni-sistem.html

Rusko obrambno ministrstvo je objavilo informacije o vlogi Hunterja Bidena pri razvijanju biološkega orožja v Ukrajini:

https://forbiddenknowledgetv.net/what-russia-is-saying-about-the-laptop-from-hell/

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/04/sputnik-news-2022-03-31-russian-mod.html

O tem bo podanih še veliko več informacij in to bi prav lahko bilo sprožilo, ki bo sprožilo proces razkrivanja na splošno.

Družine Črnih rodbin uporabljajo Malteške viteze kot osrednjo organizacijo, ki je skrita roka v ozadju vojaških spopadov:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackwater12.htm

Izgleda, da je Erik Prince, ustanovitelj podjetja Blackwater, ena izmed glavnih sil v ozadju obeh strani konflikta v okviru vojne med Rusijo in Ukrajino:

https://time.com/6076035/erik-prince-ukraine-private-army/

https://morningstaronline.co.uk/article/blackwater-mercenaries-training-far-right-militia-ukraine-donetsk-military-commander-claims

https://theintercept.com/2020/04/13/erik-prince-russia-mercenary-wagner-libya-mozambique/

Družine Črnih rodbin so prava sila v ozadju negativne velike ponastavitve s strani svetovnega gospodarskega foruma in oni so sprožili koordinirano akcijo ob začetku pandemije leta 2020:

https://remnantmd.substack.com/p/how-the-who-captured-your-constitution?s=w

Njihov načrt je sesuti energijsko omrežje, če bi sile Luči neposredno intervenirale na površje planeta:

https://www.theorganicprepper.com/gridex-vi/

Zadnja obrambna linija, preden lahko sile Luči fizično posredujejo na površje, so tako imenovane jame. Jame so tajne vojaške baze do 30 metrov pod zemljo, ki so bile prej v lasti iluminatskega odcepljenega kompleksa, zdaj pa z njimi upravlja kriminalna kabala14 s površja planeta. Nekatere izmed njih skrivajo člane skupine Himera. Te baze se ne morejo raztezati več kot 30 metrov pod zemljo, saj lahko Odpor zdaj očisti večino lokacij, ki so globlje, vendar ne morejo še posredovati bližje površju zaradi obrambnih mehanizmov z bombami s toplet delci.

Na svetu je okoli tisoč takšnih baz in dve glavni ukrajinski bazi se nahajata pod Odeso in pod jeklarno Azovstal v Mariopolu. Objekt v Mariopolu se imenuje Jama 404 in je v fazi čiščenja:

https://expmx.com/2022/04/11/bio-military-experiments-in-pit-404-a-secret-nato-biological-laboratory-30-meters-deep-under-the-azovstal-in-mariupol/

Tu je slika tunelov, ki vodijo v Jamo 404. To sliko lahko uporabite za čiščenje te lokacije z Vijoličnim Plamenom: 


Dnevna meditacija z mir v Ukrajini na vsake 4 ure je še vedno zelo potrebna in sile Luči naprošajo, da se čim več ljudi pridruži tej meditaciji, ko se lahko.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Boginja želi mir in mi bo!

 

Objavil Cobra ob 15:06 

 

Opomba prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

5 zgornji kvark (kvark top oz. kvark vrh ali resnica) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t in https://en.wikipedia.org/wiki/Top_quark.

6 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok izpuščen Hor starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcalil združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

7 kvantna pena ali kvantna fluktuacija – (imenovana tudi kot pena prostor-časa) je koncept v kvantni mehaniki, ki ga je leta 1955 razvil John Wheeler. Pena naj bi bila predstavljena kot osnova tkanine vesolja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_foam.

8 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

9 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

10 pavlovski refleks – metoda za povzročitev refleksnega odziva ali obnašanja z urjenjem s ponavljajočimi dejanji. Imenuje se po Ivanu Petroviču Pavlovu, znanemu ruskemu fiziologu, psihologu in zdravniku, ki je preučeval pogojnosti refleksov, fiziologijo prebave in tudi izdelal teorijo o živčnih mehanizmih. Njegov znan poskus je vključeval pse, pri katerih je preučeval odzivnost refleksa slinjenja. Način, pri katerem s hrano spodbujamo živce v ustih in izzovemo odgovor v želodcu, imenujemo pogojni refleks. Povzroči ga zgradba živčne mreže, s katero se organizem že rodi. Pavlov je začel delati na tem, da bi videl, ali lahko vsili nov živčni vzorec novorojenim bitjem. Tako začne vsak pes, ki mu pokažemo hrano, izločati slino. Če zazvoni zvonec vsakič, ko mu pokažemo hrano, se bo morda začel sliniti tudi takrat, ko mu samo pozvonimo, ne pa tudi pokažemo hrano. Zvok zvonca je torej povezal s podobo hrane in reagiral na prvo (zvonec) tako kot bi reagiral na drugo (hrana). Za odkritja podrobnosti fiziologije prebave je leta 1904 prejel tudi Nobelovo nagrado za fiziologijo ali medicino.

11 korenček in palica - metafora za uporabo kombinacije nagrade in kazni za spodbujanje želenega vedenja. V politiki se "korenček ali palica" včasih nanaša na realistični koncept nežne in grobe sile. Korenček v tem kontekstu je lahko obljuba gospodarske ali diplomatske pomoči med narodi, palica pa grožnja vojaške akcije. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Carrot_and_stick.

12 koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html.

13 BRICS – zveza  (aliansa) petih večjih vzhajajočih nacionalnih ekonomij, med katere spadajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika.

14 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji