Vojna in Mir

Torek 01. 03. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/03/war-and-peace.html)

V mojih preteklih člankih si lahko preberete nekaj pojasnil o vzrokih trenutnega konflikta med Rusijo in Ukrajino:

https://2012portal.blogspot.com/2014/03/quarantine-earth-endgame.html?m=1

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

V zadnjih nekaj dneh pred izbruhom vojne, so potekala nujna srečanja med Plejadčani in najvišjimi predstavniki ruske vojske. Plejadčani so odsvetovali polno rusko vojaško operacijo v Ukrajini, z njihovega zornega kota bi se namreč lahko glavne cilje doseglo z ruskimi mirovnimi silami v Lugansku in Donetsku ter tako, da se ne bi odzvali na provokacije Zahoda, ki jih podpirajo Jezuiti in ki želijo ustvariti tretjo svetovno vojno, da bi izpolnili svoje prerokbe o koncu časa:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/russia/did-russias-foreign-intelligence-chief-leak-putins-plan

Putin je podlegel pritisku nekaterih njegovih svetovalcev, ki jih nadzorujejo Jezuiti ter ruska ortodoksna Cerkev in Jezuiti so dobili vojno, ki so si jo želeli, vendar ta vojna ne bo potekala tako, kot so načrtovali.

Putin si je za napad izbral trenutek maksimalne šibkosti Zahoda ob povratku Plutona za ZDA:

https://www.goodgollyastrology.com/68-general-astrology-articles-on-gga/1577-putin-plus-a-pluto-return.html

Njegov glavni cilj je demilitarizacija Ukrajine, da bi se Rusijo zavarovalo pred neposrednimi vojaškimi grožnjami, nevtraliziralo nevarne biolaboratorije in prečistilo Ukrajino neonacističnih elementov:

http://dilyana.bg/the-pentagon-bio-weapons/

https://www.veteranstoday.com/2022/02/25/what-did-putin-mean-by-denazification-of-ukraine-and-why-is-it-so-important/

V Ukrajini je veliko frakcij z močnimi nagnjenji k neonacizmu, ki so zagrešile težke zločine, pogostokrat s tiho odobritvijo ukrajinske vlade:

https://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Aidar_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector

Jezuiti vplivajo na Ukrajino s svojimi zionističnimi zastopniki:

https://www.henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html

Rusko manjšino v Ukrajini trpinčijo v velikem obsegu:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/the-other-side-in-ukraine/

Viri so potrdili, da ruska vojska v tej vojni civilistov namerno neposredno ne napada, v zahodnih medijih pa se širi veliko dezinformacij:

https://sputniknews.com/20220301/claims-of-russian-use-of-cluster-and-vacuum-munitions-in-ukraine-false-kremlin-1093478454.html

https://off-guardian.org/2022/02/27/7-fake-news-stories-coming-out-of-ukraine/

Viri so tudi navedli, da cilj ruske vojske NI strmoglavljenje Zelensky-ja in da se bo ruska vojska umaknila takoj, ko bodo doseženi zgoraj navedeni strateški cilji, kar bo po njihovi oceni v približno dveh tednih. Če zahodnim zaveznikom, ki jih nadzorujejo jezuiti, ne bo uspelo še nadalje stopnjevati razmer, bi se mir v regiji realno lahko doseglo v nekaj tednih.

Za jutri so predvidena mirovna pogajanja:

https://sputniknews.com/20220228/points-of-contact-for-common-positions-found-at-russia-ukraine-talks-delegation-head-says-1093456750.html

Pozitivni viri so pripravili mirovni predlog, ki bi lahko deloval, če bodo ljudje na obeh straneh uporabili zdravo pamet in bili pripravljeni doseči racionalen kompromis. Diplomatsko osebje, ki to bere, lahko ta predlog posreduje ustreznim skupinam:

Ukrajino je možno sprejeti v EU in Zelensky ostane kot legitimno izvoljen predsednik, vendar mora Ukrajina za vedno ostati izven Nata, ostati vojaško nevtralna (kot je Švica) in vsa tuja vojaška pomoč Ukrajini se mora prenehati, v skladu z Natovimi jamstvi iz leta 1990 o ne-širitvi na Vzhod. Ukrajinska vlada mora prepovedati in kriminalizirati vse neonacistične organizacije na svojem ozemlju, pravice ruske manjšine v Ukrajini pa je potrebno spoštovati. Krim mora biti mednarodno priznan kot del ruskega ozemlja v skladu z referendumom o statusu Krima iz leta 2014. Po referendumu o statusu Donbasa iz leta 2014 morata biti Doneck (teritorialno vsa Donecka oblast (regija, o.p.)) in Lugansk (ozemeljsko celotna Luganska oblast (regija, o.p.)) mednarodno priznana kot neodvisni suvereni državi. Takoj, ko bodo izpolnjeni prej omenjeni pogoji, mora vsa ruska vojska nemudoma zapustiti preostalo ukrajinsko ozemlje. Takoj, ko se to zgodi, je treba vse mednarodne sankcije proti Rusiji preklicati in obnoviti normalne mednarodne odnose.

Zelo malo verjetno je, da bo razum zmagal, ker bodo jezuiti naredili vse, da bi spodkopali vsak mirovni predlog, vendar je to vredno poskusiti.

Kljub temu bodo finančne sankcije proti Rusiji pospešile razvoj alternativnih plačilnih sistemov, kot sta CIPS na Kitajskem in SPFS v Rusiji ter tako oslabile že tako upadajoči petrodolar in ponovno okrepile alianso BRICS1:

https://sputniknews.com/20220227/how-russias-swift-ban-could-backfire-on-west--pave-way-for-alternative-payment-systems-1093424581.html


Meditacijo za mir v Ukrajini na vsake štiri ure je še vedno nujno potrebno izvajati, zato sile Luči naprošajo, da sodeluje čim več ljudi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Boginja želi mir in mir bo!

 

Objavil Cobra ob 12:37

 

Opomba prevajalke:

1 BRICS – zveza  (aliansa) petih večjih vzhajajočih nacionalnih ekonomij, med katere spadajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika. 

Komentarji