Sveže novice o planetarni situaciji

Četrtek, 17. 06. 2021

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/06/planetary-situation-update.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Vojna med silami Luči in silami teme za podzemne baze skupine Himera je na vrhuncu; pričakuje se, da se bodo odločilne bitke, v katerih bodo sile Luči osvobodile baze, kmalu končale.

Podzemnega kompleksa skupine Himera, ki se razprostira pod osrednjim delom vzhodnega Konga in pod večino Ruande in Burundija, še niso osvobodili, zato tamkajšnji zajeti talci in talci v drugih bazah še vedno potrebujejo našo meditativno pomoč:

https://zmagaluci.blogspot.com/2021/05/nujno-sporocilo-populaciji-na-povrsju.html

Ta podzemna vojna prodira na površje v obliki potresov in vulkanskih izbruhov:

https://amp.cnn.com/cnn/2021/05/29/africa/drc-earthquakes-volcano-eruption-intl/index.html

https://crisis24.garda.com/insights-intelligence/intelligence/risk-alerts/wip1001293421/africa-magnitude-50-earthquake-occurs-in-south-kivu-province-june-10

Energija Boginje je mehka, vendar je to ultimativna moč.

Flota Galaktične Konfederacije, predvsem Aštar komanda, plejadska in sirijska flota, se približujejo površju planeta, orožja Mjolnir2 (kvantni topovi) pa so zdaj nameščena v nizkozemeljski orbiti v ikozaedrski formaciji, da nadaljujejo z odstranjevanjem kvantne anomalije3 in vsega eksotičnega orožja temnih sil iz vseh površinskih in podzemnih plasti planeta, tako fizičnih kot tudi nefizičnih.

Mjolnir se še posebej usmerja na omrežje eteričnih skalarnih orožij, ki so ga med invazijo 1996. leta ustvarile temne sile iz Oriona4.

Skalarni valovi nastanejo, kadar se dva nasprotujoča si valova natanko enake frekvence izničita:

https://stop5g.cz/us/neuromorphic-chip-microtubules-mind-control-consciousness-emulated-on-a-neuromorphic-chip-dna-for-mass-surveillance-scalar-waves/

Te valove se lahko zlorabi za ustvarjanje močnih eteričnih polj, ki lahko zajamejo duše potem, ko zapustijo fizično telo ob procesu smrti in prav to zajetje se zgodi večini ljudi na površju planeta in večini talcem v podzemnih bazah. 

Prav tako se skalarna polja lahko zlorabljajo za napad na delavce Luči in za povzročanje čustvene bolečine, energetskega nelagodja in tudi fizične bolečine tako, da sprožijo reakcijo centralnega živčnega sistema.

Medtem ko sile Luči napredujejo proti površju planeta, sile teme s tem skalarnim orožjem napadajo ključne delavce Luči in zmotno upajo, da bo to upočasnilo napredek flote Galaktične Konfederacije.

Glavna stvar, ki upočasnjuje napredek flote Konfederacije, je tako imenovana subkvantna anomalija. Subkvantna anomalija je del kvantne anomalije, ki se razteza po celotnem vesolju na lestvicah manjših od Planckove dolžine (10 e-35 metrov) in jih v skladu s tako imenovano domnevo trans-planckove cenzure5 nikakor ni mogoče zaznati:

https://www.space.com/why-physicists-cant-see-inflation-big-bang.html

To praktično pomeni, da je sile Luči ne morejo zaznati, tudi v svojem Povzdignjenem6 stanju; o njenih učinkih lahko ugibajo šele, ko začne vplivati na predmete, večje od Planckove dolžine, torej praktično na vse delce in valovne oblike v našem vesolju. Znanstveniki temnih sil iz Oriona so se preko eksperimentov, ki so trajali več tisočletij in včasih celo milijone let, naučili, kako sprožiti subkvantno anomalijo, da povzroči nepravilne učinke v našem vesolju. V celotnem vesolju lahko to povzroči le zelo tanko kvantno meglo, medtem ko blizu površja tega planeta sproži resno kvantno anomalijo, ki precej ovira napredek flote Konfederacije in tudi v splošnem znatno zmanjša učinkovitost sil Luči. Zdaj so se v celoti lotili tega problema in napredek se že kaže.

Preobračanje omrežja kvantne inteligence

Najnevarnejša faza planetarne osvobodilne vojne je trajala od decembra 2017 do maja 2021 in stvari končno izgledajo nekoliko bolje, čeprav nevarnosti še zdaleč ni konec.

Kot pozitiven znak na površju planeta, sirski vrtinec Boginje kaže znake zdravljenja:

https://www.rt.com/op-ed/524893-syria-war-peace-western/

Drastična vojaška eskalacija v Izraelu in Gazi se je preprečila s pomočjo egipčanske pozitivne frakcije, našo meditacijo in drugih dejavnikov:

https://www.rt.com/news/524366-israel-hamas-gaza-ceasefire/

https://www.rt.com/news/524390-palestinians-celebrate-ceasefire-israel/

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/a-short-message-to-surface-population.html

Ponovno se je pokazalo nekaj znakov eskalacije in če bodo še naprej prisotni, lahko nadaljujete z zgoraj omenjeno meditacijo če ste tako vodeni.

Javni mediji so končno začeli govoriti o laboratorijskem izvoru covida:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html

https://www.msn.com/en-gb/news/world/genome-sequencing-of-covid-seemingly-proves-it-was-made-in-a-lab/ar-AAKM69K

https://www.zerohedge.com/covid-19/virologists-claim-fingerprints-manipulation-prove-covid-19-man-made-no-credible-natural

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/report-chinas-military-weapon-covid-19-constructed-completely-command-control-chinese-military/

Ki je bil ustvarjen s sodelovanjem Kitajske in ZDA:

http://www.domigood.com/2021/06/how-university-of-minnesota-may-have.html

Ustvarjen je bil kot sprožilni obrambni mehanizem poti napredku sil Luči pri osvobajanju planeta. Temne sile grozijo, da bodo sprostile še več virusov, če bodo sile Luči še naprej napredovale:

https://nworeport.me/2021/05/31/video-rand-paul-pompeo-warn-wuhan-lab-still-running-involved-with-bioweapons/

Anthony Fauci, Bill Gates in ostali so bili razkriti zaradi njihove vloge pri ustvarjanju pandemije in bodo odgovarjali za zločine proti človeštvu:

https://joshmitteldorf.scienceblog.com/2021/05/10/unthinkable-thoughts/

http://stateofthenation.co/?p=67248

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=172510

https://realrawnews.com/2021/05/navy-seals-storm-gates-wyoming-ranch/

Grožnje Faucija ljudem, ki ga želijo razkrinkati, ne bodo ustavile razkritja:

https://summit.news/2021/06/07/video-rand-paul-says-hes-getting-daily-death-threats-for-questioning-fauci/

https://humansarefree.com/2021/06/fauci-threatened-scientists-to-withdraw-study-linking-covid-19-to-aids-virus.html

Raziskujejo se povezave med Billom Gatesom, Jeffreyem Epsteinom in Ghislaine Maxwell:

https://www.the-sun.com/news/2871671/bill-gates-evidence-ghislaine-maxwell-investigators-jeffrey-epstein/

Zanimivo je, da je bil Robert Maxwell, Ghislainin oče, vpleten v škandal PROMIS, ki je vključeval vstavljanje zadnjih vrat v vse računalnike z operacijskim sistemom Windows na planetu in posredoval podatke izraelskim obveščevalnim službam:    

https://www.exposetheenemy.com/robert-maxwell-promisgate-and-the-advent-of-the-israeli-cybersecurity-industry

https://www.mintpressnews.com/mega-group-maxwells-mossad-spy-story-jeffrey-epstein-scandal/261172/

Programska oprema PROMIS je sedaj zastarela in se jo je nadgradilo; v živo posreduje podatke o populaciji na površju planeta:

https://stop5g.cz/us/palantir-promis-intelligence-of-the-internet-itself-talpiot-trump-saudia-arabia-hack-proof-5g-grid/

Te podatke procesira izraelska obveščevalna agencija, imenovana Enota 8200, v bazi Urim:

https://en.wikipedia.org/wiki/Urim_SIGINT_Base

in NSA tukaj:

https://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center

Odpor je 08. 06. 2021 izvedel hekerski vdor v bazo Urim ter podatkovni center v Utahu in to je vodilo v izpad interneta po vsem svetu ter nekaj špekulacij:

https://chicago.suntimes.com/2021/6/9/22526234/fastly-blames-global-internet-outage-software-bug

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/cryptocurrency/was-the-nsa-hacked-or-was-this-part-of-the-agenda/

DARPA7, ki je pod nadzorom skupine Himera, ter druge agencije, še vedno razvijajo nanotehnološke biočipe:  

https://www.entrepreneur.com/article/238677

https://www.rt.com/news/524972-inhaled-nanobody-treatment-covid/

https://horizon-magazine.eu/article/nanorobots-could-target-cancers-and-clear-blood-clots.html

in biološka orožja na bazi beljakovin, za nadzorovanje misli: 

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

ter mikro biočipe:

https://www.engineering.columbia.edu/press-releases/shepard-injectable-chips-monitor-body-processes

https://advances.sciencemag.org/content/7/19/eabf6312

Širjenje mnogih govoric in dezinformacij po različnih internetnih straneh je postalo tako obsežno, da je nekatere izmed njih treba izbiti. 

Pošljite nam vašo ljubezen in svetlobo in mi vam jo bomo poslali in plesali nazaj!

Prvič, Aštar je bitje Svetlobe, ni NOBENE negativne Aštar Komande in oni NISO del nikakršnega izdajstva.

Drugič, medicinske postelje NE BODO na voljo populaciji na površju planeta pred Dogodkom in le-te nimajo NOBENE zveze s tahinoskimi8 komorami.

Tretjič, edine prave tahionske komore so nanizane na spletni strani tachyonis.org in mnogo drugih ljudi, ki trdijo, da so zgradili tahionske komore ali celo delijo načrte za te komore, ne govorijo resnice, delujoča tahionska komora na površju tega planeta namreč potrebuje povezavo s satelitom ali vesoljsko postajo. 

Obstaja določen projekt, ki vključuje tahionske komore in tisti lastniki tahionskih komor, ki želijo sodelovati, lahko kontaktirajo cobraresistance@gmail.com. Ti lastniki se morajo zavedati, da če želijo sodelovati pri tem projektu, njihove komore vsaj nekaj mesecev ne bodo na voljo za redne seanse zdravljenj. Sodelovanje pri tem projektu je popolnoma prostovoljno.

Četrtič, kratka izjava o omejitvi odgovornosti. Jaz ne sodelujem v nikakršnih aktivnostih osebe po imenu Manuela Tayara, niti ne prejema od mene nobenih navodil.   

Petič, skupine Sestrstev Vrtnic se morajo še vedno oblikovati po vsem svetu, da zasidrajo čim več energije Boginje kot je to mogoče.  

In najpomembneje, sile Luči so sporočile, da se morajo končno pozdraviti energije vojn, ki se jih je skozi tisočletja bílo na površju planeta in duše, ki so še vedno ujete v travmah vojn, se mora izpustiti.

Iz tega razloga se mora Čintamani9 kamne zakopati po lokacijah vseh preteklih bojnih polj:

https://www.britannica.com/topic/list-of-battles-2084178

Sile Luči so prav tako sporočile, da je potrebno pozdraviti časovnico 30-letne vojne (1618-1648), Čintamani kamne pa namestiti na ključna območja in bojna polja te vojne, saj je bil to eden izmed najbolj brutalnih konfliktov v človeški zgodovini:

https://blogs.icrc.org/law-and-policy/2017/05/23/thirty-years-war-first-modern-war/

Ko bo to presečišče te časovnice razrešeno, se bo na površje planeta sprostilo veliko zdravilne energije.  

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:05

 

Opomba prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

5 domneva trans-Planckove cenzure (ang. Trans-Planckian Censorship Conjecture, TCC) - TCC je novo načelo, ki pomeni, da vsak opazovalec v našem obsežnem svetu nikoli ne more "videti", kaj se dogaja na majhni trans-Planckovi lestvici. Tudi če bi imeli teorijo kvantne gravitacije, TCC trdi, da vse, kar živi v subPlanckovskem režimu, ne bo nikoli "prešlo" v makroskopski svet. Več na: https://www.space.com/why-physicists-cant-see-inflation-big-bang.html

6 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

7 Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. Defense Advanced Research Projects Agency) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA.

8 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

9 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji