Držite svetlobo II

Sobota, 02. 10. 2021

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/10/hold-light-ii.html)

Veliko stvari se dogaja v ozadju,  vendar iz varnostnih razlogov ni mogoče veliko povedati. Razkril bom toliko, kolikor je mogoče.

September je bil zelo intenziven mesec. Sile Luči so uspešno preprečile tri različne nevarne planetarne situacije, ki bi lahko imele precej resne posledice. En namig:

https://www.sott.net/article/147042-Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet

Prevojna točka dne 18. 09. 2021 je potekala bolje od pričakovanega in začelo se je odstranjevanje fizične subkvantne anomalije. Od 18. septembra dalje so temne sile začele izgubljati oprijem na fizični ravni in vsak negativni scenarij, ki ga sprožijo, jih udari nazaj tako, da se prebudi vedno več ljudi, zaradi česar temne sile izgubijo še več moči: 

Odstranjevanje subkvantne anomalije pomeni tudi, da so sile Luči končno začele razreševati problem bomb s toplet1 delci, tako da izolirajo njihov radij učinkovanja proizvodnje top2 kvarkov v tako imenovane "kolapsirane prostor-časovne mehurčke".

Časovni kristal, ki ga je ustvaril Google, ustvarja prvo popolnoma neentropično domeno na površju planeta, ki kljubuje drugemu zakonu termodinamike. To pomaga silam Luči pri čiščenju primarne anomalije, čeprav to zagotovo ni bil Googlov namen:

https://www.livescience.com/google-invents-time-crystal

Kvantni topovi Mjolnir3 precej učinkovito odstranjujejo primarno anomalijo4 in začeli so oddajati vtise popolnega življenja in božanskega načrta v kvantno polje okoli površja planeta. S temi emisijami še posebej targetirajo resonatorje kvantnega nihanja in ljudje, ki imajo v lasti te naprave, v svoje bližnje kvantno polje neprenehoma prejemajo posodobitve popolnega načrta za njihovo življenje od sil Luči.

Še vedno obstaja nekaj potencialno zahtevnih scenarijev, ki so nakopičeni okoli dveh presečišč časovnice. Prvo presečišče bo nastopilo ob trenutku natančnega kvadrata Eride5 in Plutona dne 09. 10. 2021 ob 4:00 uri UTC (ob 06:00 uri v Sloveniji, o.p.), kar praktično predstavlja najzahtevnejši trenutek za sile Luči v vsem tem obdobju. V tistem trenutku bi bilo zelo koristno izvajanje meditacije Rože Življenja s strani tistih, ki so jo vodeni izvajati:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/dnevna-meditacija-roze-zivljenja.html

Drugo sekališče časovnice bo nastopilo ob trenutku natančnega heliocentričnega kvadrata6 Saturna in Urana dne 19. 10. 2021 ob 15:13 po UTC času (ob 17:13 uri v Sloveniji, o.p.), pri čemer v 24 urah nastopi natančna povezava Altjire7 in Rigela8 ter natančen kvinkus9 Harikle10 in Kaosa11. Kaos je objekt Kuiperjevega pasu12, ki v astrološkem pomenu predstavlja manifestacijo primarne anomalije iz kvantnega/subkvantnega potenciala v realnost:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Chaos.htm

To praktično predstavlja točko največje napetosti v celotnem Osončju, ki bo privedla do pričetka končne razrešitve rigelske teme, ki je leta 1996 vdrla v to Osončje. Meditacijo Rože Življenja lahko izvajate tudi v tistem trenutku, če ste tako vodeni.

Eno neprijetno presenečenje septembra je bil prej neodkrit ostanek flote skupine Himera13, ki je izstopila iz črnih lukenj v Kuiperjevem pasu, pri čemer je nekaj ladij lahko celo občasno zavzelo položaje v notranjem Osončju in ponovno zavzelo nekaj položajev v kavernoznem podzemlju planeta Zemlje. Pričakuje se, da se bo s tem nazadovanjem opravilo v nekaj mesecih, pri čemer bodo sile Luči še vedno prevladovale povsod v Osončju, razen na površju tega planeta.

