Novi intervju s Cobro in kratko sporočilo populaciji na površju planeta [Posodobljeno 28.03. 2020]


Petek, 20. 03. 2020

Ekipa bloga Radi imamo množične meditacije je posnela nov intervju s Cobro za obrazložitev trenutne planetarne situacije ter za širjenje vesti o prihajajoči meditaciji za časovnico Povzdignejnja1.

Intervjuju lahko prisluhnete na Youtubu:


Ali pa preberete prepis v slovenščini:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/03/intervju-s-cobro-za-prihajajoco.html

V angleščini:


V nedeljo, 22. 03. 2020 ob 04:58 uri, bo Saturn vstopil v znak Vodnarja. Lahko se pridružite naši meditaciji, ki se bo odvijala ob vstopanju Saturna v Vodnarja in zasadite prva semena prihajajoče Zlate Dobe:  


Od tega trenutka naprej pa do naše glavne meditacije dne 05. 04. 2020, Sile Luči naprošajo vse, da si predstavljajo, kako Vijolični Plamen prečiščuje površje Zemlje in odstranjuje ves strah ter vsa žarišča virusov. To lahko preprosto izvajate večkrat dnevno po nekaj sekund ali minut vsakič, ko slišite ali preberete kakršnekoli novice v zvezi s koronavirusom.  

''In ljudje so ostali doma. In brali knjige, poslušali, počivali, telovadili in ustvarjali umetniška dela in igrali igre in se učili novih načinov bitja ter so bili mirni. In poslušali so pozorneje. Nekateri so meditirali, nekateri so molili, nekateri so plesali. Nekateri so se soočili s svojimi sencami. In ljudje so pričeli drugače razmišljati.

In ljudje so ozdravili. In ob odsotnosti ljudskega nevednega, nevarnega, brezobzirnega in brezsrčnega načina življenja, se je začela zdraviti tudi Zemlja.

In ko je nevarnost prešla in so se ljudje ponovno združili, so žalovali za svojimi izgubami in sprejeli nove odločitve ter sanjali nove prizore in ustvarili nove načine bivanja in popolnoma ozdravili Zemljo, saj so bili sami ozdravljeni.''
Kitty O'Meara


Ljudi na okuženih območjih se naproša, da izvajajo protokol Ukaz RCV Zvezdni Prah kolikor pogosto le lahko in tako pomagajo Plejadčanom pri zaustavljanju virusa. Vsa navodila za protokol Ukaz RCV Zvezdni prah, video, slike in ostali materiali so zbrani na spodnji povezavi:


Tisti, ki ste tako vodeni, lahko izvajate tudi meditacijo Rože Življenja za krepitev pozitivne energetskega omrežja na površju planeta v teh težkih časih:



Zmaga Luči!

Objavil Cobra ob 17:29


Opomba prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji