2020

Četrtek, 05. 09. 2019

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2019/09/2020.html)

Premik v naslednji kozmični cikel na kozmični ravni se nadaljuje. Območja, ki so popolnoma prosta kvantnih fluktuacij primarne anomalije1, ki se nahajajo večinoma v medgalaktičnem prostoru (imenovana otoki Paradiža), še vedno niso stabilizirani, toda medzvezdni informacijski viri poročajo, da se po vesolju dogajajo ogromne pozitivne spremembe, ki nakazujejo kozmični fazni prehod2



Populacija na površju planeta končno pričenja spoznavati resnično galaktično zavest, saj se počasi zaveda, da obstajajo veliko boljši planeti od planeta Zemlje:


Medtem, ko se približujemo tranziciji, Sile Luči še vedno naprošajo vse, da do Preboja Kompresije meditirajo čim pogosteje in kolikor pogosto so le vodeni, da z izvajanjem meditacije Rože Življenja pomagajo stabilizirati energijsko omrežje okoli planeta:


V tem trenutku temne sile še vedno nadzorujejo 85% površja planeta in jezuitski plan infiltriranja Vzhodne Alianse je bil dokaj uspešen. V zadnjih petih letih so se v vse BRICS države (razen Rusije v določeni meri) infiltrirali jezuitski agentje in današnje države BRICS niso iste države BRICS, kot ko je bil Lula predsednik Brazilije:   


Bankirji, ki jih podpirajo Jezuiti, sedaj javno zagovarjajo svojo lastno različico finančne Ponastavitve:




Marka Carneya so izobrazili Jezuiti na fakulteti St. Francis Xavier v Edmontonu, Alberti:


Jezuitski načrt je bil zrežirati svetovni finančni kolaps januarja 2020 ter nato vpeljati brezgotovinski globalni finančni sistem, kjer bi Libra ali podobne globalne kriptovalute zamenjale ameriški dolar, vsi bi plačevali s svojimi pametnimi telefoni, globalne socialne točke pa bi določale njihovo solventnost.    

Najverjetneje bi se finančni kolaps sprožil s kaskadnimi dogodki, ki bi kritično število centralnih bank prisilile v bankrot:


Edina stvar, ki jo lahko povem o jezuitskem načrtu je, da obstajajo določene stvari, ki se jih Jezuiti ne zavedajo.

Moj edini komentar o situaciji januarja 2020 je sledeča slika, saj nisem dobil dovoljenja, da bi povedal več: 


Jezuitski agenti so se infiltrirali tudi v vsaj 80 % alternativnih medijev. S to situacijo se bo soočilo ob pravem času.  

V javnih medijih se počasi poraja zavest, da je era med letoma 2020 – 2025 obdobje, ko bo morda prišlo do nepopravljivega sesutja starega sistema:


Zanesljivi viri so potrdili sledeče informacije o pogodbi za uboj Epsteina s strani bratov Koch:


Arhontska invazija leta 1996 je v svojih zadnjih fazah. Najtemneje je tik pred zoro in sedaj drakonski/reptilski elementi populacije na površju planeta javno promovirajo kanibalizem:



Razlog za te izpade je, da reptile odstranjujejo s površja planeta in so zato panični. Neodvisni informacijski viri s površja planeta trdijo, da mnogo izmed požarov v Braziliji in centralni Afriki pravzaprav predstavlja sile Luči, ki odstranjujejo preostale Reptile:  


V naslednjih nekaj mesecih bo prišlo do drastičnega povečanja delovanja v sublunarnem prostoru in vojska je začela to opažati:


Če bodo stvari šle po načrtih, bom v naslednjih nekaj mesecih lahko sprostil veliko več informacij, kot sem jih lahko v zadnjih 18-ih mesecih in upajmo, da bom pri objavljanju lahko bil veliko manj kriptičen.

V zadnjem času na svojem blogu opažam rast deleža negativnih, nespoštljivih, neumnih in nesmiselnih komentarjev. Obstajata dve možnosti: prva je, da striktno in samo odobrim komentarje, ki so pomenljivi in skupnosti prinašajo vsebinsko vrednost ter druga, da popolnoma onemogočim komentiranje. Izbira je vaša.  


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 14:48


Opombi prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
2 fazni prehod ali fazna sprememba  (v tehniki tudi fázna preména ali fázna transformácija)  –sprememba, pri katerem termodinamski sistem preide iz ene faze v drugo. Značilna za fazni prehod je nezveznost ene ali več fizikalnih značilnosti, npr. specifične toplote, pri spreminjanju ene od termodinamskih spremenljivk, npr. temperature ali tlaka (najbolj splošno znan fazni prehod je sprememba agregatnega stanja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Fazni_prehod.

Komentarji