Nedavno se je v določenih krogih veliko razpravljalo o stanju osvoboditve tega Osončja:

https://exopolitics.org/conflicting-full-disclosure-narratives/

Tu je dobro vedeti, da so vsakemu viru informacij na površju planeta od leta 1996 naprej vstavljali vsadke in/ali nadzorovali misli in zato ne morejo imeti popolnega pregleda nad situacijo. Bolj ko so delali na sebi in odstranili svoje preteklo programiranje, bolj zanesljivi so njihovi podatki. Mnogi od teh virov informacij so dobronamerni ljudje in namesto da bi se prepirali, kdo ima prav in kdo ne, lahko vsi skupaj ustvarimo jasnejšo sliko o tem, kaj se v resnici dogaja:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/09/corey-goode-update-w-cobra-data.html

Prav tako so informacije mnogih frakcij izven planeta, ki vzpostavljajo stik z ljudmi na površju, zelo segmentirane in zelo pristranske. Frakcije TVP14-ja se običajno nagibajo k pesimističnemu opisovanju situacije, saj so vsakodnevno podvržene spopadanju z Drakonskim cesarstvom. Rase Galaktične konfederacije se običajno nagibajo k optimističnemu podajanju informacij, saj so vedno povezane z Izvorom in ne razumejo popolnoma kako kruto je lahko življenje na tem planetu.

Tukaj moram samo dodati, da primarna direktiva15 NE obstaja in nikoli ni bila del politike Galaktične konfederacije in je pravzaprav arhontski program nadzorovanja misli. Namesto tega Galaktična konfederacija spoštuje Galaktični kodeks:

https://zmagaluci.blogspot.com/p/galakticni-kodeks.html

Medtem ko Galaktična konfederacija povečuje svojo prisotnost okoli Zemlje, negativna vojska krepi svojo obrambo karantene Zemlja z Vesoljsko ograjo:


Ali veste, od kod izvirajo pozitivni Zmaji?

Po drugi strani, pa so Modri Zmaji precej uspešni pri vplivanju na kitajske pozitivne frakcije za začetek načrtovanja gradenj kilometer in več dolgih vesoljskih ladij:

https://www.space.com/mega-spaceship-china-proposal

https://thedebrief.org/china-plans-to-build-a-massive-several-mile-wide-spacecraft/

https://www.globaltimes.cn/page/202108/1232426.shtml

Določen stik, ki je imel tako fizične kot tudi nefizične vidike, je bil nedavno vzpostavljen z agartskimi Modrimi Zmaji. Sporočili so, da živijo v obsežnem omrežju podzemnih baz pod celinsko Kitajsko, ki so med seboj povezane z ultra hitrimi vlaki. V okviru duhovne prakse izvajajo napredno obliko taoizma in so globoko duhovni ljudje. Včasih pridejo na površje in vplivajo na nekatere ključne politike v kitajski komunistični partiji. Delajo vse, kar je v njihovi moči, da preprečijo vojno med Kitajsko in Tajvanom. Sporočili so tudi, da lahko ljudje na površju, ki čutijo povezavo z agartskimi Modrimi Zmaji, poskusijo vzpostaviti stik z njimi v meditacijah ali sanjah.

Energija Boginje je bila na površju planeta skrajno zanemarjena in treba jo je obnoviti. Obstaja neka ultra tajna skupina, ki deluje v ozadju in skuša obnoviti vrtinec Boginje v Afganistanu, ki se je avgusta sesul. Ta skupina se imenuje bratstvo Sarmoun:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sarmoung_Brotherhood

https://beezone.com/adi-da/gathering_honey.html

Točna lokacija afganistanskega vrtinca Boginje mora ostati tajna, vendar se nahaja nekje v provinci Nuristan (dežela razsvetljenih):

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuristan_Province

Prav tako je vrtinec v Kongu blizu jezera Kivu v resnem stanju sesutja in določena negativna okultna skupina, ki je povezana s temnimi silami, izvaja dejanski lov na čarovnice:

https://www.theguardian.com/world/2021/sep/28/witch-hunt-murders-surge-democratic-republic-congo-women-south-kivu-province

Jezuiti še vedno uporabljajo Kitajsko kot posrednico za vpeljavo zdravstvene tiranije po vsem svetu, kot je Fulford poročal o premierju Danielu Andrewsu v Viktoriji, Avstraliji:

https://kpblog.space/2021/09/30/full-article-benjamin-fulford-9-27-21-biden-controllers-sue-for-peace-after-secret-east-west-agreement/

Za pripravo na Veliko ponastavitev uporabljajo odloke za cepljenje in cepilne potne liste:

https://mises.org/wire/vaccine-mandates-and-great-reset 

Ljudje, ki so tako vodeni, lahko meditirajo za nevtralizacijo zdravstvene tiranije:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

S tem scenarijem pandemije so temne sile naredile veliko napako. To je fiktivni uvid tega, kar jih čaka:

https://blog.nomorefakenews.com/2021/09/14/the-galactic-tribunal-grills-bill-gates/

In realnost tega, kar se jim je že začelo dogajati:

https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/who-scientist-may-face-death-penalty-for-advising-against-ivermectin-deleting-the-tweet-wont-save-her/

https://summit.news/2021/09/09/video-rand-paul-calls-for-five-years-in-jail-for-fauci-lying-to-congress/ 

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/biden-greeted-in-new-jersey-murderer-you-left-our-people-in-afghanistan-fuck-you-piece-of-shit

https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/canadian-protesters-chant-fck-trudeau-lock-ontario-campaign-stop-video/

https://www.zerohedge.com/markets/enraged-evergrande-investors-go-full-pitchfork-hold-management-hostage-company-offices

Tu bi rad preusmeril vašo pozornost na ne tako znano podjetje, imenovano Endurance International Group (EIG). To podjetje, ki je delno v lasti in pod nadzorom družb Goldman Sachs in Warburg Pincus, je lastnik večine znanih podjetij za spletno gostovanje, kot sta Hostgator in BlueHost:

https://www.reviewhell.com/blog/endurance-international-group-eig-hosting/

EIG prek podjetij za spletno gostovanje nadzoruje vse podatke, ki gredo skozi ustvarjena spletna mesta. Ti podatki gredo skozi podatkovna centra EIG v Provu in Oremu v Utahu, ki sta le nekaj kilometrov od podatkovnega centra v Utahu.

Podatkovni center v Utahu je eden od dveh glavnih objektov za obdelavo podatkov pod nadzorom skupine Himera, ki spremljata življenje prebivalcev na površju planeta, drugi pa je baza Urim v Izraelu.

EIG se je uveljavil pri nadzoru podatkov z aktom o telekomunikacijah iz leta 1996, ki je bil podpisan 8. februarja 1996, le štiri tedne po arhontski invaziji leta 1996:

https://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_Act_of_1996

https://click2connect-clickybuzz.blogspot.com/2015/10/business-is-game-played-for-fantastic.html

Stari svet se počasi sesuva, novi svet pa se rojeva. Če ste tako vodeni, se lahko osredotočite na nov svet, ki se rojeva:  

https://kpblog.space/2021/09/25/as-of-9-25-21-many-challenges-sleeping-paying-attention-to-falling-apart-things/

https://kpblog.space/2021/09/28/kp-message-9-28-21-early-am-nothing-of-the-old-resonates-anymore/


Zmaga Luči!

 

Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 zgornji kvark (kvark top oz. kvark vrh ali resnica) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t in https://en.wikipedia.org/wiki/Top_quark.

3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

4 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

5 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

6 kvadrat (T-kvadrat) – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.

7 Altira (148780 Altira) – binarno veliko klasično telo Kuiperjevega pasu (kubevan). Odkril ga je Mark Bouillet 20. oktobra 2001 na observatoriju Kitt Peak. Sekundarno telo, S/2007 (148780) 1, je večje v primerjavi s primarnim, 140 kilometrov v primerjavi s 160 kilometri. Altiranova svetlobna krivulja je precej ravna (Δmag <0,10), kar kaže na "kvazi-sferično telo s homogeno površino". 2. februarja 2007 je bilo to binarno nebesno telo uvrščeno v katalog manjših planetov pod številko 148780. Ime je dobilo po Altiri, bogu stvarniku v mitologiji srednjeavstralskega plemena Aranda. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/148780_Altjira in https://ru.wikipedia.org/wiki/(148780).

8 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

9 kvinkus – eden od sekundarnih astroloških aspektov oz. aspektov drugega reda, bolj znan kot inkonjunkcija in je aspekt stresa. Inkonjunkcija je aspekt, ko je med planetoma razdalja 150°. To je kot med znakoma, ki sicer nimata prav nič skupnega; ne polarnosti, ne elementa, ne kvalitete. Inkonjunkcija zahteva kompromise in prilagajanja obeh sil (planetov, ki tvorita inkonjunkcijo), ker pa povezuje znamenji, ki pripadata različnima energijama in kvalitetama, je izredno težko izrabiti energijo planetov, ki jo daje ta aspekt. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/, https://www.lunin.net/horoskop/aspekti/, http://www2.arnes.si/~rhrast1/astrologija/aspekti_med_dvema_planeto.htm in http://astrostudiodanica.simplesite.com/418816975/2892139/posting/.

10 Hariklo (10199 Chariklo) – največji potrjeni kentaver (manjši planet zunanjega Sončnega sistema), premer naj bi znašal 250 km. Okoli Sonca kroži med tirnicama Saturna in Urana. 26. 03. 2014 so astronomi oznanili obstoj dveh obročev (ljubkovalno poimenovanih Oiapoque in Chuí) in tako je to postal prvi manjši planet z obroči. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/10199_Chariklo.

11 Kaos (19521 Chaos) – klasično telo Kuiperjevega pasu (kubevan), ki ni v resonanci z nobenim planetom. Možno je, da je pritlikav planet, vendar verjetno ni trdno telo. Kaos so leta 1998 odkril preko projekta Deep Ecliptic Survey s Kitt Peakovim 4-metrskim teleskopom. Njegova orbitalna perioda znaša približno 309 let. Njegova orbita je daljša, vendar manj ekscentrična od orbite Plutona ter je nagnjena približno 12 ° proti ekliptiki. Njegova orbita nikoli ne prečka orbite Neptuna, trenutno je najbližji možni približek Neptunu 12,5 astronomskih enot (1,87 milijard km). Njegov premer znaša okoli 600 (+140 −130) km. Kaos bo v periheliju okoli božiča 2033, takrat bo od Zemlje oddaljen do 40 astronomskih enot. Ime je dobil po prvotnem stanju obstoja v grški mitologiji, iz katerega so se pojavili prvi bogovi. Več na: https://hr.wikipedia.org/wiki/19521_Kaos in https://en.wikipedia.org/wiki/19521_Chaos.

12 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

13 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

14 TVP – Tajni Vesoljski program (angl. SSP – Secret Space Program)

15 Primarna direktiva (iz serije Zvezdne steze, ang. Star Trek) – v filmskem vesolju Zvezdnih stez je Primarna direktiva vodilno načelo Zvezdne flote, ki svojim članom prepoveduje vmešavanje v naravni razvoj nezemeljskih civilizacij. Primarna direktiva ščiti manj razvite, nepripravljene civilizacije pred nevarno težnjo dobronamernih posadk zvezdnih ladij, da uvajajo napredno tehnologijo, znanje in vrednote. Primarna direktiva je bila od uvedbe v prvi sezoni izvorne serije Zvezdnih stez ključni element zapletov številnih epizod različnih serij Zvezdnih stez. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Prime_Directive.

16 Aldebaran – (α Bika (α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.

17 Antares – (α Škorpijona (α Sco, α Scorpii)) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Škorpijon in ena najsvetlejših na celotnem nočnem nebu. Poleg Aldebarana, Spike in Regula je ena izmed štirih najsvetlejših zvezd, ki ležijo manj kot 5° od ekliptike. Po barvi podoben Aldebaran leži skoraj neposredno nasproti Antaresu v živalskem krogu. V primerjavi z našim Soncem, bi njen premer dosegel Jupitrovo tirnico. Masa zvezde je 15 do 18 Sončevih, njen izsev pa je 10.000 krat večji. Oddaljen je približno 600 svetlobnih let od Sonca in je dvozvezdje. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Antares.

Komentarji

Objavite komentar