ŠIRITE PO INTERNETU! SREBRNO SPROŽILO DNE 11. 11. 2019! [POSODOBLJENO]

Četrtek, 10. 10. 2019

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/10/make-this-viral-silver-trigger-11-11.html)


Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo možnost kolektivno pospešiti proces, zato bomo izkoristili priložnost Merkurjevega tranzita na dan 11. 11. 2019 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in razsvetlili energijo svetovnega finančnega sistema.  

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Prosim objavite to na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti Preboj bližje:



Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja znotraj dolžniškega-suženjskega finančnega sistema, kar bo končno osvobodilo človeštvo. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

11. november je vsakoletni dan portala 11:11 in v letošnjem letu bo na ta dan potekal tudi redek tranzit Merkurja preko Sonca: 



Če načrtujete opazovati tranzit z očmi ali s teleskopom, nikoli ne glejte neposredno v Sonce, ker si lahko tako poškodujete vid, kot je bilo to že jasno povedano v prejšnjem tranzitu leta 2016:


Tranziti Merkurja preko Sonca so izjemno redki; naslednji se bo zgodil šele leta 2032. Med tranzitom dne 11. 11. 2019, bo prišlo tudi do najbolj natančne poravnave Merkurja in Sonca 21. stoletja, saj se bo ob vrhuncu tranzita Merkur nahajal samo 76 ločnih sekund od geometrijskega središča Sonca, kot bo to vidno z Zemlje.  

V astrološkem smislu, so Merkurjevi tranziti preko Sonca najboljši možni trenutki za karkoli v zvezi s financami. 

Vsi vemo, da trenutni finančni sistem ni pravičen ter da je bil pravzaprav zasnovan za zasužnjevanje človeštva.

Prihajajoče sistematično sesutje trenutnega finančnega sistema pravzaprav predstavlja kolaps mehurčka zadolževanja-suženjstva:


Trenutni šoki na repo1 trgu so samo vrh ledene gore, ki kažejo na dejansko sistematično nestabilnost sistema. Mega banka, ki povzroča te šoke, je JP Morgan, saj ta banka stoji v osrčju globalnega finančnega sistema:


Druga strukturna šibkost trenutnega sistema je velika količina ponarejenih dolarskih bankovcev. Če se ta informacija razširi, bi lahko spodkopala zaupanje v ameriški dolar kot globalne rezervne valute: 


Veliko večja grožnja trenutnemu finančnemu sistemu so kvantni superračunalniki, ki se lahko zlahka prebijejo skozi vse enkripcije, ki ščitijo finančne podatke shranjene v superračunalnikih v centralnih bankah in drugih finančnih institucijah: 




Kvantni računalniki, ki lahko razvozlajo vse vojaške enkripcije in bi teoretično lahko prevzeli trenutni finančni sistem, so že razviti:  




Teoretično bi lahko vsakdo izkoristil to kvantno računsko moč preprosto z vpisom v njihove oblačne strežnike tukaj (prva minuta kvantnega računanja je zastonj!):


Prebujen del človeške populacije potrebuje ogrado proti sistematskemu sesutju finančnega sistema. 

Zato sile Luči naprošajo vse, ki so tako vodeni, da na dan Merkurjevega tranzita v ponedeljek, 11. 11. 2019, kupijo toliko srebra, kolikor so vodeni. Zelo pomembno je, da kupite svoje srebro (fizično ali preko spleta) dne 11. 11. 2019 in NE en dan prej ali kasneje, zato da se zagotovi, da bo naša akcija usklajena in harmonično učinkovita.

Tisti, ki so brez denarja, morajo vedeti, da srebrni kovanci niso dragi. En 14-gramski srebrni kovanec lahko kupite za okoli 10,9 evra, kar je enakovredno nekaj kavam v Starbucksu. 

Tisti, ki so tako vodeni, lahko kupijo dovolj srebra, da jih financira za okoli enega do dveh tednov (pričakovan čas ponovnega zagona po sistematskem finančnem kolapsu).

