Portal 2025


Sreda, 06. 05. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/05/portal-2025.html)

Čas je za objavo določenih informacij o bližajočem se portalu Povzdignjenja1 leta 2025. Zaradi propada alfa časovnice v začetku leta 2018 ni možno objaviti nobenih pomembnejših taktičnih informacij o planetarni osvoboditvi, zato je ta članek spisan v simbolih, kodah in prispodobah, ki lahko aktivirajo vaš višji um in vas uskladijo z Načrtom, ne da bi se s tem razkrilo kakšnih taktičnih podrobnosti, katerih objava bi sile Luči lahko spravile v slabši položaj.

Vse v tem vesolju je podvrženo številnim ciklom različnih trajanj in intenzivnosti. Ti cikli so pravzaprav skalarni valovi kozmičnih energij, ki ustvarjajo interferenčne vzorce, ki v kombinaciji s seštevkom vektorjev proste volje oblikujejo usodo vesolja v dinamični medsebojni igri Vira in primarne anomalije2:


Bližamo se konvergenčni točki številnih ciklov, za katero se pričakuje, da bo izbrisala temo iz vesolja. Pričakuje se, da se bo ta konvergenčna točka zgodila leta 2025.

Prvič, zelo močan sončni protonski dogodek, ki je povzročil pleistocensko3 izumrtje vrst (12887 let pred letom 2000), se je zgodil točno na polovici precesijskega cikla4 (12886 let) pred Galaktično Poravnavo, ki se je zgodila maja leta 1998 in to je bil trenutek, ko je Sonce ob solsticiju prešlo galaktični ekvator. Trenutek Galaktične Poravnave je bila prelomnica okna povzdignjenja za ta planet, ki je odprto od leta 1975 do 2025:


Drugič, okoli leta 2025 se bo odvila zelo močna dinamika med tremi zunanjimi planeti Uranom, Neptunom in Plutonom.

Približno vsakih 500 let ti trije zunanji planeti tvorijo harmoničen vzorec astroloških interferenčnih vzorcev, ki sproži novo obdobje renesanse.

Leta 1504 je Neptun ob središčni poziciji med Uranom in Plutonom predstavljal vrhunec renesanse:


Zdaj bo ista konfiguracija Neptuna na središčni poziciji med Uranom in Plutonom pomenila vrhunec nove renesanse leta 2025:


Konfiguracija Neptuna na središčni poziciji med Uranom in Plutonom bo začela veljati leta 2020 in bo trajala približno do leta 2030:


Ta konfiguracija v letu 2025 bo veliko močnejša kot tista iz leta 1504, ker bosta Uran in Pluton tvorila sekstil5 z Neptunom na vrhnji točki; Neptun se bo nahajal točno v točki  Ovna, Pluton pa bo vstopil v Vodnarja, Uran pa v Dvojčke:



Tretjič, novi 50-letni orbitalni cikel zvezde Sirij B6 se bo začel leta 2025, ko bo Sirij B dosegla največjo razdaljo od glavne zvezde, Sirija A7



Vsakega 25. in 75. leta vsakega stoletja, 50-letni Sirijev cikel pošlje planetu Zemlji močan evolucijski impulz. Mnogi izmed teh impulzov so sprožili dogodke, povezane z letom 2025: 


Sirijev utrip leta 1775 je predstavljal vrhunec razsvetljenskega gibanja v Franciji, ustanovitev šole misterijev Parizu s strani Sv. Germaina in "strel, slišan po vsem svetu", ki je sprožil ameriško revolucijo:


V krogih Bratstva Zvezde je leto 1775 znano kot "leto Svetlobe".

Zanimivo je, da so leta 1775 trije zunanji planeti Uran, Neptun in Pluton tvorili ohlapen trigon8


Leta 1975 je Sirijev utrip odprl časovni okvir za Povzdignjenje, Sirijev utrip leta 2025 pa ga bo zaprl.

Zanimivo je, da oba utripa v letih 1975 in 2025 podpira sekstil Neptuna in Plutona, ki v proces prinaša zelo visoko vibracijsko duhovno energijo:



Ta vidik sekstila Neptuna in Plutona bo začel veljati leta 2020, svoj vpliv pa bo se podaljšal tudi v 2030-ta leta:


Vsi ti vidiki bodo tako močni, da se jim nič in nihče ne bo mogel upreti, planet Zemlja in celotno Osončje pa bosta šla skozi transformacijo.

Pričakujemo lahko véliko prebuditev in Stik:


Tudi karte prikazujejo veliko transformacijo planeta Zemlje:


Prve vidne stvari so že tu:


Razmerje med letoma 2020 in 2025 ter povezava Dogodka z vsem tem mora za zdaj ostati zakrita. Edino, kar lahko rečem, je, da je polna Luna 7. maja (polna Luna Wesak leta 2020) sprožilo, s pomočjo katerega bo nadangel Metatron aktiviral naše Osončje v portal Povzdignjenja, povezanega z Galaktičnim Središčem, razen sublunarnega prostora in samega planeta Zemlje, ki morata do neke mere še vedno ostati ublažena.


Sublunarni prostor in planet Zemlja sta še vedno v središču akumulacijskega vrtinca kvantnega nihanja primarne anomalije, ta problem bodo sile Luči rešile v prihodnjih tednih, mesecih in letih z očiščevalnimi tehnologijami s sekvencami iteracije.

Sveže novice, ki bodo opisale situacijo na površju planeta, bodo objavljene čez teden ali dva.


Zmaga luči! 


Objavil Cobra ob 15:58


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

3 pleistocen (diluvij) – starejša epoha kvartarja, najmlajše geološke periode. (Povzeto iz leksikona o geografiji,  Kladnik D. 2008. Učila International)

4 precesija – Platonsko leto. V ožjem smislu spreminjanje lege Zemljine vrtilne osi zaradi privlačnostnih sil Lune in Sonca (lunisolarna precesija), v manjši meri pa tudi planetov (planetarna precesija) na ekvatorsko odebelitev Zemlje. Vse te sile skušajo proti ekliptiki nagnjeno Zemljino os preusmeriti pravokotno na ekliptiko, zato po principu vrtavke Zemljina os niha; njena nagnjenost proti ekliptiki sicer ostaja nespremenjena, spreminja pa se v odnosu do Sonca. Os opiše plašč stožca z vrhom v središču Zemlje, zato se tudi nebesni tečaj giblje v smeri urinega kazalca po majhnem krogu okrog pravokotnice na ravnino ekliptike; za en obhod potrebuje 25 729 let, obdobje, ki ga označujemo kot platonsko leto. povzeto iz leksikona o geografiji,  Kladnik D. 2008. Učila International)

5 sekstil – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki sta med seboj oddaljeni 60° ali 1/6 kroga. Izhaja iz števila 6. Predstavlja ekvilibrium, ritmično pulziranje življenja. Zaradi sorodnosti s trigonom se pri sekstilu principi planetov izrazijo podobno kot pri trigonu, vendar vsebujejo večjo mero praktičnosti. Principi planetov v sekstilu delujejo torej tvorno, učinkovito, harmonično, produktivno. Negativni izraz sekstila je stalno ponavljanje, pomanjkanje inspiracije, opravljanje že opravljenega. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

6 Sirij B – ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Kroži okoli Sirija A in skupaj tvorita dvozvezdje, ki ga s prostim očesom sicer vidimo kot zvezdo Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris). Razdalja med Sirijem A in B niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij)

7 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

8 trigon - v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega ali 1/3 kroga. Trigon je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno, izhaja iz števila 3. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Planeti, ki so povezani v tem trikotniku, pri posamezniku ne delajo težav in stvari se z lahkoto uredijo. Potencialna možnost dvojnosti je tako realizirana z neko akcijo, z aktualizacijo dveh principov s pomočjo tretjega. Tako je spet vzpostavljena harmonija, celota. Tri tako predstavlja kreativnost, je število pozitivnosti, akcije. Trigon je  aspekt harmonije, spontane aktivnosti, življenja kot takega. Konkretno se principa dveh planetov v trigonu realizirata spontano, brez težav. Trigon je bil od nekdaj “srečen” aspekt, saj nudi možnosti za srečo, vodi k lenobi, nedejavnosti, zadovoljstvu z že obstoječim, samozadostnosti in samozadovoljstvu. Trigoni nakazujejo harmonijo, lahkotnost srečo in duhovni napredek. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

Komentarji