Kratko sporočilo populaciji na površju planeta

Ponedeljek, 28. 03. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/03/a-short-message-to-surface-population.html)

Bloger je umaknil moj članek "Vojna in Mir" proti moji svobodni volji in brez moje odobritve. Od njih sem prejel sledeče elektronsko sporočilo, objavljeno spodaj:

Pozdravljeni,

kot morda veste, naše smernice (https://blogger.com/go/contentpolicy) določajo meje o tem, kaj dovolimo – in ne dovolimo – na Bloggerju. Vaš članek pod naslovom 'Vojna in Mir' je bil označen, da ga pregledamo. Sklenili smo, da krši naše smernice in umaknili URL povezavo https://2012portal.blogspot.com/2022/03/war-and-peace.html, s tem ni več na voljo bralcem bloga.

Zakaj je bila vaša objava umaknjena?

Vaša vsebina je kršila naša pravila o zavajajočih vsebinah. 

Izbrisan članek je še vedno na voljo tukaj:

https://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/cobra-portal-2012-war-and-peace-state-of-mission-report 

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/03/the-portal-2022-03-01-war-and-peace.html 

https://evak2019.blogspot.com/2022/03/war-and-peace-by-cobra-march-1-2022.html

https://www.youtube.com/watch?v=lIJdBDBBYcM 

https://t.me/theportal2012/175

https://t.me/theportal2012/176 

V slovenščini: https://zmagaluci.blogspot.com/2022/03/vojna-in-mir.html

Sedaj razumem, kaj so sile Luči mislile z ''internetnimi motnjami'', ko so prosile, da se napravi natisnjene kopije mojih člankov.

V izbrisanem članku je bil predstavljen sledeči mirovni sporazum: 

Pozitivni viri so pripravili mirovni predlog, ki bi lahko deloval, če bodo ljudje na obeh straneh uporabili zdravo pamet in bili pripravljeni doseči racionalen kompromis. Diplomatsko osebje, ki to bere, lahko ta predlog posreduje ustreznim skupinam:

Ukrajino je možno sprejeti v EU in Zelensky ostane kot legitimno izvoljen predsednik, vendar mora Ukrajina za vedno ostati izven Nata, ostati vojaško nevtralna (kot je Švica) in vsa tuja vojaška pomoč Ukrajini se mora prenehati, v skladu z Natovimi jamstvi iz leta 1990 o ne-širitvi na Vzhod. Ukrajinska vlada mora prepovedati in kriminalizirati vse neonacistične organizacije na svojem ozemlju, pravice ruske manjšine v Ukrajini pa je potrebno spoštovati. Krim mora biti mednarodno priznan kot del ruskega ozemlja v skladu z referendumom o statusu Krima iz leta 2014. Po referendumu o statusu Donbasa iz leta 2014 morata biti Doneck (teritorialno vsa Donecka oblast (regija, o.p.)) in Lugansk (ozemeljsko celotna Luganska oblast (regija, o.p.)) mednarodno priznana kot neodvisni suvereni državi. Takoj, ko bodo izpolnjeni prej omenjeni pogoji, mora vsa ruska vojska nemudoma zapustiti preostalo ukrajinsko ozemlje. Takoj, ko se to zgodi, je treba vse mednarodne sankcije proti Rusiji preklicati in obnoviti normalne mednarodne odnose. (https://zmagaluci.blogspot.com/2022/03/vojna-in-mir.html)


In očitno so ga diplomati z obeh strani prebrali: 

Rusija razkrila osnutek potencialnega mirovnega sporazuma z Ukrajino

Najvišji moskovski pogajalec je dejal, da je Kijev predlagal sprejem nevtralnega statusa, podobnega Avstriji ali Švedski  

Najpomembnejši del izbrisanega članka je bilo sledeče:

Meditacijo za mir v Ukrajini na vsake štiri ure je še vedno nujno potrebno izvajati, zato sile Luči naprošajo, da sodeluje čim več ljudi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Boginja želi mir in mir bo!

 

Objavil Cobra ob 15:05

Komentarji