Nujno sporočilo populaciji na površju planeta [Posodobljeno 26. 05. 2021]

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html)

Sile Luči so sredi glavne ofenzive čiščenja podzemnih baz skupine Himera1.

Od leta 1996 naprej je skupina Himera zajela številne Plejadčane in pripadnike Odpora, jih odpeljala pod zemljo in zdaj skupina Himera kot svojo zadnjo obrambno črto uporablja te talce v temnih obredih žrtvovanja, nato pa zajamejo njihovo dušno esenco in jih prisilno inkarnirajo v drugo klonirano telo, ki je ujeto kot talec v bazi skupine Himera in ponovijo postopek. To ustvarja neizmerno veliko trpljenja in tako ustvarjeno negativno energijo se nato zbira in projicira s skalarno tehnologijo na populacijo na površju planeta.

Za odporniške sile in plejadsko floto je to zelo težaven čas in potrebujejo pomoč prebivalcev s površja planeta.

Naprošajo, da čim več delavcev Luči meditira čim pogosteje in kadarkoli so vodeni, zato da se ta situacija reši čim hitreje in čim bolj neboleče.

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen, da boste pomagali pri osvobajanju vseh talcev iz podzemnih baz.

3. Pokličite Vijolični plamen iz njegovega primarnega izvora, da postavi zaščitni krog okoli vas, ki bo trajal med to meditacijo in tudi po njej. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi svetlobi.

4. Predstavljajte si, kako iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 izžareva steber roza Svetlobe, ki se nato spusti preko vašega telesa globoko do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh, ki so ujeti v podzemnih bazah. Predstavljajte si, kako sile Luči osvobodijo vse talce iz vseh preostalih podzemnih baz in odstranijo vse temne entitete iz teh lokacij. Predstavljajte si, kako se ta proces odvija hitro in gladko po celotnem omrežju podzemne Zemlje, prepredene s podzemnimi tuneli. Predstavljajte si, kako je celotno Zemljino podzemno omrežje končno osvobojeno teme in suženjstva ter osvobojeno vseh zlobnih bitij.

6. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost) da usmeri energije zdravljenja vsem rešenim talcem, zato da se njihove travme popolnoma pozdravijo. Naj te energije nato tečejo naprej in se razširijo po površju planeta, zato da lahko pozdravijo vse ostale situacije po vsem svetu. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in nato skozi vaše roke v te situacije. 

Vodena meditacija v slovenščini je na voljo tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=BVLIpq0WEK0

Tukaj pa je seznam predvajanja vodenih meditacij v 19-ih jezikih:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbHWNqC7ZjQ7SuKXuYsJd_8N

Boginja želi osvoboditev in do osvoboditve bo prišlo!


Objavil Cobra ob 12:10 


Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

Komentarji