Sveže novice o planetarni situaciji

Četrtek, 06. 05. 2021

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/05/planetary-situation-update.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Sile Luči so uspele odstraniti vso vesoljsko floto skupine Himera, razen majhnega števila TR-3B in drugih obratno-izdelanih plovil, s katerimi je v podorbitalnem prostoru upravljala negativna vojska po neposrednih ali posrednih ukazih skupine Himera.

Določeno število podzemnih baz skupine Himera, katerih večina se ne nahaja zelo globoko pod zemljo, je še vedno ostalo in jih je zelo težko odstraniti, ker te baze pod nadzorom skupine Himera zadržujejo plejadske, sirijske in arkturske talce ter pripadnike drugih zvezdnih ras, ki jih nadzorujejo in stražijo fizični pajki skupine Himera. V teh bazah je še vedno ujetih veliko zemeljskih otrok in odraslih ljudi. Glavna baza skupine Himera v bližini mesta Bukavu v Kongu je še vedno nedotaknjena in jo naseljujejo tako kraljica in kralj pajkov kot tudi nekaj drugih pajkov skupine Himera.    

Kvantna anomalija okoli Zemlje se lepo čisti, vendar zadosti preostalih nepravilnih kvantnih nihanj ostaja zelo blizu površja planeta, kar še vedno preprečuje fizične manifestacije Povzdignjenih2 bitij in njihovih svetlobnih ladij (zunanje merkabe):

Kvantna nihanja, neposredno povezana s človeškimi vsadki in biočipi, se odstranjujejo bolje od pričakovanega. Izkrivljanje prostora in časa, ki ga povzročajo vsadki in biočipi, se tako hitro in drastično zmanjšuje. To je v zadnjih nekaj tednih povzročilo znatno zmanjšanje človeških čustvenih izbruhov. Počiščenih je bilo tudi večina akaških zapisov. To ne pomeni, da so bili zapisi preteklih dogodkov izbrisani, sile Luči samo odstranjujejo ves negativni energetski in čustveni naboj teh preteklih dogodkov, zato bodo ljudje stvari lažje izpuščali in odpuščali.

Skupno število negativnih nefizičnih entitet po planetu je padlo pod psihološko pomemben prag enega bilijona in se še vedno hitro zmanjšuje. To praktično pomeni, da je na vsakega inkarniranega človeka še vedno le približno sto nefizičnih demonskih entitet, ki ga poskušajo nadzorovati in potisniti na temno stran, kar predstavlja veliko boljše razmerje omrežja kot v zadnjih desetletjih po letu 1996. Ko bo razmerje omrežja padlo pod 10 nefizičnih demonov na enega inkarniranega človeka, se bodo najsvetlejši in najmočnejši ljudje na površju planeta začeli zares prebujati iz amnezije karantene Zemlja.

Na površju planeta je bila naša meditacija za mir v Ukrajini dokaj uspešna in do vojne tokrat ni prišlo:

https://southfront.org/russia-no-war-now/

Ljudje se borijo proti zdravstveni tiraniji in sedaj že obstajajo večja osvobojena območja, kot je Florida:

https://www.rt.com/usa/522807-florida-bans-vaccine-passports/

Po internetu kroži veliko dezinformacij, ki bazirajo na strahu, da cepljeni ljudje izločajo beljakovinske bodice3 in da s tem lahko okužijo vsakogar. Izločanje beljakovinskih bodic je veliko manj nevarno kot se ljudje tega bojijo, čeprav lahko v manjši meri poveča možnost za obolevnost s prionsko boleznijo:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=171633

Prav tako cepiva NE blokirajo vašega procesa Povzdignjenja, lahko samo do določene mere zmanjšajo vašo vibracijsko frekvenco.

Trenutna cepiva so samo trojanski konj za potencialne prihodnje tehnologije, ki jih kriminalna kabala4 želi razviti, natančneje biočip, ki bi bil vstavljen v telo in bil vezan na globalni spletni sistem digitalne valute po Veliki Ponastavitvi za vse finančne transakcije, tako imenovan ''žig zveri5''.  

DARPA6 je pri tem načrtu naredila korak naprej in sicer je povezala cepiva in biočipe:

https://summit.news/2021/04/12/video-darpa-is-working-on-covid-vaccine-implantable-microchip-to-detect-virus/

Ni treba posebej poudarjati, da načrt ''žig zveri'' NE bo uspešen.

Zanimivo je, da je Anthony Fauci, eden izmed predstavnikov Velike ponastavitve, povezan z družino Abys, ki je črna plemiška družina iz Švice:

https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html

Družina Abys je bila z okultnega vidika ena izmed "kontrolorjev Daat7".

Naslednja faza načrta Velike Ponastavitve s strani kriminalne kabale je režija globalnega kibernetskega napada, ki bi onesposobil internet, ki pa bi ga nato obudili z novim spletnim finančnim sistemom pod njihovim nadzorom:

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid-19-pandemic-teaches-us-about-cybersecurity-cyberattack-cyber-pandemic-risk-virus/

https://www.theorganicprepper.com/cyberattack-simulation/

Vsi ljubitelji bitcoina, kriptovalut in Tora8 morajo vedeti, da je Bill Gates v vse operacijske sisteme Windows skrivaj inštaliral beležnike tipkanja9, ki delujejo v ozadju, zato kriminalna kabala ve vse o vaših transakcijah z bitcoini:

https://humansarefree.com/2021/03/creepy-bill-gates-strikes-again-windows-10-secretly-listens-to-everything-you-say-and-records-all-your-keystrokes-with-hidden-keylogger-that-uploads-to-microsoft.html

Ko smo že pri Billu Gatesu, pravi razlog, zakaj se je Melinda od njega ločila je, da se boji giljotine: 

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/malinda-gates-to-divorce-bill-hallelujah/

Po navedbah virov bodo bližajoči se sodni procesi, podobni Nürnberškim, vključevali javna sojenja številnim članom kriminalne kabale za zločine proti človeštvu, ki jim bo razsojenih nekje med 500 in 5000 smrtnih obsodb. Zločinci kriminalne kabale bodo javno usmrčeni predvsem v ZDA, na Kitajskem, Japonskem in v četrti državi, ki ne sme biti imenovana. Sile Luči bodo nato zbrale te zločince na eterični ravni, prestati bodo morali še eno sojenje na Galaktičnem sodišču v sortirnici na Ganimedu10, nato pa bodo obdelani v Galaktičnem Centralnem Soncu11.

Mnoge manjše kriminalce kriminalne kabale bodo aretirali, prestali bodo hitra vojaška sojenja, nato jih bo Odpor transportiral s planeta, zatem pa jih bodo sortirali v ganimedski sortirnici. Tiste, ki svojih zločinov ne bodo mogli ali ne bodo hoteli popraviti, bodo odpeljali v Centralno Sonce na prestrukturiranje, ostale pa v prevzgojne objekte po galaksiji, kjer bodo lahko "popravili svoje karme".

Ob Dogodku bo aretiranih približno 500.000 posrednikov kriminalne kabale, ki so promovirali negativno agendo, kot so pokvarjeni mestni župani, odvetniki, politiki, bankirji, upravniki bolnišnic, zdravniki, novinarji in celo nekateri, ki so se izdajali za "delavce Luči" ter bodo odslužili svoje kazni. Zanimivo je, da bo med aretiranimi tudi nekaj bivših članov moje ekipe, ki so izdali Svetlobo.

Potem, ko bo vse to opravljeno, se bodo sile Luči lotile tako imenovanih vozlišč krivice in še veliko ljudi med prebivalstvom na površju planeta, ki so hudo oškodovali druge, bo odslužilo svoj mandat s hišnimi pripori, družbeno koristnimi deli ali finančnimi globami.

Tu je pomembno razumeti, da se bodo mnoge pretekle krivice rešile in pozdravile s pomočjo komisij za resnico in spravo, z mediacijo in odpuščanjem.

Mnogi ljudje, ki so po vsem svetu bili zaprti zaradi manjših kaznivih dejanj, kot sta posedovanje marihuane ali malenkostne tatvine, bodo takoj po Dogodku izpuščeni iz zapora.

Vse to bo prineslo še kako potreben zaključek, tako da se bo temno in krivično poglavje človeške zgodovine zaprlo in novo, boljše poglavje, odprlo.


Naslednji mesec se bo morda začel proces delnega razkritja z zaznavanjem znakov življenja na Marsu preko Nasinega roverja Perseverance (Vztrajnost, o.p.) in preko Pentagonovih dokumentih o NLP-jih.

Nekateri namigi o razkritju so že tu:

https://americanmilitarynews.com/2020/10/video-fmr-sen-harry-reid-repeats-claim-ufos-made-us-nukes-unlaunchable-wants-investigation/

https://justthenews.com/government/harry-reid-says-he-sought-ufo-materials-lockheed-martin-they-wouldnt-give-me-clearance

Sedaj, ko je prisotne manj primarne anomalije12, se karantena Zemlja končno odpira in podorbitalni poleti bodo na voljo populaciji s površja planeta začenši z 20. 07. 2021:

https://www.space.com/blue-origin-new-shepard-first-astronaut-flight-july-20

Ko se približujemo Dogodku, je veliko aktivnosti v ozadju vojaških dogajanj po vsem planetu, o katerih se ne more poročati, razen nekaterih namigov tukaj: 

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

https://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/

https://realrawnews.com/2021/05/pentagon-coup-joint-chiefs-overthrown/

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Morda bi želeli prebrati ta znanstveno-fantastični roman, ki vključuje tako pandemijo kot tudi Dogodek in lahko prikaže zanimivo perspektivo:

https://www.amazon.com/Breaking-Dawn-Paul-Rosenberg/dp/0979987768/

Lahko prakticirate uporabo Vijoličnega Plamena za prečiščevanje energij v teh težkih časih:

https://www.summitlighthouse.org/violet-flame-9-steps-howto/

ali pa zakopljete še več kamnov Čintamani13 na lokacijah po vsem svetu za podporo pozitivnega energijskega omrežja.  

Japonska ekipa je posnela to fotografijo prelepe oblačne ladje Galaktične konfederacije po uspešni misiji zakopavanja Čintamani kamnov v mestu Aomori na Japonskem:


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 13:31

 

Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 beljakovinska bodica – beljakovine na površini virusov, s katerimi se vežejo na telesne celice, v tem primeru beljakovina na površini virusa SARS-CoV-2, ki jo ta potrebuje za vstop v telesne celice. V eni izmed študij so analizirali zaporedje RNK v cepivu Pfizer in ciljno interakcijo proteinov beljakovinske bodice za možnost spremembe intraceličnih beljakovin TAR za vezavo RNK, beljakovin TDP-43 za vezavo DNK in beljakovin za vezavo FUS (Fused in Sarkoma) v svoje patološke prionske prilagoditve. Rezultati kažejo, da ima RNK iz cepiva specifična zaporedja, ki lahko povzročijo, da se beljakovine TDP-43 in FUS zložijo v svoje patološke prionske oblike. Več na: https://m.planet-lepote.com/covid-19-cepiva-na-osnovi-mrna-in-tveganje-za-prionsko-bolezen/ ter https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf, dodatna študija: https://scivisionpub.com/pdfs/review-of-covid19-vaccines-and-the-risk-of-chronic-adverse-events-including-neurological-degeneration-1616.pdf.

4 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

5 žig zveri (povzeto iz Biblije, Razodetje 13,16-18) – 16 Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

6 Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA.

7 Daat – 11. sefira v drevesu življenja, ki je "nevidna" in pomeni Kristalizacija zavedanja. Znana je tudi kot Mavrični most. V njej se odkrivajo senčne strani obstoja in notranje globine. Več na: https://sites.google.com/site/kabalastarodavnimisterij/drevo-zivljenja.

8 Tor – anonimni, brezplačen in odprtokodni grafični spletni brskalnik. Zagotavlja, da bo uporabnikova identiteta ostala skrita in odklepa nekatera blokirana spletna mesta. Deluje na operacijskih sistemih Windows, Mac OS X in Linux. Ime izhaja iz kratice projekta "The Onion Router" (Čebulni usmerjevalnik, o.p.), ki ga je ustvarila Vojna mornarica Združenih držav Amerike leta 1995. Pozneje ga je razvijala Agencija za napredne obrambne analize ZDA. Tor uporabljajo posamezniki za ustvarjanje spletnih strani, uporabo raznih klepetalnic in drugih storitev, katerim ni mogoče izslediti IP naslova. Novinarji prek brskalnika komunicirajo z osebami, ki jim pridobivajo informacije, včasih tudi po nezakoniti in neetični poti. Nevladne organizacije (NVO) uporabljajo Tor, da delavce povezujejo z njihovo domačo spletno stranjo, medtem ko so oni v tujini. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Tor_(brskalnik) in https://en.wikipedia.org/wiki/Tor_(anonymity_network).

9 Beležniki tipkanja (ang. keylogger) – vohunska  programska ali strojna oprema, ki nadzira in beleži število ali vsebino udarcev po tipkovnici, ki jih uporabnik naredi na datotečnem strežniku.V večini primerov se aplikacija na računalnik prikrade v obliki raznih virusov posredovanih prek e-mailov, sporočil, lahko tudi z obiski raznih spletnih strani, če so le-te okužene, z namenom zbiranja uporabnikovih podatkov (npr. številk kreditnih kartic, uporabniških imen, gesel in ostalih zasebnih datotek). Dostop ima do vseh trenutnih informacij, natipkanih s tipkovnico, uporabnik pa za spremljanje/vohunjenje ne ve, podatki pa so lahko nato poslani določeni osebi. Oprema je lahko na računalnik nameščena tudi namerno, s strani zaščitniških staršev, delodajalcev, ki hočejo nadzorovati delo svojih zaposlenih ali pa fizičnih uporabnikov. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Bele%C5%BEnik_tipkanja in https://en.wikipedia.org/wiki/Keystroke_logging.

10 Ganimed – največji Jupitrov naravni satelit (luna), odkrit 11. 01. 1610. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Ganimed_%28luna%29.

11 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

12 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

13 kamni Čintamani ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji