Posodobitev načrta Povzdignjenja

Sobota, 12. 02. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/02/ascension-plan-update.html)

Prišel je čas, da se objavi naslednji del načrta Povzdignjenja1 za ta planet.

Nekaj informacij o načrtu Povzdignjenja je bilo že objavljenih v prejšnjih svežih novicah:

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

Od takrat se je načrt razvil in sile Luči so podale nove informacije.

Najpomembneje je, da so sile Luči sporočile, da se okno povzdignjenja od 1975 do 2025 NE BO zaprlo leta 2025, ampak bo ostalo TRAJNO ODPRTO. To pomeni, da se bodo energije še naprej stopnjevale in od leta 2025 naprej, bodo energije povzdignjenja za vedno neprekinjeno tekle iz galaktičnega centralnega Sonca2 skozi naš sončni sistem proti površju planeta.

Sile Luči niso želele komentirati, kaj to praktično pomeni za čas Dogodka. Na podlagi podatkov, ki jih imam, lahko informativno ugibam in špekuliram o dveh možnih scenarijih. Prvi scenarij napoveduje Dogodek v časovnem okviru od 3 do 15 mesecev od zdaj, zatem pa hitro preobrazbo človeške družbe na površju planeta do galaktičnega utripa leta 2025. Drugi scenarij napoveduje Dogodek leta 2025 in galaktični utrip nekaj let pozneje, vendar prej kot 2030. Zavedajte se, da so ti datumi le špekulacije in so lahko napačni, saj jih sile Luči niso direktno potrdile.

Zelo pomembno je tudi to, da je prišlo do bistvene spremembe načrta povzdignjenja, ko je poleti 2019 propadel Projekt 501. Takrat je silam Luči postalo popolnoma jasno, da človeštvo na površju planeta ne bo moglo prestati zdravljenja in osvoboditve brez neposredne fizične intervencije ter da bo družba na površju planeta morala iti skozi počasno sesutje, dokler ne bo mogoče varno izpeljati neposredne intervencije, ne da bi temne sile pri tem uničile planet. Zato je bil prvotni načrt s tremi valovi povzdignjenja v obdobju med Dogodkom in galaktičnim supervalom preveč ambiciozen in ga je bilo treba revidirati. Tu je torej prenovljen načrt povzdignjenja.

Prvič, povečana energija galaktičnega centralnega Sonca bo še naprej čistila vso preostalo kvantno in podkvantno anomalijo okoli planeta in onkraj njega, sile Luči pa bodo še naprej odstranjevale vse negativne ne-fizične entitete. Nekaj ​​precej zanesljivih namigov o odstranitvi različnih vidikov primarne anomalije3 je mogoče najti tukaj:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/01/current-anomaly-questions-assistance.html

Drugič, sončna aktivnost se bo še naprej stopnjevala, saj se bližamo sončnemu maksimumu sončnega cikla 25. Zgodnje napovedi so predvidevale, da bo ta cikel dosegel vrh julija 2025, zdaj pa znanstveniki pričakujejo sončni maksimum proti koncu leta 2024:

Zgodnje raziskave Aleksandra Čiževskega so pokazale, da se 60 % vseh družbenih nemirov zgodi v letu in pol od vsakega solarnega maksimuma:

http://time-price-research-astrofin.blogspot.com/2012/03/alexander-tchijevskys-physical-factors.html

http://www.gorbanev.com/Chizhevsky.htm

Potemtakem lahko pričakujemo ogromne družbene spremembe med začetkom leta 2023 in začetkom leta 2026, to sta leti in pol od trenutnega sončnega maksimuma 25. sončnega cikla:

To popolnoma sovpada s Portalom 2025:

https://zmagaluci.blogspot.com/2020/05/portal-2025.html

In s prerokbo Beinsa Douna:

https://mauihawaiitheworld.wordpress.com/2015/08/03/the-prophecy-of-christian-mystic-master-beinsa-douno/

Vse negativne časovnice se bodo sesule in vse časovnice se bodo zlile v Dogodek:

https://humansbefree.com/2021/11/project-looking-glass-insider-mankind-eventually-wins.html

V času največjih družbenih nemirov in ko bo odstranjene dovolj anomalije, bodo sile Luči povišale trenutno izredno stanje na površju planeta v vojno stanje. To praktično pomeni, da bo celotno prebivalstvo na površju planeta doživelo kratko (3-7 dni) vojaško zaprtje, med katerim bodo potekale množične aretacije. Ljudem bo naročeno, naj striktno ostanejo doma, zato da se zagotovi varnost vojaških operacij brez civilnih žrtev. Pozitivne sile bodo uporabljale kvantno impulzno orožje za blokiranje orožja Negativne vojske in za zamrznitev vojakov in civilistov, ki ne bodo ubogali ukazov Pozitivne vojske.

Še vedno obstaja velik vidik načrta za Dogodek, ki mora ostati tajen in bo veliko presenečenje za skoraj vsakogar.

Po Dogodku bo družba na površju planeta doživela drastično preobrazbo, ki bo trajala nekaj let.

Splošna populacija na površju planeta bo nadaljevala z integracijo informacij o Izpostavitvi in Razkritju, ki bodo objavljene v javnih medijih ter začela zdraviti svoje globoke psihološke rane iz temne preteklosti.

Medtem, ko bodo najbolj ekstremni psihopati in sociopati odstranjeni s površja planeta ob Dogodku in kmalu po njem, bodo številni skriti sociopati ostali v družbi do galaktičnega supervala in se pritajili, ne da bi povzročili kakršnokoli škodo, saj se bodo zavedali, da bo vsaka škodljiva aktivnost sprožila njihovo hitro odstranitev.

Za popolno čiščenje sistema je potrebno precej časa:

https://www.rt.com/news/540662-nazis-germany-prosecutor-office-inquiry/

Po Dogodku bo velika večina delavcev Luči šla skozi obsežen proces zdravljenja z veliko pomočjo pozitivnih energij, angelov in sil Luči. Opraviti je treba veliko samozdravljenja in pričakuje se, da bo nekaj let pozneje, ko bo prispel Galaktični utrip, približno 2000 ljudi pripravljenih na Povzdignjenje v prvem valu Povzdignjenja, ki bo sovpadal z galaktičnim supervalom in planetarno evakuacijo:

https://www.youtube.com/channel/UCh3JFQND70lnAPhb4c8VppQ/videos

https://www.youtube.com/watch?v=iHa042rtWn4

https://www.youtube.com/watch?v=nK6k585w784

Tisti, ki se pripravljajo na Povzdignjenje, bodo živeli na Otokih Luči, ki se bodo začeli oblikovati kmalu po Dogodku.

Povezali se bodo s svojimi dušami dvojčicami4, mnogi od njih so na matičnih ladjah:

https://intergalacticmatch.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GxqVuuhZzZM

Razširili bodo svoja obzorja onkraj preteklega programiranja in začeli vzpostavljati Dušna razmerja:

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2022/01/plejadsko-energetsko-pojasnilo-o-dusnih.html

Med evakuacijo bodo ladje Aštar komande in Galaktične konfederacije rešile človeštvo na površju planeta pred galaktičnim cunamijem:

https://archive.org/details/TheAdamAndEveStory_201904/page/n187/mode/2up

https://www.luisprada.com/galactic_federation_fleets/

Po evakuaciji in po tem, ko bo Zemlja šla skozi svojo transformacijo, se bo le bitjem, ki so popolnoma usklajena s Svetlobo, dovoljeno vrniti in ponovno naseliti Zemljo na otokih Luči ter se pripraviti na drugi in tretji val povzdignjenja, ki se bo zgodil relativno kmalu zatem.

Človeštvo bodo evakuirali in prepeljali na planet v zvezdnem sistemu Plejad5, ki ga že naseljuje približno 70 milijard ljudi, ki so bili evakuirani iz astralne ravni planeta Zemlje leta 1999.

Približno 500 milijonov evakuirancev s površja planeta, večinoma sociopatov in psihopatov, veliko izmed katerih je Drakoncev in Reptilov, ki so prišli na Zemljo v obdobju 1996-1999 in so od takrat naprej živeli v človeških klonih na površju planeta, ne bo moglo izpolniti minimalnih meril za evolucijo in bodo odpeljani v centralno Sonce na prestrukturiranje.

To dejansko pomeni konec teme in trpljenja za celotno vesolje in "nov cikel svetlosti se lahko začne".

 

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:40

 

Opombe prevajalke:

1 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 galaktično centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Izvora in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Izvora.

5 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Komentarji