Poročilo o aktivaciji Dobe Vodnarja

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/12/age-of-aquarius-activation-report.html)

Naša aktivacija je bila izjemno uspešna, večkrat smo presegli kritično število sodelujočih, saj je v meditaciji sodelovalo okoli 400.000 ljudi.

Meditacija je v planetarno energetsko omrežje poslala močan blisk energije, ob čemur so reagirale tektonske plošče in izbruhnili vulkani:

https://eu.usatoday.com/videos/news/nation/2020/12/21/webcam-shows-overnight-eruption-hawaii-volcano/3997562001/

https://www.rt.com/news/510403-etna-erupts-shoots-lava-sicily/

21. 12. 2020 točno ob 18.22 uri po UTC času (ob 19:22 uri v Sloveniji, o.p.) je iz galaksije M87 na površje planeta prispel zelo močan impulz energije čiste galaktične Ljubezni. Impulz je trajal približno 10-15 sekund, vendar je bil dovolj močan, da je takoj odstranil približno 10% vse preostale primarne anomalije1, ki se je nakopičila blizu površja planeta.

Mnogi ljudje, ki so meditirali, so začutili ta impulz in nekaterim ljudem je prinesel takojšnje čustveno ter duhovno, v nekaterih primerih tudi fizično zdravljenje. Iz energetskih polj nekaterih delavcev in bojevnikov Luči so bili izbrisani številni travmatični dogodki, odvilo pa se je tudi obsežno zdravljenje srca.

Od takrat naprej poteka čiščenje primarne anomalije na površju tega planeta.

Silam Luči je tudi prvič po letu 1996 uspelo zasidrati čisto Svetlobo na površju planeta. Mnogo bitij Luči in Boginj je bilo prisotnih v energetskih telesih ljudi, ki so meditirali in uspelo jim je pridobiti precej nadroben vzorec strukture Matrice. Z boljšim razumevanjem kvantne strukture Matrice sedaj s polno hitrostjo odstranjujejo temne eksotične kvantne tehnologije. Začeli so tudi s postopnim odstranjevanjem vsadkov iz človeške populacije na površju planeta in pri tem procesu jim lahko pomagate s sledečimi tehnikami odstranjevanja vsadkov, ki so na voljo tukaj:

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

In tukaj:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/05/razpoci-matrico-vaje-za-triangulacijo.html

Sile Luči nadaljujejo tudi z odstranjevanjem skupine Himera2, kar poteka v skladu z njihovim načrtom. Uspelo jim je odstraniti že več kot 50% vseh podzemnih baz skupine Himera, med njimi skoraj vse ultra globoke podzemne baze skupine Himera, ki se nahajajo več kot 8 milj globoko, tik nad Mohorovičićevo nezveznost, mejo med zemeljsko skorjo in plaščem:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mohorovi%C4%8Di%C4%87_discontinuity

https://sl.wikipedia.org/wiki/Mohorovi%C4%8Di%C4%87eva_nezveznost

Prav tako so odstranili tudi več kot 50% fizičnih pajkov skupine Himera. Sile Luči so odstranile tudi pajkovskega kralja, ki je bil v zgodovini človeštva glavna okultna sila v ozadju neštetih vojn.

Obstaja še en par fizičnega pajkovskega kralja in kraljice. Leta 1996 sta prišla iz zvezdnega sistema Rigel3 in se od takrat naprej nahajata v podzemni bazi skupine Himera pod Kongom. Moški del para je zdaj glavna okultna sila v ozadju statusa karantene planeta Zemlje in okultna sila v ozadju zapiranj območij zaradi koronavirusa (t.i. 2. val pandemije), medtem ko je pajkovska samica glavna okultna sila, ki zavira stik z Dušo in brezpogojno ljubezen. Oba bosta kmalu odstranjena.

Septembra 2019 sem opozoril na jezuitske načrte za njihovo različico finančne ponastavitve, ki so jo načrtovali za januar 2020:

https://zmagaluci.blogspot.com/2019/09/2020.html

Jezuiti so precej spretni v astrologiji in že dolgo so vedeli, da je bila konjunkcija Saturna in Plutona januarja 2020 največja priložnost za sproženje njihovih načrtov in takrat so prvič javno oznanili o koronavirusu. Pa se spustimo malce globlje v ozadje njihovih načrtov.

Po ustanovitvi BRICS4 / vzhodnih pozitivnih alians med letoma 2014 in 2015, so jezuiti svojo glavno bazo preselili na Kitajsko in tja premestili številne agente kriminalne kabale5. Ti agenti so v obdobju 2015–2019 zavzeli veliko položajev v kitajski vladi in takoj začeli s projektom infiltriranja na Zahod:

https://www.naturalnews.com/2020-12-05-situation-update-dec-5th-operation-warp-speed-ccp-conspiracy-vaccines-military.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9046783/Leaked-files-expose-mass-infiltration-UK-firms-Chinese-Communist-Party.html

https://nypost.com/2020/12/11/chinese-honey-trap-could-hold-thousands-of-operatives/

https://gnews.org/440581/

Mnogo ljudi se ne zaveda, da je komunizem jezuitska kreacija:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2020/10/a-final-three-way-game.html

Še manj znano je, da so nekateri tisti kitajski agenti, ki so se infiltrirali na Zahod, dejansko pozitivni Rdeči Zmaji, ki se predstavljajo kot člani Komunistične partije Kitajske.

Družina temne rodbine Orsini je glavna sila v ozadju pandemij od srednjeveških časov, ko so z inženiringom ustvarili črno kugo ter tudi glavna sila za programe cepljenja.

Bill Gates, Anthony Fauci in George Soros so skupaj z nekaterimi ljudmi na najvišjih ravneh kitajske vlade njihovi glavni sluge, ki so omogočili pandemijo in zapiranja območij:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=159744

https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/07/the-china-lockdown-sun-tzu-and-the-art-of-war/

da bi pripravili teren za jezuitsko različico Velike Ponastavitve, ki jo tukaj predstavlja jezuitsko izobraženi Klaus Schwab:

https://www.weforum.org/great-reset/

Jezuiti imajo osiromašeno ustvarjalnost in edino, kar jim je uspelo, je ukrasti idejo in načrtovati obrnjeno različico pozitivne finančne Ponastavitve:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

 

''Ne, ne, ne smemo storiti tega, prijatelj moj.'' je dejal hudič. ''Počakati moramo, da najdejo papir z RESNICO in si ga pripeti k prsim.'' je samozavestno dejal. ''Tako bomo počakali… počakali bomo, da se organizirajo. Da, počakali bomo, da se organizirajo okoli RESNICE. Potem, ko bodo opravili vso trdo delo, moramo samo prevzeti to, kar so tako idealistično organizirali''.

Frakcije jezuitov, Rothschildov in Rockefellerjev so v okviru svojih načrtov sklenile trilateralne sporazume o združitvi moči:

https://www.rt.com/op-ed/509405-pope-vatican-global-capitalism/

Kljub temu negativna Velika Ponastavitev NE bo uspešna:

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/ai-computers/how-our-ai-computer-forecasts-the-failure-of-schwab-world-economic-forum/

https://alt-market.us/is-the-globalist-reset-failing-the-elites-may-have-overplayed-their-hand/

Čeprav bodo njihovi načrti zelo blizu dejanskemu uresničitvi:

https://edition.cnn.com/2020/12/27/tech/coronavirus-vaccine-passport-apps/index.html

https://www.weforum.org/projects/commonpass

Medtem pozitivne Sile Zmajev tiho delujejo v zakulisju. Večine njihovih načrtov še ni mogoče javno objaviti, edino, kar lahko rečem je, da podpirajo kitajsko civilno raziskovanje vesolja in ga poskušajo napraviti dostopnega mednarodni skupnosti v pripravah na Razkritje:

https://www.space.com/china-sharing-chang-e-5-moon-samples

https://www.space.com/china-fast-radio-telescope-open-international-scientists

Medtem ko znanstveniki raziskujejo radijske signale iz Proksime Kentavra6:

https://www.theguardian.com/science/2020/dec/18/scientists-looking-for-aliens-investigate-radio-beam-from-nearby-star

Ding Yu, kitajski pop pevec, ki je bil junija imenovan za veleposlanika promoviranja vesoljske glasbe s strani Kitajskega vesoljsko-znanstvenega in tehnološkega komunikacijskega centra, je 19. decembra na kitajski nacionalni televiziji prepeval pesem z naslovom Age of Aquarius (Doba Vodnarja, o.p.) in promoviral našo meditacijo:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12645342387.html&prev=search&pto=aue

https://tv.cctv.com/2020/12/19/VIDEJ0oToL8qigwc5LLG5edv201219.shtml

Moja ekipa je pripravila celoten prevod slavnega eksopolitičnega intervjuja Haima Esheda iz hebrejščine v angleščino. Čeprav informacije v tem intervjuju niso stoodstotno pravilne, bo sam intervju za marsikoga zanimiv:

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2020/12/vodja-izraelskega-vesoljskega-programa.html

Pozitivnim frakcijam se je uspelo infiltrirati v ameriške Vesoljske Sile in od tam odstraniti nekaj agentov skupine Himera. V neki točki v prihodnosti bodo Vesoljske Sile morda igrale vlogo pri Prvem Stiku med človeštvom in Aštar Komando:

https://www.zerohedge.com/technology/space-force-personnel-will-be-called-guardians

Posodobljena različica knjige The Portal (Portal, o.p.) s članki iz tega bloga je na voljo tukaj:

https://portal-report.com/

Tu pa je na voljo knjiga o tahionskih7 komorah:

https://www.tachyonhungary.com/book/?lang=en

 


Najboljše šele prihaja:

https://www.youtube.com/watch?v=lX4MnFkrOZI


Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:09 

 

Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

3 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

4 BRICS – zveza  (aliansa) petih večjih vzhajajočih nacionalnih ekonomij, med katere spadajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika.

5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

6 Proksima Kentavra – rdeča  pritlikavka svetlega južnega ozvezdja Kentaver, ki je najbližja zvezda (poleg Sonca) Zemlji. Proksima Kentavra je gravitacijsko vezana z Alfo Kentavra, ki je dvojna zvezda, tako da je ustvarjena trojna zvezda. Več na:

https://sl.wikipedia.org/wiki/Kentaver_%28ozvezdje%29.

7 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

Komentarji