Sveže novice o planetarni situaciji

Sreda, 17. 02. 2021

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/02/planetary-situation-update.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Odpor je uspel odstraniti veliko večino podzemnih baz skupine Himera in v stilu bliskovite vojne (Blitzkrieg, o.p.) tam uspel doseči precejšnji preboj dne 10. 02. 2021. Odpor ima zdaj premoč v planetarni podzemni domeni.

Sile Luči so prav tako uspele odstraniti praktično vsa negativna kvantna superpozicijska2 orožja in tehnologije skupine Himera ter so raztopile eterično skalarno tehnologijo tako imenovane kvantne matrice Schwab, ki je bila osrednje energijsko polje v ozadju Velike Ponastavitve.

Sedaj, ko je ta matrica Schwab razgrajena, celotni temni načrt kriminalne kabale3 počasi razpada.

Sile Zmajev so na površju planeta zelo aktivne v ozadju dogodkov ter izvajajo aktivne protiukrepe proti Jezuitom in njihovim načrtom Velike Ponastavitve.

Izgleda, da se človeštvo približuje čredni imunosti, saj število dnevnih primerov okužb s koronavirusom še naprej padajo:

https://www.statista.com/chart/22067/daily-new-cases-by-world-region/

Veliko ljudi, še posebej lastniki restavracij, se aktivno upira ukazom za zapiranja območij in ohranja svoje restavracije odprte po vsem svetu:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=161846

https://21stcenturywire.com/2021/01/16/over-50000-restaurants-in-italy-declare-i-am-open-defying-lockdown-measures/

https://www.rt.com/news/513466-czech-pubs-covid-protest/

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=sk&u=https://akw.sk/covid-19/restauracie-a-bary-v-cr-otvorene/&prev=search&pto=aue

https://www.aier.org/article/carlsbad-ca-says-no-more-to-lockdowns-may-it-be-a-national-model/


Ljudje so se proti kriminalni kabali, ki stoji za zapiranjem območij, organizirali tako pravno kot tudi politično:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=sk&u=https://akw.sk/covid-19/obcianska-protipandemicka-komisia/&prev=search&pto=aue

https://humansarefree.com/2021/01/switzerland-referendum-to-strip-government-of-power-to-impose-lockdowns.html

Ljudje se pričenjajo zavedati, da je zapiranja območij odredil Xi (Jinping, o.p.), ki ga nadzorujejo Jezuiti:

https://thenationalpulse.com/breaking/federal-lockdown-probe/

Ohranja jih pa Biden, ki je v isti meri pod nadzorom Jezuitov:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2021/01/the-jesuit-connections-in-here-and-now.html

https://rense.com/general96/biden-brutal-enforcer-of-jesuit-illuminati-warmongers.php

Akademske študije so dokazale, da so škodljivi učinki zapiranj območij precej večji od koristi:

https://nationalfile.com/study-covid-lockdown-harms-are-10-times-greater-than-benefits/

Bajezijska statistična analiza4 je z 99,8 % gotovostjo dokazala, da je  bil virus SARS-CoV-2  narejen v laboratoriju:

https://thenationalpulse.com/breaking/covid-made-in-lab/

Razkriva pa se tudi metodologijo lažnih pozitivnih rezultatov PCR5 testov:  

https://www.lewrockwell.com/2021/01/gary-g-kohls/your-coronavirus-pcr-test-is-positive-you-still-might-not-have-covid-19/

Upor NI nesmiseln6, saj se vse več in več ljudi odziva na nove vodnarjeve energije:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/resistance-is-not-futile-2/

Srebro je zelo močno orodje, ki lahko odvzame moč kriminalni kabali in jo vrne nazaj v roke ljudem.

Najprej je nastopilo Srebrno Sprožilo:

https://zmagaluci.blogspot.com/2019/10/sirite-po-internetu-srebrno-sprozilo.html

ki je tlakovalo pot Srebrnemu stisku:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/goldman-sachs-issues-rare-sunday-warning-markets-will-collapse-if-squeeze-continues-bankers-too

https://www.zerohedge.com/markets/reddit-preparing-unleash-worlds-biggest-short-squeeze-silver

https://www.zerohedge.com/markets/unprecedented-history-apmex-ceo-explains-why-they-halted-silver-bullion-sales-over-weekend


Sedaj, ko kvantnih superpozicijskih temnih tehnologij skoraj ni več, tudi Setovih7 tunelov skorajda ni več, zato vsadki niso več kvantno prepleteni. To olajšuje duhovno rast in odstranjevanje vsadkov, saj ko zdaj začnete z odstranjevanjem vsadkov, ne odstranjujete več tudi vseh preostalih vsadkov v planetarnem omrežju.

Torej če ste tako vodeni, se lahko pridružite skupini, ki izvaja redne seanse odstranjevanja vsadkov:

https://t.me/Victory_Of_The_Light

Ali si na spodnji povezavi ogledate njihove videe:

https://www.youtube.com/channel/UCv1wi2ahjzfkBDjGNkD7Oag

Sile Luči so sporočile, da je sedaj čas, da se planetarno energijsko omrežje vzame iz rok teme in vrne nazaj v naše roke, zato prosijo vse, ki so tako vodeni, da izvajajo meditacijo Rože Življenja za planet tako pogosto, kot je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/dnevna-meditacija-roze-zivljenja.html

https://www.youtube.com/watch?v=tA244xV4c2g

To meditacijo izvajamo dnevno na vsake štiri ure in s tem bomo nadaljevali vse do Dogodka.


Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:22  

 

Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 kvantna superpozicija – značilnost, ki se pojavlja v kvantni mehaniki. Kaže se v tem, da lahko delec zavzema vsa možna kvantna stanja istočasno in zaradi tega mora opis delca vsebovati vsa možna stanja z verjetnostmi, da je delec v tem stanju. Takšnega načina opisa se ne da realizirati v okviru klasične mehanike. Ta način opisa se včasih imenuje tudi načelo superpozicije, ki pa velja za vse vrste valovanja (sestavljanje valov). Običajno se govori o linearni kvantni superpoziciji. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvantna_superpozicija in https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_superposition.

3 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

4 Bajezijska statistična analiza – teorija na področju statistike, ki temelji na Bayesovi interpretaciji verjetnosti, kjer verjetnost izraža stopnjo prepričanja v dogodek. Stopnja prepričanja lahko temelji na predhodnem znanju o dogodku, kot so rezultati prejšnjih poskusov, ali na osebnih prepričanjih o dogodku. To se razlikuje od številnih drugih interpretacij verjetnosti, na primer od frekvenčne interpretacije, ki verjetnost vidi kot mejo relativne pogostosti dogodka po številnih poskusih. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Bayesian_statistics

5 verižna reakcija s polimerazo (ang. Polymerase Chain Reaction, PCR) – metoda, ki omogoča kopiranje odsekov DNK s pomočjo encima DNK-polimeraze. Lahko rečemo, da s to metodo kloniramo DNK, ne da bi za to potrebovali žive celice, to pa pred odkritjem PCR praktično ni bilo mogoče. Metodo je leta 1983 razvil ameriški biokemik Kary Mullis, za kar je leta 1993 prejel Nobelovo nagrado za kemijo. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Veri%C5%BEna_reakcija_s_polimerazo in https://en.wikipedia.org/wiki/Polymerase_chain_reaction.

6 Upor NI nesmiseln – oboževalci Zvezdnih stez (ang. Star Trek) bodo prepoznali znani borgovski izrek: ''Upor je nesmiseln, asimilirani boste.''

7 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok izpuščen Hor starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcalil združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

Komentarji