Tisti, ki bi radi investirali, lahko kupijo več srebra, saj je srebro podcenjeno sredstvo in cena bo zagotovo zrasla:


Večji investitorji, ki berejo ta blog in bi radi sodelovali, morajo kupiti fizično srebro, ki ga morajo shraniti na svoji lokaciji in NE papirnatega srebra, kot je ETF ali ETN. 

Srebrne kovance ali palice lahko kupite pri svojem lokalnem zlatarju, preko spleta ali na banki:



Če kritično število 144.000-ih ljudi kupi srebro dne 11. 11. 2019, bo to ustvarilo sprožilo, ki je potrebno za globalno razkritje manipulacije cen srebra in zlata s strani banke JP Morgan:



Sredi 70. let 20. stol. so bratje Hunt za nekaj let skoraj prevladali na srebrnem trgu pred globalno kriminalno kabalo2:


Če je nekaj bratov lahko to doseglo, si lahko zamislite, koliko bi šele dosegla naša kolektivna moč! 

Če se to razširi po javni globalni kolektivni zavesti, bi lahko ustvarilo nekaj izmed potrebnih pogojev za globalno finančno Ponastavitev, ki bo postavila temelje novemu, pravičnemu finančnemu sistemu. 

Z ezoteričnega stališča je srebro kovina, ki nas povezuje z obiljem in energijo Boginje:



Z energetskega stališča bo nakup srebra simbolično dejanje za prinašanje obilja v vaša življenja.

Izvajali bomo tudi množično meditacijo, ki bo energetsko podprla naše fizično nakupovanje srebra.

Namen naše meditacije je zasidrati čim več Svetlobe, kot je le mogoče v globalni finančni sistem za lažjo in bolj harmonično tranzicijo.

To meditacijo bomo izvajali ob trenutku maksimalnega tranzita v ponedeljek, 11. 11. 2019 ob 15:15 uri po GMT času v Londonu  (ob 16:15 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 23:15 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, 17:15 uri po EET času v Kairu, 16:15 uri po CET času v Parizu, 10:15 po EST času v New Yorku, 09:15 uri po CST času v Čikagu, 08:15 uri v MST času v Denverju in 07:15 uri po PST času v Los Angelesu. Japonska in Avstralija bosta časovno že v naslednjem dnevu, 12. 10. 2019, in sicer se bo meditacija na tistem koncu svetu odvila ob 02:15 uri po AEST času v Sydneyu ter ob 00:15 uri po JST času v Tokiu.

Čas izvajanje meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj:



Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Svetlobe globalnemu finančnemu sistemu.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca3. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce4 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba zatem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema. Nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vso preostalo temo trenutnega finančnega sistema. Predstavljajte si, kako ta Svetloba zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla, ki bo vsem bitjem celotnega vesolja prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

Predlagani čas naše meditacije je 20 minut. 

Posnetek vodene meditacije v slovenščini:



Sveže novice o srebrnem sprožilu:


Objavil Cobra ob 17:21  



Opombe prevajalke:

1 Repo (ang. repurchase agreement) – transakcija, kjer se dve stranki dogovorita (gre za pravno zavezujoč dogovor) o izvedbi dveh nasprotno-smernih poslov v paketu. Prvi del posla predstavlja prodaja vrednostnih papirjev ali drugih finančnih instrumentov, drugi del pa povratni odkup istih oziroma ekvivalentnih vrednostnih papirjev na določen datum v prihodnosti oziroma na poziv. Ob sklenitvi repo posla lastništvo vrednostnih papirjev preide na kupca le-teh. Ta lahko z njimi prosto razpolaga, vendar pa mora ob zaključku posla vrniti enake oziroma ekvivalentne vrednostne papirje prodajalcu, razen v primeru, ko prodajalec ne izpolni svojih obveznosti. Več na: https://bankaslovenije.blob.core.windows.net/publication-files/SNOJ_repo_posli.pdf

2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

4 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji